Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Prasu padomus
Ierakstīts
pirms 5 stundām, Blondy teica:

Es arī domāju , ka topika autors nav 20 g pusis, jau pec uzrunas “ Sveiki, kareivji “, jau var saprast  , ka neraksta mazgadigais .  Izskatās , ka kādam vnk aiz gara laika nav ko darīt, vai tāpēc , lai jūs viņam   visu  pasniegtu kā uz paplātes , parastam vecim  nepalīdzētu  , lai pats meklē , bet jaunam puisim taču labprāt gribas palīdzēt ar padomiem un ieteikumiem  .  ☺️

Palasīju jūsu diskusiju un ieteikumus ,bet  jūs tikai aizmirsāt  mazu niansi , ka vairakums no prostitutem( arī es) , ļoti  jaunus  puišus vispār nepieņem.  

pirms 5 stundām, Blondy teica:

Es arī domāju , ka topika autors nav 20 g pusis, jau pec uzrunas “ Sveiki, kareivji “, jau var saprast  , ka neraksta mazgadigais .  Izskatās , ka kādam vnk aiz gara laika nav ko darīt, vai tāpēc , lai jūs viņam   visu  pasniegtu kā uz paplātes , parastam vecim  nepalīdzētu  , lai pats meklē , bet jaunam puisim taču labprāt gribas palīdzēt ar padomiem un ieteikumiem  .  ☺️

Palasīju jūsu diskusiju un ieteikumus ,bet  jūs tikai aizmirsāt  mazu niansi , ka vairakums no prostitutem( arī es) , ļoti  jaunus  puišus vispār nepieņem.  

Nu gan "kartigam "džekam paliek 18..saeimu vēlēt drīkst,bet tikt pie normālas  gaišmatainas  fejas ne... kur skatās tiesibsargs😁

Prasu padomus
Ierakstīts
pirms 55 minūtēm, zestj teica:

Neparspile:D jauneklim būs šoks. Labas meitenes jau daudz, bet dažas mazliet par trāku. Tas pašas latiņmeitenes Annita vai Alicia arī ir labas, bet vai ir ok pirmajai reizei, nu nezinu. Ir vel Mila ar 1 izmera krutim un weed tetuvejumu uz pakaļas, arī jau forša bet pec stundas ar viņu daikts sap...

Tu domā jaunajam cilvēkam ar latino meitenēm stresa dēļ pieklibos  spāņu valoda 😁

Prasu padomus
Ierakstīts
pirms 17 minūtēm, zestj teica:

Labi, man pirmas peredzes nebija par naudu, bet ja vajadzētu tagad izvelēties, visdrizāk izlemtu par labu Anastasijai no Vagonu. Draudzīga attieksme, bez uzbašanas, un nav kāda overfucka:D Un man liekas, pat ja viņai pateikt ka pirma reize, vispar nebūs pretenziju.

Atveru tavus linkus, un godīgi sakot nu tur so so tādi variantiņi pirmajā lapā😁ta pāti Adel no Marijas 14, pati vel.kautrejas it ka viņai būtu pirma reize😁

Sabrina arī būtu neslikts variants pirmajai reizei...😉 

18-20 Gadīgas
Ierakstīts
pirms 13 minūtēm, Petarde teica:

es tavu mammu atradu,labs variants,25 euro njem stundaa

Zems līmenis draugs,ja domaji ka būs smieklīgi...bet ,ko no virtuālā pāķa vairāk var gribēt🤣  patrenejies drusku,varbūt tad būs interese padiskutēt 😉

18-20 Gadīgas
Ierakstīts
pirms 24 minūtēm, Petarde teica:

tas ka tevi dirsaa pis tas nevienam neintresee

jaa jaa,kautkaada mauka zin kas kam nodereetu😄tak nomierinies,neesi tu tik gudra kaa gribi izlikties

Tu tāds dikti emocionāls..negribēju aizkart Tev to sāpīgo tēmu 🤣

18-20 Gadīgas
Ierakstīts
pirms 7 minūtēm, Petarde teica:

godiigi sakot prostituutas ir letaak nekaa sievietes,prostituutam meneesi iziet ap 1k bet ja esi attieciibas tad 3 k un plus izpista galva 😁

Nu nelien pie tādām,kam staprons vienmēr darba kārtībā 🤣 exsperts ibio 😅

18-20 Gadīgas
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Blondy teica:

Tu gadījumā neesi tas, kas nan katru menesi, kad tuvojas pilnmēness ,  no dažādiem numuriem zvani un mēģini apgaismot , ka prostituticija ir slikta un piesauc Bībeli , lai es attopos un mums vajag satikties? 🤣 

teksti līdzīgi  🤭

Ar tik jutīgu uztveri  kā mazai , naivai meitenītei , šeit Tev nav ko darīt ☺️ 

Gan jau kāds "sargengelis" cenšas dabūt nost no grēcīga ceļa 🤣

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Lion5546 teica:

gara auguma pavecs pari 40 vai 50 uz kreisas rokas zelta liels pulkstenis terpies džinsa šortos un zila veste sirmi mati ienak ieksa un momenta sak nakt virsu un gramstities kad paeju mala un saku lai dod naudu šis sāk attaisnoties ka maku aizmirsis mašīna un došoties pakaļ bistams tipiņš ar šādu uzvedību ticu ka viņš meitenes ir mēģinajis ari izvarot jo tas notiek momenta viņš pat nepasaka labdien kad viņš jau nak virsu ja kadam vel ir bijusi šāda pati pieredze vai pat trakak tieši ar vinu saki un rakstam iesniegumu 

IMG_20250824_140850.jpg

IMG_20250824_140837.jpg

man šādi tipi jau ir lidz kaklam apnikuši un viņi turpinās šādi darit arī citām ja kads beidzot nesaks vinus saukt pie atbildības

Pa degunu tadam 😡

Emmy (21 gads) 26855673
Ierakstīts
pirms 19 stundām, Blondy teica:

Kāpēc javelkas pie pērkamam sievietēm , ja tik sudigi , kā tu izteicies “ šmarām”? . Meklē bezmaksas variantu un nebūs jāskaita sekundes un rēķināt tāmi 😊 

Joprojām nesaprotu tos tekstus maksāt nemaksāt..vienmēr pirms iešanas noskaidroju ciparu un tad ar to rēķinos...parasti samaksāju sākumā..fejas apmeklējums ir koncerts neviss gaļas tirgus,kur procesa laikā sākt kaulēties.. bij slikti karoc otreiz neiesi😂

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Blondy teica:

Ko jūs tik neizdomājiet 😀

Tā gan būtu laba ēsma uzmetējiem , ja sieviete skudinajumā  norādīta, ka apmaksa pēc tikšanās 😀 tā būtu stulba rīcība . 

Ja arī sieviete strikti neprasa , lai klients maksā uzreiz, ir tādi indivīdi  , kuri ienākot rada šaubas un viņai ir tiesības prasīt naudu  uzreiz. 

Joprojām  nesaprotu par ko ir cepiens...ja nav doma nemaksāt,tad kur ir problēma samaksāt ieejot telpa...pēc tam mierīgi bauda procesu,vai tad ejot uz koncertu ar kāds maksā pēc pasākuma,jo tur taču arī pastāv variants par kādu šķību noti,jeb sajauktu tekstu😁

Baiba (38) 24787196
Ierakstīts
pirms 24 minūtēm, stock125 teica:

nu vini agrak lika sludinajumus ka tipa virs sez un skatas, nu jeb kurai darbiniecei vira nav.

un ja tada tema ar tam fotografijam, tad reali var but, ka kkur ir kamera un pec tam vini tos

video glaba.

Vienreiz tur biju..vīru nemanīju,un arī atklātu kameru neredzēju,bet tas bij kādu gadu atpakaļ...

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 4 stundām, Blondy teica:

Šis personāžs sens ka pasaule, tāda sajūta, ka vins visam raksta un katram Sludinājumam.  Jau pēc pirmās vēstules , var saprast, ka cilvēkam nav ar galvu kārtība, ļoti uzbāzīgs un vēlas capro pakalpojumus  . Brīnos , ka bija Tev vēlēšanas ar vinu tikties . 

Atvainojos,man kā diletantam...kas ir capro?🤔

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.