Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Tikšanās caur Telegram
Ierakstīts
5 minutes ago, Inspektors Caps said:

"Palīdz meitēm" vispār LV saucās sutenerisms, un tas ir krimināli sodāms.

Kāpēc man liekas, ka tev ar šo pakalpojuma organizēšanu ir tiešs sakars un ienāci to noreklamēt? 🙈 😂

Nu nebūsim jau svētie.

Nevienu nereklamēju, es pastāstu par savu pieredzi. 

Tikšanās caur Telegram
Ierakstīts
29 minutes ago, Inspektors Caps said:

Tiešām 10 meičas, vesels bordelis uztaisīts?

cik saprotu, viņi vienkārši palīdz meitenēm. To noteikti nevar nosaukt par bordeli, kā teicu, viss dzīvoklis bija tikai mums. Arī meitene teica, ka netiekas biežāk, kā reizi divās nedēļās, viņai vienkārši patīkot šādi

Tikšanās caur Telegram
Ierakstīts

Vairākas reizes esmu redzējis komentāros iesakām Telegram adresi @aksuab, bet diskusija par to joprojām šeit nav. Tad nu, lai top.

Pēc uzrakstīšanas tika ļoti operatīvi atbildēts un parādīts piedāvājums - nav liels (ap 10 meitenēm), bet ir kur aci piesiet. Tās noteikti nav VIP meitenes, bet viņi uzreiz pasaka, ka amatieres un praktiski visām meitenēm esot ļoti minimāla pieredze. Tāpēc arī nepieciešams meiteni aizrunāt laicīgi, bet tas ir arī tas, kas pārsvarā gadījumu, man parocīgākais.

Tikāmies viņu sarūpētajā dzīvoklī. Lokācija ērta, pats centrs, bet nebija pirmās kvalitātes, tomēr tas arī nav pats svarīgākais. Šajā gadījumā varianti bija vai nu viesnīcā, vai dzīvoklī, kas tad maksā par vienu oranžo vairāk. Sagaidīja cita meitene, kura uzveda uz dzīvokli, nedaudz noinstruēja un arī paprasīja norunātos līdzekļus.

Uz vietas bija sagatavots šampis, kas palīdzēja atraisīt sarunas, jo pašā sākumā meitene bija mazliet kautrīga. Pēc nelielas iepazīšanās un "grēksūdzes" veicām pirmo raundu. Tā kā laiks 2-3 stundas, pēc tam izdomāju, ka varam ieiet vannā, kam meitene piekrita. Pēc kopējas grēku atmērcēšanas turpat vannā palīdzēja atkal piecelt manu cīņu biedru un aizvadījām arī otro raundu, bet šoreiz jau citā istabā, jo dzīvoklis plašs. Pēc tā pievarējām pudeli un nācās ģērbties un tieši pienāca zvans no darba.

Kopumā sakarīga meitene, varēja uzturēt labu sarunu. Labi bučojās, figūra atbilda solītajam un bija piemeklēts manis izvēlēts apģērbs (patīk zeķubikses un augstpapēdenes). Minets ir piedzīvots arī labāks, bet viss nāk ar praksi.

Takse - astoņi oranžie un nejūtos kā pārmaksājis. 8,5/10 
Komunikācija 9/10, 
Dzīvoklis 7/10, 
Meitene 9/10

Vai iešu vēl? Ir doma. Iespējams, jāpamēģina arī kāda no viņu solītajām influencerēm. Tieši šobrīd piedāvātās varbūt nav manā gaumē, bet tomēr nedaudz velk tieši zināmas meitenes priekšrocība.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.