Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
www.baltichostess.com
Ierakstīts

Ar treso no augsas ir nacies tikties kadu gadu atpakal. Ari seit vina ir apraxtita.

Prieks arzemniekiem laikam Merilin ka dzive vairs neatceros. Stradaja vina Dolls un kopa pavadijam tris stundas par 100$. Foto skaidris vina izskatas labak neka dzive bet nu kopuma ok!

Kazz tas cenas domatas ka tu vinu uzaicini pie sevis tipa viesnicu.

QUOTE (polisoss @ Jul 28 2004, 03:53 PM)
Tai pirmai vairaak par pakalju neko raadiit nevar.Slikti guleesiet peec tam.

Ari pec tas nekadi mikimausi sapnos neradisies smile.gif !

Nīna, 6194814
Ierakstīts

wink.gif Ja jaatzist gaumes ir dazadas.

Ar to latgaliesu akcentu esmu nosavis max garam! Izradas vina no Saldus. 26 gadini vienu no tiem pavadijusi Sveice.

Man vina nekadu labo iespaidu neatstaja. Seja ok bet kermenis un ipasi nokarusas krutis ne visai! Ari tada bremzeta gadijas taja bridi. Ada gan maiga tas nu tiesa smile.gif.

Vardu sakot:

minets - 3

sex - 3,5

Japiekrit ta tiesam ir gaumes lieta!

Peace

P.S. un dzivokli (atzime 4) bija ari tas divas vecas lezbes Vika un ??? kuru reklamas tagad klist pa inetu.

Vai kads zin????????????????????????
Ierakstīts

Tu esi zvanijis? un kadi rezultati?

Man personigi neskiet ka saita www.prostitutki ir kada jega likt meitenes no Rigas. Ka lai vienkarss cilveks saprot ka tiesam ta ir no Rigas?!

Pec fotografijam toch neviena nav redzeta! Principa jau Riga ir tik mazina ka tie zaki apgrozas attiecigas vietas un cilveki kuri lieto sos pakalpojumus ir vairak vai mazak informeti par to kas ir kas.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.