Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
ANETE
Ierakstīts
2 hours ago, Reno5 said:

Jaunie kolēģi!

Saprotiet taču reizi pa visām reizēm! Sex ar priekšapmaksas prasītājām un bilžu un video tirgotājām ir tikpat reāls, kā Nigērijas prinču e-pastos solītie miljoni.

Vai tiešām tas nav skaidrs?

Pag, pag, Tu gribi teikt, ka tie pasti ir scam? 

Link to post
18-20 Gadīgas
Ierakstīts

Heh, nu kā nu kuram. Tajā tinderī iztērēju šausmīgi daudz laika, bet tukšs. Sludinājumos kaut kādi "нежные толстушки", feiki un citi murgi... Teikšu tā, atliek tikai un vienīgi pašam likt sludinājumus intim.lv, puh.lv, gribu.lv - reizēm kaut ko var atrast, piem. meitenes (18+!!), kas vēl kautrējas atklāti reklamēties, bet naudu jau grib :) Tur gan jāsaprot, ka uz 20€ un pat 50€ nav vērts cerēt (šeit forumos var redzēt, ka ir cilvēki, kas grib kaut ko jēdzīgu dabūt par <100€)... Tāda nu ir mana bēdīgā pieredze.

 

P.S. Tīri retoriski - vēl joprojām nesaprotu, kamēr šo (individuālo) biznesu nevar organizēt normāli... ar skaidru ceņņiku, bez feikiem, uzmetieniem, ar normālu komunikāciju bez šiem "SMS un epastu nelasu" stulbumiem un citām briesmām. Naudu tak cilvēki ir gatavi maksāt.

 

No manam dzives top-10 partnerem... 7 bija atrastas Tinderi pedeja gada laika.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Nu nu .... 

Roberts80, Tu sevi te pozicionē kā dārgā gala apmeklētājs. 

Kādas smaržas + puķes Tu man ieteiktu (vai esi iedomājies) par 50 Eur ? :D Es čot tādas neatceros savā atmiņā. Drogās ja nu vienīgi, tur neesmu pētījis cenas. 

Restorāns divatā 50 - 70 Eur ir viens ēdiens, bez dzeramajiem un saladajiem un čajiem utt. ... 

Kaut kā man tie cipariņi nesalikās tiko kopā :D

 

Iznemot Vincentu, un Biblioteku nr1, citos laba gala restoranos 70 eur var ieklauties, neskaitot, protams, vina pudeli

Link to post
18-20 Gadīgas
Ierakstīts

Es gan mekleju sev milako meiteni, kuru nevajadzetu vadit pa restoraniem un obligati davinat davanas pie katras tiksanas reizes... 18-22 studente, kam tas butu papildus ienakums, un pastavigs patikams sekss... Bet, laikam, slikti mekleju :)

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.