Vai tā nebija viņa, kas pirms dažām dienām puh.lv publicēja kāda puiša dokumentus un rakstīja, ka kāds uzbruka un piekāva?
Tas notika vakar un nevienai es nebiju uzbrucis. Es palūdzu savu naudu atpakaļ un tad sākās viņai panika un izsauca Policiju. Ja būtu viņai uzbrucis jau sēdētu aiz restēm
17 минут назад, Leosexual сказал:
Kādu tad tu bildi sūtīji, ka tevi atrada? Pasi vai tiesības? Grūti noticēt šim stāstam.
Parastu bildi sūtīju... Kad policija atbrauca un sastādīja protokolu viņa uzzināja manu Vārdu un Uzvārdu un tur ātri Instagram mani varēja atrast utt...
Parasa manu foto biju atsūtījis un visu sarunājām. Atbrauca galīgi pipelē ok paņēmu un samaksāju 150 un ļoti par to nožēloju. Kad bijām jau gultā smaka bija neizturama gan no mutes gan no kājstarpē.... sapratu,ka nav mans un palūdzu atpakaļ naudu un tad šī izsauca Policiju uz mani un sāka draudēt ka es uzbruku ukrainietei, kad policija ieradās visu atrisinājām. Nākošajā dienā viņa atrada manu instagram un uzrakstīja manai ģimenei ka es viņai uzbruku. Paldies Dievam ka esmu jau izšķīries. Esat uzmanīgi ar viņu.
Ierakstīts
Tas notika vakar un nevienai es nebiju uzbrucis. Es palūdzu savu naudu atpakaļ un tad sākās viņai panika un izsauca Policiju. Ja būtu viņai uzbrucis jau sēdētu aiz restēm
Parastu bildi sūtīju... Kad policija atbrauca un sastādīja protokolu viņa uzzināja manu Vārdu un Uzvārdu un tur ātri Instagram mani varēja atrast utt...