Kamer tu sludinajumu skaties nepatīk aizver pofig jā, a kad tu laiku tērē brauc un cita tjotja vai 30g vecāka un kad to iebāž acīs tad sāk droši vien nodirst, un tad brīnās par neadekvātu attieksmi. Es pieņemu ka apmēram tā tas ir no pieredzes. Jā es apgriežos mazliet ierēcu pie sevis un maucu prom, bet ja tad sāk braukt virsū tad es pretī. Nu pirms mēneša ta bija sludinājumā jauns skuķis cena 80eur kas ir ta ka premium kategorija, aizbrauc a tur 90kg 60g tante, nu pag nebus ka es prosta apgriežos, nu man rēciens nāk ka tik tupi var darīt.
Droši vien tā bija. Ja kads fake naudu iedeva tad liec sava sarakstā a te ir acīmredzama man patīk nepatīk tēma kur viss uzpūsts gan jau pa virsu. Jautājums bija kas tev tā kolega tante par māti draudzeni vai vēl kas ka tici uz vārda?
Te forums un diskutējam patīk vai ne.
A ja tev klients nepatika tad atvadies un nepīksti te.
Ja nepatik strannijs nafig ielaisties un vel naudu prasīt? Tev vel problemas vajag? tas ka naudu paņēmi domā visas problēmas kas tevi skar atrisina. Ja man butu nepatīkams klients es vispar naudu neprasītu teiktu sorry nevaru. Te viena bija kas bildes prasija pirms tikšanās
Nu ok .
Ja bija tipa no serijas tu man nepatic tagad maksā loģiski jebkurš var uzvilkties un Jautājums cik tu te un tava kolega pielikušas klāt. Domā patīkami palikt uz masāžu kur tu jau nepatīc un maksāt???
Jums tik naudu nokāst un pārējais pofig
Nu tipa tu man zb naudu davaj tagd - gulies...
Tagad visi gara auguma ar adas jakam bus aizdomas turamie smiekligi...
Te forums ta ka vel padiskutēsum kas te neadekvāts jūs vai klienti.
Ja cilvēks ar FAKE naudu kabatā staigā, tad jau saknē kaut kas nav labi.
Ierakstīts
Ja cilvēks ar FAKE naudu kabatā staigā, tad jau saknē kaut kas nav labi.