Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Man patik maksat pec tam, jo tas ljauj pec ipasi patikamas tiksanas ari ipasi pateikties noliekot pa virsu sarunatajai summai. Bet ja prasa uzreiz, tad nekadu pretenziju ari nav un nevar but, tas itka ir passaprotami, vienigi, ja izlemju atstat vairak pirms tam, tad rodas ta neerta sajuta, itka es ko vairak ari sagaiditu, tapec biezak sanak atstat tikai to, kas sarunats pirms tiksanas. 

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
2 hours ago, Lana Deina said:

Tas tikai nozīmē cik melīgi un divkosīgi ir mūsu cilvēciņi.Ārzemēs pārsvarā vientuļi vīrieši apmeklē prostitūtas,izņiemot musulmaņus un kungus gados,kas ar savu sievu jau kā brālis ar māsu drīzāk dzīvo.Man kaut kā tā sakrita,ka patstāvīgie,nu ļoti liela daļa,praktiski visi aiz reta izņiemuma ir brīvi vīrieši.Starp citu,tieši no "ģimenes cilvēkiem" bieži vien iet tāda ne pārāk patīkama izturēšanās manierē.

Tā gan nav taisnība. ASV pēc statistikas tieši otrādi, galvenie maksas sexa pakalpojumu ņēmēji ir aizņemtie. UK ir pat vēl vairāk un par DE nemaz nerunāsim.

Tā kā mūsējie tajā divkosībā vēl ir balti un pūkaini un paši par to kaunējas, tāpēc daļa no Tavējiem arĩ nesaka, ka patiesībā ir aizņemti. 🫢

Atšķirība ir tikai tajā, ka pie mums darbones vairāk individuāli darbojas. “Ārzemēs” vairāk organizētāk.

Bargā kundze ( mistress )
Ierakstīts

Lady Nika šobrīd ir labakā. Zina tēmu, labi izskatās īpaši kad lateksa kostīmiņu uzvelk. Palika iespaids, ka trakākās fantāzijas izdotos īstenot nākamreiz, kad pats nebūtu tik satraucies. Pirmajā reizē sagaidīju vairāk pat kā biju iztēlojies :)

Esmu bijis ari pie Agy, tikai pēc biksītēm gan, ko kundzei novilkt. Laba attieksme, bet diemžēl vizuāli nesaistās ar bargo kundzi. Gribas sagaidīt sexīgu, lateksā tērptu kaķenīti, bet...

Vel viena ir juglā.  Iesākumā saraksē viss ļotirupigi tiek apspriests un izrunats, līdz smalkām detaļām utt. tas man patika. Ierodoties arī attieksme bija ļoti ok. bet jau atkal, kundzei nav tērpi! ne tikai latex, nav pat īsti neka apspīleta vai neķītra, kas liktu pafantazet par kaķsievieti, kas mani pakļaus. Nu diemžēl vizuālais ir ļoti svarīgs šajā tēmā. Tā sanāca, ka vizīte pie kundzes ar ekspektācijām par iepēršanu, facesittingu, straponu utt, pārtapa par parastu sexiņu. Nebija slikti, bet otrreiz vairs nav interese.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.