Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Maija001 (24)
Ierakstīts
42 minutes ago, RenarRenar said:

Meitēns jau apspriests, tur laikam 2 biedri jau dabūjuši antibiotikas kursu iziet pēc viņas, katram jādomā ar lielo galvu  😂

Ticēt var jebkuram, bet ja feja uzrāda nesenus analīžu rezultātus ar negatīviem, tad nu es ticu fejām, ne kaut kādiem makaroniem te.

Maija001 (24)
Ierakstīts

Maija001 (24)

Ir pagājis laiciņš, kopš tikšanās, beidzot apkopojis domas esmu, varu sniegt vērtējumu pēc pirmās reizes pie fejas.

Sludinājums (no www.gribu.lv): https://www.gribu.lv/profili/maija001

Bildes manas 100%️ Pieņemu pie sevis apartmentos(centrā)🏠
Man ir prieks satikt un apstrādāt Tevi augstākajā līmenī. 😏💋

Man ir pieejamas daudzas ekstras:
- Anal, poza 69, bučošanās, RolePlay(RP) un daudz citu ekstru - Par to jau Whatsapp vienosimies un pārrunāsim. 😊

Konfidenciāli 100% 🔐🔐🔐

image1770647111.jpeg.webpimage.thumb.png.f449b2e319b3b8b9ee9522a4cd23fd31.png

Par saziņu: visu varēja izrunāt whatsapp, par vēlmēm, iespējām, utml. Komunikācija vienkārša, visticamāk pati meitene atbildēja, bez kaut kādiem starpniekiem.

Apmeklējums: meitene pieņēma daudzdzīvokļu mājā, centrā, whatsapp atsūtīja info, kas un kur, auto parkings nebija, bet tuvējās ielās bija brīvi spoti, kur noparkoties. Kāpņutelpa tīra, dzīvoklis sakopts, nekur nemētājās nekas lieks, TV skanēja mūzika, atmosfēra tāda, ka tiešām tevi gaida kā klientu, nevis vienkārši tupa nopisties atbrauci. Dvieļi sausi bija, duša svaiga, viss kā pie cilvēkiem, es pat teiktu šobrīd labākais, ko es esmu apmeklējis vispār Rīgā.

Par meiteni: realitāte atbilst bildēm precīzi, dibens liels, smuks. Nekādu apmānu tur pat nebija. Vecumam atbilstoši izskatās, laipni uzņēma, draudzīga saruna sākumā un tad jau aiziet process. Krūtis lielas, nedaudz nokarājas, bet laikam man tāds fetišs.

Izdevumi: 30min 80€, 60min 120€ esot, bet gan jau kaut kādas extras par papildus maksu..

Vērtējumi: 9/10 (man nepatika, ka sarkanais paklājs mašīnai nebija, bet vispār 10/10 visur, jo prasību man pašam nekādu dižo nav, galvenais, lai viss pieklājīgi un kopti)

Dzīvoklis: 9/10, kā jau minēju, viss sakārtots, nekur liekas mantas nebija izmētātas, skanēja mūzika, tiešām kā gaidītu.

Labierīcības: 9/10, viss tīrs, akurāts.

Attieksme: 10/10 - bez telefona, nesmēķēja, nelieto alkoholu (vismaz uzturēšanās laikā), tiešām top augšgala attieksme.

Izskats: 9/10 bildes atbilst realitātei

Minets: 8/10 varētu nedaudz ilgāk, bet ņem dziļi, bez gumijas.

Sex: 8/10 varbūt nedaudz var just, ka vagīna ir strādājusi, bet vispār nekādu sūdzību, pozās visādās, ļāvās visam, ko gribēju es, ko gribēja viņa pati, tiešām izmantoja laiku un vietu pa pilnu programmu, nenormālākā cieņa viņai pret klientu ir. 

Vai iegriezīšos ciemos vēlreiz: Jā, noteikti.

2 hours ago, davis9800 said:

Apsveicu :) jautājums vai spalvas uz dirsas bija vai nē, ne caurumā bet uz dirsas

Bled tiešām atrodas tādi kas veča dirsu no vecenes nevar atšķirt?

Man liekas ja tur būtu mērkaķis ari gribētāji atrastos 🤣🤣🤣🤣

Pēc sarunas jau uzreiz sapratu, ka čalis, bet whynot nepamēģināt. Tur gan uzreiz varēja atšķirt čali no meičas. Un viss gluds bija, nekādu spalvu.

Šo tēmu var likt trans sadaļas, bet par lietu - uzrunāja mani kādā portālā, pats neuzsāku sarunu. Vārds pa vārdam, sarunājām test-run. Bezmaksas, laikam noveicās. 

Par procesu - Vecrīga, gaumīgi apartamenti, viss tumšs, skan mūzika, pie tualetes ir milzīgs palags, pa vidu caurums. Pieskarās ķermenim caur palagu, neļauj sev pieskarties. Sūkā, dod dupsi (plašs caurums), viss ar condom, bet var arī gan jau sarunāt bez, ja kāds karstgalvis nāk. Viņa/viņš bieži nodod STS testus, redzēju izrakstus, viss negatīvs. Safe.

Face fuck
Ierakstīts
13 minutes ago, stock125 said:

tu uzrakstiji ka ar skaistiem apalumiem, nemot vera vinas foto var spriest ka vai nu ta ir pašreklama vai nu tev ir loti specifiska gaume

Teiksim, ka specifiska gaume.

Face fuck
Ierakstīts
7 hours ago, stock125 said:

tu atsatji vinai 100? :D vina tak pizdec izskatas, ja jus esat gatavi tadiem begemotiem pie 100 maksat, tad tas ir slimi, tagad ir skaidrs kapec cenas ir tik neadekvatas.

ar apalumiem? vina ir resna ka cuka, vinai pat celulits vedera ir, par ko tu vispar runa?

Neskaties uz apaļumiem, nebūs problēma, darbu viņa lieliski darīja.

Face fuck
Ierakstīts
On 8/18/2024 at 7:05 PM, tētuks said:

Ar šo vari sazināties😉Satikties var pie tc Doles vai tur pat blakus pie cirkuļa. Vālēt mutē vari, jo dziļāk, jo labāk. Price bija 2 zilie un dirsu tev arī izlaizīs, ja ir vēlme

Screenshot_2024-08-18-19-02-23-422_com.android.chrome.jpg

Tāda cimperlīga, bet, ja atrod pareizo pieeju - viss izdosies. Sākumā zinu, ka bija pieci nulle, bet es atstāju dubultā un saņēmu ļoti labu apkalpošanu. Dažreiz viņa tiekas klientu mašīnās, dažreiz sanāk arī viesnīcas numuriņā (vismaz manā gadījumā). Ir ar saviem apaļumiem, bet skaisti apaļumi.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.