Меня одна хохлушка внесла в список numbuster. Я даже не знал. Ситуация стандартная - договорился о встрече, прислала фотки хорошей девочки. Прихожу - открывает дверь, толстый маленький бегемот. Я зашел и спросил, зачем ты тратишь мое время? Ушел. В итоге написала что я кого-то избил… потом Lada Deina на меня накричала что я чуть ли не маньяк))) я с начала ахуел, думаю что за бред. Потом одна отказала… Но одна девченка показала этот коммент и на взоде сразу спросила, я избивал кого-то?))) Нахрена этим заниматься? )) теперь к Lade не могу попасть))
Oi znajesh ona na samom dele poverila chto ti jejo izbil. Fantazii perepletajutsa realnostju. A realnostj nashe vremya raplivchita, odno i tozhe raznije ljudi vosprinimajut i regirujet po raznomu.. Zanimaisja jogoi, prdodvigai svoi dzen. I devushki k tebe sami potjanutsa..
Stap citu,man dažas reizes dzīvē gadijā frizētavā redzēt,kā tieši veči mēğināja aiziet nesamaksājuši ,rīkoja skandālu,ka ne tā viņiem tās trīs spalvas uz galvas safrizēja.Sievietes nekad neredzēju tā baurodamas pa kaut ko tādu.Man pat bija,ka nu ļoti neveiksmīgi apgriež,vai sadedzina matus- pofig tā pat samaksāju,vienkārši neeju pie tās meistares un viss,ko man tas skandāls dos?
Tev ar friziereem vajadzeetu koopereeties vienotai klientu datubaazei.
Bija man viena prostitūta no Dubaijas. Bija slikta pieredzē, Vinja ļoti lietotā un vis beidzas ne tā kā gribēju.
Tur Dubaijaa nekaa laba nav, araabu joberi ar galantumu neizceljas. Tas skukjis kura lietoja substances Dubaijaa ljoti riskeeja, vareeja traapiit aiz resteem uz ilgu laiku, un taas substances UAE ir saaliitas, cena iekljauta riskaa. Un jatur veel ar kaajstarpi un muti pelniija tur iztiku, tad auditoriju ko vinja tur apkalpoja vinjas kvalifikaaciju nekaadiigi neceela
On 15.01.2025. at 17:05, alabama teica:
tatad jamekle LV influenceres ar bildem no Dubajas?
Viss tavaas rokaas. Kaa lemsi, taa buus.
Labaak izlaid kaadas 10 mauku pishas reizes un par ietaupiito naudu pats aizbrauc uz Dubaiju. Dubaija ir aerokopmpaaniju habs, nopeerc veel kaadu lidojumu uz Indiju, Shrilanku vai Nepaalu, vnk atpuuties, paskaties pasauli. Pasaule nav tikai prostituucija vien..
Ļoti šaubos, ka influenceres tepat Latvijā atdosies pa labi un pa kreisi un visiem pēc kārtas. Pat ja čaļiem ķešā būs pieci simti. Drīzāk aizbrauks uz Dubaiju maukoties, kur neviens viņas neatpazīs.
celjs uz Dubaiju nav leets pat influencereem, Dubaijaa prostituucijai ir sava specifika.Klienti arii taa apkaart nemeetaajas. Dziie ir daarga un pienaak laiks, kad beidzas taa influence..
PG ir reāla persona. Dažas meitenes kas apmeklētas to apstiprina.
Ir viņš reāla persona, profils ir īsts arī soc tīklos utt. Bet nevienam tas netiek izpausts loģiski tikai apstiprinājums tam ka persona ir reāla.
Pēc šiem visiem viss bez un beigšanām jebkur es diezgan skeptiski skatījos, zinu ka padaudz ir kas to piekopj bet atsauksmes viņa ir reālas. Ne tas ka izmanto to nevar neviens apstiprināt bet nu opcijas ir...
Liepājā vispār viss ir slikti tur prezis ir kā papildopcija... bail ja godīgi tur pat ko apmeklēt. Reālās sarakstēs viss ir atrunāts tur nekautrējās pat atklāti piedāvā visu bez... jebal vai tiešām nav galvas uz pleciem? Sapisiet savu dzīvi, ja ko neķerat bet kāpēc šī draza ir tādos mērogos jāuzplata pa LV?... atcerieties ka ne visu izārstēt var aptiekā izrakstīta šaiba...
Triperi kaadreiz vareeja izaarsteet pats ar shaibaam, Tagad obligaati pie daktera jaaiet, taadas antibiotikas bez receptes nepaardod, Diez kas patiikams nav, ateja peec miishanas peec slimniicas smaka,
Ierakstīts
Oi znajesh ona na samom dele poverila chto ti jejo izbil. Fantazii perepletajutsa realnostju. A realnostj nashe vremya raplivchita, odno i tozhe raznije ljudi vosprinimajut i regirujet po raznomu.. Zanimaisja jogoi, prdodvigai svoi dzen. I devushki k tebe sami potjanutsa..