Biju, zobi ir vietā 😁 Diezgan kautrīga, skupsti ir pie dopiem, tas gan nepatika, bet kopumā ok. Varētu viņu paņemt priekšā vēl ar kādu citu, tagad atkal sludinas.
Man ir viens ebrejs, zobārsts, saliks labi. Ja kas pm
Veselu stundu čakareja smadzenes. Ka bus norunataja laika. Norunataja laika saka ka tikai taksi sauc. Pec tam jauta vai var norekinaties ar karri. Saku ka ne. Tad savajadzeja bankomatu. Beigu beigas kad parjautaju vai bus. Redzu ka ir noblokejis.... Nav tikai ar mani ta izdarijis...
Tas jau nav mans nr, bet ok, turpinājums ir maigā valodā nerunā daudz, turpini tālāk
Ps ja to nr izraki no pakaļas ko nedod uzzvani arī savam klientam😉
Man nevajag atvainoties, neesmu moderators, pašķirstīt pamēģini importā vai atsauksmēs, tur briesmu lietas šis rakstīja, galvā palika čigāniete, laiza dirsu un paduses par kaut kādiem 170 eiro....
Tas bija sarkasms vai jautājums , moderatora kungs ?😀
Man šķiet auto ir tikai transporta līdzeklis , kas var tevi aizvest no A līdz B punkta , pielāgots tavam dzīvesstilam, apstākļiem , kur tu dzivo, un nelauzt galvu par apkopes izmaksām . Es apbrīnoju tos, kuri paņemt kredītus , autolīzingu , lai zimetos sabiedrībā ar “ greznu” auto , bet pats normāli nevar savilkt galus un raud , cik viss ir dārgi😊
vel aizmirsa pieminēt, ka cik inteliģents un izglītots 😀
Tu jau toreiz man nedevi arī praktiskajā MB Sprinterī, kas tev toreiz bija, a atcerējos, apvainojies kad uzrakstīju cik maksā, lokācija un minetu paprasīju 1h iepriekš...
один раз пошел по приколу к этой бабуле было прям интересно кто там рекламируется,ну прям очень большая бабка,на пол головы выше меня ,наверное 100 кг весом,прям если хочешь выебать огромную старуху-тебе сюда
Jā tā ome ir super, pat aizmirsīsi bērnības traumu ka māte sita🤣
Minet klasika masāža, septiņi nulle diezgan garš seanss.
Piedāvā arī bez... flautu.
Jak tak, atrodas teikā, P vieta principā 0.5 km garumā bez problēmām.
Dzīvoklis, tīrība ļoti zemā līmenī kaķi, malkas apkure un tt, bet duša gan izpederastīta pa tīro smuko!
Izskats, bildes sakrīt, vecums varētu būt +5g, mazā augumā, ziemas riepa, krūtis naturālās 1-1.5... kā tās tur mēra... 1.5 plaukstā paņemt var, naturāl. Gravitācijas ietekmē zīmulis turētos... hvz zīstas vai neuzturētas.
Attieksme un pieeja principā pozitīva. Mazliet kautrīga. Kaut ko vāvuļoja, ka neesot konvejeris.
Pirms pāris nedēļām viena feja tirgoja savu datubāzi ar numuriem (ap4000). Meitenes dalās ar numuriem savā starpā (ar nevēlamajiem) . Adekvātajiem operatoriem arī savas bāzes. Nevajag sūdus vārīt, tad nebūs jāsatraucas par tādiem sīkumiem . Ar labiem klientiem viņas nedalās savā starpā.
Ierakstīts
Man ir viens ebrejs, zobārsts, saliks labi. Ja kas pm