Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 22. novembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 22. novembris - Iemesls nav norādīts
pirms 11 stundām, serpento teica:

Tu vēsturi zini vispār? Domāju nē! Palasi!

Labdien @serpento.

Mani skolā vēstures stundā mācīja, ka 18. novembris ir Latvijas Republikas proklamēšanas gadadiena. Ko tautā dēvē par Latvijas dzimšanas dienu un atzīmē kā Latvijas valsts svētkus. Arī interneta vietnē "Google.lv" nespēju diemžēl atrast citu informāciju, kas norādītu ka esmu kļūdījusies. 

 

Būtu ļoti jauki, ja Jūs @serpento paskaidrotu sīkāk un norādītu kur esmu kļūdījusies, un ko no Latvijas valsts vēstures esmu palaidusi garām? Un dziļi atvainojos, ja ar šo sveicienu esmu Jūs kautkā aizvainojusi vai aizskārusi. Lai Jums veiksmīga un jauka diena! 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Mīļie vīrieši. Sveicu Jūs ar aizvadītajiem valsts svētkiem!!!

 

Nevienu nr nepublicēšu, tos iekļauju savā privātajā bloķēto kontaktu sarakstā, tas lai paliek uz Jūsu pašu sirdsapziņas. BET pēdējā laikā ir parādījušies ĻOTI daudz nesmuki gadījumi. Piezvana uz sludinājumu, precizē detaļas, noskaidro adresi, sarunā konkrētu laiku un pazūd... Un ir pat tādi, kuriem uzrakstu ziņu jau pēc norunātā laika un man uzdod pretjautājumu-Kura no visām tu biji? Citiem pat ziņa neaiziet jo esmu jau nobloķēta. Es cenšos plānot laiku. Bieži  tikšanos atsaku, jo laiki pārklājās, bet beigās laiks ir tikai izcūkāts. Esmu ļoti bēdīga par šādiem gadījumiem. Protams ir arī palikuši krietni un kārtīgi vīrieši, kas savu norunu pilda. Es saprotu, ka dzīvē var visādi gadīties, bet vismaz īsa ziņa ar tekstu "sorry, netieku" ir super! 

Lai Jums veiksmīgas atlikušās brīvdienas!!! 

 

 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.