Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2022. gada 12. augusts - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 12. augusts - Iemesls nav norādīts
vārdu sakot man ir pie pakaļas šitas... es tāpat nebalsošu par ton partiju... un tāpat viņu priekšā neņemšu un mūsu ceļi noteikti nekrustosies un nav ievērīás cienīgi to vispār apspries.,
18-20 Gadīgas
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2022. gada 12. augusts - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 12. augusts - Iemesls nav norādīts
On 2019.08.1. at 22:33, Aigars34567 teica:
267729** 19 gadi Katerina, tiekas ar draudzeni,20 gadi.Shodien tiekos.Atrodas Vecmilgravi.Pati simpatiska,tiesham jauna,lielas krutis.Draudzene ir kaut kadas shausmas, devu tikai pasukat.
nu jā Aigariņam krāniņš ja neglīta viss viens jadod pazelēt... tik nesaprotu kāda jēga maksāt naudu tad jau kaķenes ar prot labi sūkāt aizej noķer kādu paklīdušu mineceni un dod lai pazelē.
On 2021.12.14. at 09:58, Jaukaiss teica:
Vajag normāli rakstī meitenei,nejau uzreiz atsūkāsi pa 100 protams neviena neatbildēs
Kāpēc neesmu,normāls ,tas ir tikai normāli iepazīties,vienas nakts sakariem,starp citu meitenes vairāk meklē mīļākos un sponsorus ,nekā mēs vīrieši,vot tā.
nu vispār jau minetnieces tācu cik saprotu ir. tur pat ir tā ja pateiksi ka es gribu vienkārši iepazīties un negribu minetu. viņas tev neko nerakstīs jo jāraksta ka grib minetu un cikos un bez garām sarakstēm. vārdu sakot trakums ir ar tām lēdijām raksti šitā slikti raksti tā akal slikti. vārdu sakot traki ir īstenībā....
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2022. gada 12. augusts - Iemesls nav norādīts
es neko neizteikšo vairs... te publika.. neiecietība ir vienkārši briesmīga.