Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Divas meitenes
Ierakstīts
10 часов назад, Jaukaiss сказал:

Tak bija atsauksmes par viņām,var nokaulet cenu ,kā arī drāzt rīklē un turpat beigt,vai uz krūtīm,baigais konveijers esot

@monstercock tajā temā teica, ka tur par kādām citām runāji un neko nevarēja saprast.

Link to post
Bi sieviešu duo Blondy/Yuliia
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 12. septembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 12. septembris - Iemesls nav norādīts
01.08.2023 в 14:21, BlondyVīriņš сказал:

 Par godu savai dzimšanas dienai nolēmu sevi palutināt ar ko nebijušu izvēlējos threesome ar Blondy un viņas draudzeni Jūliju. Tikāmies pie Jūlijas pasažieru ostas rajonā,man par pārsteigumu  ar auto novietošanu nebija problēmu.


  Man ierodoties dzīvoklī, dāmas mani sagaidija gērbušās saskanīgā apakšveļā ,nepaspējām apmainīties ar laipnībām, kā dāmas sāka skupstities savā starpā,pēc tam tiku aizvests uz vannas istabu.


  Mazliet priekštatam - Blondy pupaina blodīne ar brūnu ādu gērbusies baltā apakšveļā, Jūlija melnmate ar bālu ādu .  Tāds kontrasts ļoti forši kopā izskatās.


  Protams, ka ar Blondy  biju jau ticies zināju ,ka ir seksiga blondīne, bet ar Jūlija  nebiju līdz šim ticies, mazliet pārsteidza, dzīvē izskatās labāk kā bildēs. Abas ļoti skaistas sievietes. Kopā izskatijās pasakaini, kā maucīga Salātlapiņa un tik pat maucīga Sniegbaltīte .


  Pirms visa pasākuma, mazliet biju satraucies, vai maz uz vietas es zināšu ko darīt ar divām sievietēm, vai nebūs neveikli  klusuma brīži, vai nebūs teātris uz atjebis!!!???


 Kā izradijās uztraukumam nebija pamata. Bez mana ierosinājuma, dāmas sāka skupstites savā starpā, glāstit viena otru. Seksa laikā nebija neviena mierīga brīža, visu laiku kāds tiek apmierināts. Pozas tika mainītas daudz, viss process plūda dabīgi, nedomājot.


 Dāmas procesa laikā sarunājas savā starpā,prasot vai ir labi otrai, izskatijās ļoti mīļi un seksīgi reizē. Pa cik dāmām ir liela ķimija savā starpā radās sajūta, ka visi butu seni draugi, kas kopā atnakuši nodarboties ar seksu.


 Par pasākumu biju patīkami pārsteigts.Noteikti iešu vēl.

 PS. Dāmas nesludinās, portālos var nemeklēt, viss notiek ar jau pazīstamiem. Laikam jau arī jāpiemin,lai lieki neprasītu ,ka katrai bonusinš 15 sarkano apmērā par 1h ar astīti. Ar drosību viss ir līmeneī  ,rakstā neminēju, jo pats par sevi saprotams.

PPS. Bučas @Blondy un чмоки чмоки @Yuliia , paldies par jauko dzimšanas dienas piedzīvojumu . xoxo

 

Kontaktiņu iedosi? 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.