Ari biju pie viņas vairākas reizes pirms paris gadiem, ļoti patika to reiz. Mēģināju sameklēt pirms apmēram gada, ar grūtībām, bet izdevās … tiksim tā, satiekoties velme pārgāja, jo tomēr vecums dara savu – tā vietā, lai izveidot sev stilu, atbilstošo vecumam, viņa mēģina izlikties par stipri jaunāko sievieti, kas viņai ne īpaši labi sanāk. Plus ir kaut kādas problēmas ar locītavām uz rokām (citās vietās neskatījos, jo viņa bija kārtīgi saģērbusies un arī velmes nebija), vienā vārdā – pirms 2iem gadiem bija super, pašlaik – garam.
Esmu bijis kādu laiku atpakaļ. Pa telefonu īpaši laipna nebija, tomēr izlēmu aizbraukt, figūra viņai ir nedaudz izplūdusi, bet tomēr ir OK, masāžā man patika, klātienē bija ļoti laipna … bet pa cik nedaudz ierāvusi arī nedaudz dīvaina … vispār man toreiz patika, biju arī otro reizi. Manuprāt ir – kā paveiksies var būt laipna, ja būsi laipns pret viņu, bet ja nebūsi tad viņa pat necentīsies būt laipna pret tevi …. Un bildes tiešām ir viņas.
Guna it ļoti super vismaz pēc mana subjektīva viedokļa, viņai ir protams liekie kilo, bet man, kas ir smalko meiteņu cienītājs, tas nemaz netraucēja, viņa ir ļoti protoša, laipna un kaislīga sieviete …. kaut gan laikam tā teikt par pērkamo meiteni būtu dīvaini pats viņu regulāri apciemoju un ari jums iesāku
Cilvēks, kam netrūkst sieviešu uzmanības, kaut kādā iemesla pēc grib rīkot grupņiku ar pērkamam meitenēm?! Riktīgi stulbi kaut kā. Kāpēc tādā gadījumā nevar savākt „domubiedrus” kur visiem tā būtu bauda, nevis lai pusei tā būtu naudas pelnīšana?!
Был 2 месяца назад .... на любителя, секс был хорош, но тем не менее мне не очень понравилась на лицо, да и фигура могла бы быть постройнее, и все же неплохой вариант. Сам больше не пойду но и отговаривать никого не стану.
Ага, давно пора поминутную оплату ввести по принципу такси - 40 лат за час, значит за 5 минут 3 лата 33 сантима ... ну или по-фрикционную, типа 40 лат за 20 фрикций
Ну в общем так - меня тоже заинтересовала данная девушка, пытался дозвониться вчера и сегодня, вчера вечером (17:30) сбросила и потом телефон был выключен, сегодня, в течении дня, звонил раза 4, 2 раза просто не брала трубку, 2 раза сбрасывала. Кажется мне кто-то просто взял фото, телефон человека, которому решил "насолить" и разместил объявление ... хотя перспектива была заманчивая конечно.
Izraku vēl vienu viņas bildi no profila vienā no seksu-soci-ālajos tiklos …. ziniet izradās tā otra bilde iepriekšējā post’ā bija vēl OK, skatāties paši …
Ierakstīts
Ari biju pie viņas vairākas reizes pirms paris gadiem, ļoti patika to reiz. Mēģināju sameklēt pirms apmēram gada, ar grūtībām, bet izdevās … tiksim tā, satiekoties velme pārgāja, jo tomēr vecums dara savu – tā vietā, lai izveidot sev stilu, atbilstošo vecumam, viņa mēģina izlikties par stipri jaunāko sievieti, kas viņai ne īpaši labi sanāk. Plus ir kaut kādas problēmas ar locītavām uz rokām (citās vietās neskatījos, jo viņa bija kārtīgi saģērbusies un arī velmes nebija), vienā vārdā – pirms 2iem gadiem bija super, pašlaik – garam.