Es pareizi saprotu, īsais rezumē - uz pus(0,5)h iet ir vērts, maksāt par dopiem un audzēt budžetu neatmaksājas - pareizi? ..vai arī tev ir ko teikt - papildināt?
Šeit par dopiem maksāt viennozīmīgi nav vērts.
Par pusstundu vai stundu - tas ir jautājums par ko vēl zinātnieki strīdas.
Man personīgi patīk nesteidzīga, gara duša, ar kārtīgu nosusināšanos, nevis laika taupības nolūkos pus-slapjam pa fikso izskriet no dušas un lekt virsū jājamzirdziņam.
Respektīvi es iznāku no dušas un pusstunda jau ir pagājusi. Ok, nedaudz pārspīlēju.
Bet lai nebūtu šis stress un steiga (pagājušas 28min vai jau 34min??) es vienmēr un visur ņemu stundu.
Pabiju šonedēļ.
Biju pie šīs dāmas arī 2024. gadā pirms uzlabojumiem, un tagad pēc.
Ja jau biju divreiz, tad jau man patika. Bet varu saprast, kāpēc kāds viņu sauktu par "sniega karalieni".
Pieņem Brīvības ielā. Arī 2024.g. bija Brīvības iela, tikai cita ēka. Par Elizabetes ielu - vai nu jauc ar kādu citu, vai arī viņa strādā pa diviem dzīvokļiem.
Augums 10/10 - jauna, tieva, gara, stingra, smuka. Bildes īstas. Uz tāda auguma varētu beigt arī 3x un vēl nepietiktu.
Blowjob 10/10 - labi skilli.
Sekss - 10/10 - var visādas pozas utt. BET nekādus labsajūtas vaidus vai emocijas viņa neizrāda.
Komunikācija, attieksme 5/10 - es ar viņu runāju angliski, viņa ar mani ukrainiski. Kaut kā jau sapratāmies. Komunikācija ļoti vēsa, atturīga, business only. Nekas lieks. Papļāpāt par dzīvi nesanāks. Tāpēc arī "sniega karaliene".
Masāža 0/10 - jā, nulle. Bez eļlas, "masē" muguru ar vienu roku un tikmēr skatās pa logu ārā. Visu nevar gribēt. 😀 Tas vēl piedod to auksto sniega karalienes vaibu.
Kā redzams, vērtējumos ir lieli kontrasti. Patiks vai nepatiks atkarībā no tā, kas jums ir svarīgi.
Kas interesanti - blakus gultai uz skapīša stāvēja visai "heavy" kategorijas spēļmantiņas. Kaut kas no BDSM kategorijas. Vibrators, pletne, varbūt pat strapon tur bija. Tas man īsti negāja kopā ar viņas atturīgo personību. Viņa mani ko, pletnēs un straponēs, vienaldzīgi skatoties pa logu ārā? 😀
Ierakstīts
Šeit par dopiem maksāt viennozīmīgi nav vērts.
Par pusstundu vai stundu - tas ir jautājums par ko vēl zinātnieki strīdas.
Man personīgi patīk nesteidzīga, gara duša, ar kārtīgu nosusināšanos, nevis laika taupības nolūkos pus-slapjam pa fikso izskriet no dušas un lekt virsū jājamzirdziņam.
Respektīvi es iznāku no dušas un pusstunda jau ir pagājusi. Ok, nedaudz pārspīlēju.
Bet lai nebūtu šis stress un steiga (pagājušas 28min vai jau 34min??) es vienmēr un visur ņemu stundu.