Sveiki, Extra'čaņe!
Esmu šeit kopš ilga laika, bet nu tagad esmu bišķīt pieaudzis un laikam ir atnācis laiks ķļūt arī par aktīvu šī foruma biedru!
Lieta tāda, ka dzīvoju ārzemēs un drīz atlidošu uz LV uz neilgu laiku. Līdz ar to meklēju submissive meiteni, kas nodarbojas ar SM un/vai WC-spēlēm (abas lietas no manis viņai). Pats esmu daudz ko meklējis, bet diemžēl neko neesmu atradis.. Varbūt kāds var palīdzēt ar padomu/kontaktiem?
Protams, par sapņu piepildīšanu esmu gatavs € pat ja tarifs ir stipri virs vidēja!
Priecāšos arī par PM!
Pajautāt vnk nevar? Vnk es pats tādu 1x dzirdu un kļuva interesanti, vai patiešām ir tādas vietas, kur var vnk padirst tik nenormāli daudz naudas! Joprojam neticu.
un ja, tomēr jautājums bija par meitenēm: kā man teica, tur vnk PĻĀPĀ ar viņām. Nu i gribēju pajautāt vai viņas arī pārdodas
Uzreiz ļoti atvainojos par offtopiku, vnk nav ne jausmas kur var kko tādu pajautāt, tāpēc raxtu šeit.
Nesen biju dzirdējis par kkādu naktsklubu Rīgas centrā. Esot ĻOTI dārgs (laikam kkāds VIP). Dzirdēts, ka šampanieša pudele var maxāt 100-700 ls (parasts šampaniesties, ne jau kkāds exkluzīvs), koktēļi 20-150 ls un t.t.
Vēl zinu, ka tur var papļāpāt ar meitenēm (vai tiešām TIKAI papļāpāt?!), izmaxājot viņiem tos dārgus dzērienus (laikam marketinga gājiens).
Tak vot, jautājums tāds: vai kāds kko zin par tādu un vai var kko vairāk pastāstīt?
Dzīvoklis 9 stāvu mājā Imantā pie Autobusa parka - MAXIMA veikala. Pieņem pirmajā stāvā 3 istabu dzīvoklī. Dzīvoklis nekāds labs nav, bet ciešams. Meitene atsaucīga un pat simpātiska. Bildes - grūti spriest... krūtis uz kāda 3 izmēra, ne pārāk apaļa un ne tieva. Strādā, lai nopelnītu, bet ar savu odziņu.
Mīnus - man tāds iespaids, ka daļa šīs rūpalas sievietes, virs 33 jau mazāk sāk rūpēties par savu ķermeni, jo sviedru smaka bija jūtama vēl kādu laiku atstājot telpas. Vai tiešām nav iespējams sievietēm lietot smaržas un pret sviedru dezodorantu?! Lai veicas!
Ierakstīts
Sveiki, Extra'čaņe!
Esmu šeit kopš ilga laika, bet nu tagad esmu bišķīt pieaudzis un laikam ir atnācis laiks ķļūt arī par aktīvu šī foruma biedru!
Lieta tāda, ka dzīvoju ārzemēs un drīz atlidošu uz LV uz neilgu laiku. Līdz ar to meklēju submissive meiteni, kas nodarbojas ar SM un/vai WC-spēlēm (abas lietas no manis viņai). Pats esmu daudz ko meklējis, bet diemžēl neko neesmu atradis.. Varbūt kāds var palīdzēt ar padomu/kontaktiem?
Protams, par sapņu piepildīšanu esmu gatavs € pat ja tarifs ir stipri virs vidēja!
Priecāšos arī par PM!