Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Diana 25306872
Ierakstīts
8 minutes ago, Vienīgais Gators said:

A ja pajautātu Blondy , kā isti ar Martinu? 😁 

Domāju Blondy ari nebus ko teikt, pēc tekstiem, Blondy neliekas ar foruma jobera prātiņu, rodas iespaids, ka Blondy mazliet domā ar galvu. Vot sapratu ,kapēc cilveks ir dusmīgs, tapēc ka domā ar galvu mazāk kā blondīne,.....nu kā tur nedusmosies uz sevi.

4 minutes ago, Vienīgais Gators said:

Tas pie Morenites 😁 Martin,  beidz savus zilos gājienus . Var beigties slikti 😁

Var beigties arī labi, pat ļoti labi 🙃...no sākuma liksies ,ka viss ir ļoti slikti, tad tikai slikti, paies laiks , liekas nav nemaz tik slikti, beigās saproti ,ka vis ir pat ļoti labi 🤣

Diana 25306872
Ierakstīts
6 minutes ago, Vienīgais Gators said:

Martins atkal muļķi laiž?😁 neko nezin un nesaprot ? 😁 

???? a ko, tu pa velti dod?😁 zvučit zamančiva ,  no ja tak srazu ņimagu  😳 ,ļauj padomāt..... Helga un Morēnīte nebūs pret? 🙃

Ja liekas , ka kapeikas prasa , varbūt pie neriktīgām fejām iet, tapēc tāds dusmigs, ņidotrahanijs 🤔? Secinajums vajag pišu ,  🤔 kvalitatīvu pišu .

Алла
Ierakstīts

''No TEvis amfetamins, naudu nevajag. Un manis sekss. But Loti forsi, ja zu are but Ar Mani ilgi, Jo man patik Ari paplapat.''

🤔

''No TEvis amfetamins, naudu nevajag. Un manis sekss. But Loti forsi, ja zu are but Ar Mani ilgi, Jo man patik Ari paplapat.''

🤔

🤔

pat topiks gļuko 😆

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.