Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lada, Deina
Ierakstīts
pirms 5 minūtēm, Vienīgais Gators teica:

Фотки, беспонтовые, с инстаграм или фб скачан. Видео вообще древнее, 4 летней давности. А вообще красиво. Сейчас знаю от куда клиенты ещё берутся, даже когда не рекламируюсь 🤣

Lada, Deina
Ierakstīts
18 minutes ago, sidlav55 said:

tomēr iesaku no viņas daudz ko pamācīties.   Blondy isā laikā izveidoja  patstāvīgu klientu pulciņu un tagad nav jāreklamējas.   var izvēļēties labākos un kas pašai patīk. Tev jācer uz visādu garāmgājēju žēlastību .    un ne mazāk svarīgi ir fakts , ka atlīdzību , ko saņem par servisu ir dažāda. to ko viņa iegūst par reizi  , Tev jāšnurkājas ar vairākiem.

Vis domas gājiens ir"vai cik latviešu vīrieši ir forši, vai cik xtra rakstītāji ir jauki, vai kā man patīk sex, vai cik visas pārējās sievietes, kas te raksta ir stulbas un nesaprotošas, es viņām, ko tās neuzrakstītu pretī runāšu, ka tik xtras večiem izpatiktu. " Viss tas domu gājiens. 

Un man patstāvīgie ir, bet patīk, kad nāk jauni klāt, tas interesantāk gan man, gan viņiem. Visss . Blondy ir vienkārši ļoti banāla. 

Lada, Deina
Ierakstīts
48 minutes ago, sidlav55 said:

par nacionālajiem izteikumiem , tas noteikti nebūšu es.  man vecvecāki ir no 4 nacionalitātēm. es īsts jauktenis.    kad cilvēks sevi vērtē augsti, tas ir labi.  bet noskaties  padomju multeni  ,, Samij, samij, samij,,      Tu esi tas lauvēns,, es  grifs stervjaniks.... noskaties līdz beigām, ko saka akas gars.       samij, samij, samij toļka tot kotorogo ļūbiš.   un vēl , esi pamanijusi , cik veikli un pareizi šeit domu izteiec Blondy?   vai izglītibas ziņā  vari tik līdz.  nosauc , ko esi beigusi un es pateikšu   tad  , cik reizes vina ir pārāka par Tevi.

Tā persona, par kuru jūs runājat prēkš manīm nav ne sieviete, ne cilvēks. Tālāk pat ne turpināšu. 

Lada, Deina
Ierakstīts
2 hours ago, sidlav55 said:

es Tev pačukstēšu,neviens kapsētai vēl garām nav pabraucis.  kaulainais  tantuks man ar pirkstu ir draudējis ne vienu vien reizi, nebaidos es vinas, bet pēdējā pastaigā gribētos gan doties maksimāli vēlu , bet pie pilnas saprašanas.   par Tevi mazliet no manis, foto- izskatiga sieviete, sexsi pevilcīga, kā dari savu darbinu nezinu, bet ir daudzi , kam patīk. par lamāšanos ir ok  imidž tāds , reklāma. ari ok.  bet tas , ka ka  noliec citas darba māsa un izliecies pārāka par vinām man nedaudz neiepatikās, un ar savu zvanu mēģīnāju izzināt faktus. jā anālo nepiedāvā , runa par visu iekšā ,nebija. minets bez gumijas , ja kopts......divkosība, bakstit citām fējām acis to , ko pati  piedāvā.  nenosodu ne vienu mirkli, par šo esmu jau ar Melno Kaki  iztirzājuši. vari palasīt. veiksmi!  lai ātrāk izveidojas patstāvīgu un labu klientu bars un nebūtu jāreklamējas un jāuzraujas  uz nepatišanām .  gan jau vēl  kaut ko    uzrakstišu , ja  būs pie kā piekerties.   

Какмногобукв. Standarta teksts ko daru, ko nedaru, par ko garantiju nesniedzu. Un jebkurā gadījumā esmu pārāka par banālajām prostitūtām, un vispār daudzām pat ne prostitūtām. 

Man pašai riebjās, ja kāds aizskar izskatu, vecumu, ādas krāsu, nacionālo piederību,.... Tādēļ labāk neizteikšos, nevis ņemšot piemēru no dižajiem xtras rakstītāiem līdzināšos pensionāru sektai uz  kāpņutelpas soliņa. 

Lada, Deina
Ierakstīts
13 minutes ago, Moderator said:

Заболела?

Какую заразу поймала?

Но давай оставайся такой заразной

Сейчас все лечиться. Кроме подлости и мерзопакостности( но это уже по вашей части и врождённое). 

Lada, Deina
Ierakstīts
31 minutes ago, sidlav55 said:

vai tiešām visi Tev uzdod  jautājumus tādus , kā es!?  un vai tiešām visiem  esi gatava sniegt tādu servisu ...  tad jau nav brīnums, ka  visu pisu bija pie Tevis.

Ойй, всё, начинается очередная поебота. Es zinu ko es atbildu, ka garantijas ne uz ko nedodu, tā ir mana standartfrāze. Ja nav ko darīt-ej uz būri, vai buduāru, man 22:00 beidzās maiņa, un es braucu mājās gulēt. Man pat apsaukāties slinkums. Bet māc mani smagas aizdomas, ka jūs esat ārkārtīgi apšaubāma prāta, kā arī vispārējo dvēseliski emocionālā līmeņa rādījums. 

Lada, Deina
Ierakstīts
18 minutes ago, sidlav55 said:

nu re  , nav parādijusies.  klusē jau otro dienu.  vai spējat novērtēt ar kādu supper veci esat vienā tusiņā.  varesiet stāstīt mazbērniem par viņa   varondarbiem. gadiem nevarējāt Galinu  noklusināt.  vecais provokātors ar vienu zvanu paveica neiespējamo. klusums...  plus vēl kāda taktika!  ja būtu apsolijis ierakstu atdot Harim , nulles efekts būtu.  bet nē , supperprovokātors, taisās atdot  Galinas lielākajai ,, draudzenej,, Blondy.    interesanti cik ilgi mūsū  mutigā dāma būs uz pauzes?  auuuu!  Serhejevna  , gde Ti jožik!

Ты дурак? Я работаю. Мне вообще пофиг что ты там записал, я всем одно и тоже говорю

Lada, Deina
Ierakstīts
5 minutes ago, sidlav55 said:

interesanti!  nav nekādas reakcijas.  neklūp bārdā.....  laikam patika mans viņas acu krāsai izteiktais kompliments.

Kontaktlēcas. Es strādāju. Jebkurā gadījumā neesat mana mērķauditorija. Pārējiem normālajiem, kas lasa, bet neraksta un pazīst mani pasaku ka pieņemšu nākamnedēļ vidū procenti 80 pieņemšu. 

Lada, Deina
Ierakstīts

Tēma neizdzēšās, un tas, protams ka uzliek fokusu uz manu personību, tagad daudzi sāk rakstīt kā grib tikties un t. T. Informācijai-es caur xtru ne tiekos, un vēstulēm neatbildu. Vajaga - seko līdzi puh reklāmai, un telefons mans arī te figurēja. Pie tam, ja zvanīsiet, un gribat tikt-labāk pēc iespējas slēpt ka esat šī foruma dalībnieks. Man pietiek publikas, lai vēl visādas xtras drazas pie sevīm aicināt. 

Lada, Deina
Ierakstīts
13 minutes ago, Morena said:

Сергеевна я тебя обожаю🥰 а я плечевую даже не читаю, она у меня в блоке. Вообще не интересно, что она там строчит.Но по ощущениям её снова бомбануло. Про деда-пердуна и говорить нечего, только плечевые и не брезгуют под таких ложиться.

Ну, если конструктивно, про меня написали мерзкую ложь, гадости, которые, вполне возможно, могут негативно повлиять на мою нелегальную предпринимательскую деятельность. Модераторы забили стереть,сколько не просила. Дальше продолжалось глумление, издевательства, гиенообразнай неумный ржачь. Виновата как, обычно - я. В, принципе охуенно логично

Lada, Deina
Ierakstīts
33 minutes ago, Black Cat said:

Vai nu Tu izliecies, vai tiešām neko nesaproti. Pirmajā gadījumā Tev tas sagādā baudu un tādā gadījumā nav rakstīts, ka pati neesi uztaisījusi šo fake profilu un sarakstījusi par sevi visas šīs cūcības, lai varētu atvilkt dvēseli un izlamāties. Otrajā gadījumā - piedod, bet gudra Tu točno neesi.

Народ требует хлеба и зрелищ.

Kad komēdijā kāds krīt no trepēm ar krāsas spaini, visiem ir pilnīgi vienalga, kas krīt - večuks, jauna meitene, kačoks vai skolotāja. Smejas tieši par kritienu un ar krāsu aplieto personāžu. Šeit ir tas pats - smieklīgs ir sarakstītais, nevis Tu un tieši tāpēc, ka tās ir galīgas muļķības. Tavā vietā tur varēja būt jebkura cita sieviete no šī foruma. Kāpēc Tu? Tāpēc, ka tas, kurš šo visu ieplānoja, labi zināja kāda būs reakcija un to arī vēlējās. 

Ja to saproti un vienkārši izmantoji izdevību, lai visus apsauktu visus visos iespējamos vārdos, tad ir okay! Bet ja patiešām uztvēri to visu personīgi, tad man patiešām žēl - skaista sieviete ar tik zemu pašapziņas līmeni - tas patiešām vairs nav smieklīgi.

Jā, man ir ļoti zema pašapziņa un vienmēr ļoti lielas šaubas un kompleksi par ārējo izskatu, tādēļ strādāju un izliekos uz 150 %, lai izvilktu kaut kādu iespējamo maksimumu, no tā minimuma, ko iedeva daba, un sagrauj vecums. Bet uzskatu ka labāk tā, nekā būt pelēcībai un necilā cilvēkam ar neadekvāti un nepamatoti augstu pašnovērtējumu.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.