Paslēpa Moderator, 2023. gada 25. janvāris - Iemesls nav norādīts
pirms 3 stundām, BlondyIsLoveBlondyIsLife teica:
Vai tik nebūs tas pats kas 4sex, raksta ja ielikta bilde +- uz sportisko pusi, ja ne tagad, vismaz pirms 1-2 gadiem rakstija, tipa no tiko no Anglijas atlidojis, Rīga esot uz īsu brīdi, kkads jurists vai uz to pusi, gribot pasedēt bārā, ar sportisku čali, bet ko bez sēdēšanas grib darit neteica , tipa nu tad redzēs. Aga heruški redzēsi kas tev aizmugurē darās 😁, pēc 1-2 aliņiem bārā uz sola nebūs vienīgā vieta kur tevi apsēdinās 🤣
Tur ar pidarasi daudz,vienreiz viens uzrakstija-pec nodrishanas uzreiz saka atmazivatsja ka kjip neesot pidars un kjip vinjam esot vecenes,kjip svinger party taisa utt,pec paris gadiem ieeju un identiski taspats teksts atkal atnaak😂pidaras sakumaa taustaas ka reagjes un ja saac dirst tad uzreiz storijas par kautkadam vecenem😂
pirms 3 stundām, Telefons11 teica:
Ir, ir tur p****s. Es arī (nu jau kādus 5, 6 gadus atpakaļ), uzrakstīju. Atbildēja zibenīgi. Stādījās priekšā kā Latvijas diplomātiskā korpusa darbinieks, kurš tikko atlidojis no komandējuma, esot iedzēris un gribot atpūsties. Uzreiz stādījās priekšā kā vīrietis. Teicās, ka esot turīgs, dzīvojot klusajā centrā kaut kādā lepnā dzīvoklī. Apsardze, kameras, utt. Tuftu rakstīja. Piekrītu biedram xtris - ar nemainīgu segvārdu, sludinājumu un vecumu sludinās jau gadu gadiem.
Jaa jaa diplomatiskais darbinieks,man stastija ka ar boksu nodarbojaas,bet tad kad piedavaaju tikties izbokseet pidarasismu araa no vinja tad gan pazuda,es tik nerubiju kaa var but tik ilgus gadus pacietiiba dienu un nakti pist tos sludinajumus tur iekshaa,tapat kaa tas lohs no gribu.lv nu kursh kjipa muteri savu pish,meklee citus kas to darijushi un lai vinjam stasta kas un kaa,arii gadiem hujaree tos sludinajumus,da ir nerunajot par citiem seks portaliem kur tie pidari piedavaa atsuukaat utt,nebutu Riigaa tik daudz kameru sen butu tos sukatajus salauzis,jus paskatas sludinajumus skaitu gribulv,sukataji ir divreiz vairaak nekaa -virietis meklee sievieti seksam😂kuda mir katjitsja
Даша
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2023. gada 25. janvāris - Iemesls nav norādīts
On 25.11.2022. at 17:45, traxer teica:
Вроде был я у нее. Приехал, принял душ, вышел из душа а она в комнате без света стоит или лежит, я так и не увидел. Говорит только так она работает. Сказал нет, она вернула почти все деньги и разошлись. Странная баба.
Diana 25306872
Ierakstīts
pirms 6 minūtēm, Blondy teica:
Pirmkārt, es nediršu , bet normāli runāju un izsaku savu viedokli neapvainojot Tevi!
Runajot par PM, kuru Tev rakstīju . Tu ļoti labi zini, ka es rakstīju Tev cita cilvēka vārda , jo vins lūdza man to izdarīt . Un es to izdarīju, tāpēc nevajag sagrozīt faktus .
Par pārējo, ko Tu raksti, es pat netaisos komentēt , jo redzu tas ir bezjēdzīgi . Redzu tikai to, ka Tev liekas, ka Tev pieder pasaule , kura griežas ap Tevi. Tava agresivitāte un attieksme parāda visu . Lieki komentēt . Jauku vakaru .
ja citam vajadzeetu tad arii cits rakstiitu man pm nevis caur citiem,tas cits tev tur kautko saboreejis galvaa tapec tici visaam mulkjiibaam.
Kada agresivitaate?nav tas vecums lai internetaa butu agresiivs par kautkaadiem lohiem un velpietam kautkaadaam maukaam,nolaidies uz zemes!
man nekas neliekaas -pasaule pieder man un vinja griezhaas ap mani un es daru to ko es gribu un kautkaads citu viedoklis man absoluuti neintresee!Kad Tu sapratiisi kad tev pieder pasaule tad tev viss buus ok,neteree savu dziivi sukajot pipeles pa kapeikam un visados forumos sezhot
Diana 25306872
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Blondy teica:
Jūs bieži esat sašutuši par to, ka meitenes sludinājumos liek FAKE bildes. Ja tā turpinasies , nebūs nevienas , kuras atklās savas sejas un attieksme pret jums nebūs tā labāka . Ja zinat viņu sociālos tīklus, īsto vārdu vai tiešām publiski visiem jārada ? Es neizprotu , kāda starpība jums , kads ir meitenes īstais vārds, ko viņa dara ikdiena, utt? Urķēties pa viņu sociāliem tīkliem, pēc tam tos publicēt . Kads ieguvums jums ? . To, ka savā starpā runājam, tas paliek tikai starp mums. Saprotu, ka jums daudziem nospļauties uz likumu par personisko datu aizsardzību , bet kur jums ir palikusi cilvēcība . Pateicoties tādiem indivīdiem, kuri uzskata, ka esat pasaules centri un meitenes ir zemākas par zemi , jūs nedabūsiet normālu attieksmi un bus vairāk un vairāk sludinājumi ar viltus bildēm .
Tāpat ka jums ir ļoti svarīga konfidencialitāte un mēs, meitenes, jūs cienam un nekad nenopludinasim informāciju par jums . Tāpat arī mums tā ir svariga . Kas notiks, ja par katru otro meiteni metisiet šeit personisko informāciju . . Kam tas ir vajadzīgs ? Cienam viens otru .
Ko Tu vel tur dirs,pati staigaa pa privaat mesidzhiem un klanchii par citiem informaciju.
da ir kads sakar arto linku?taa dura tak pati vinjas vardu te rakstija un pectaa preciizi facbokaa izmeta to profilu
Mēs taču neprasām , ka jūs sauc , nelienam jūsu dzīves-ko juus varat vispar liist,jums iedod euro un juus paverat kaajas un sukaajat tas ir juusu darbs un viss tas vilksies liidz muuzha galam,saakat jau tupiit kaa taa glorija kura nosukaju visai rigai.tads uz rashkas haipa kautkaa tika pie deputaatiem un davai es neesmu mauka,juus visi melojat utt,nu taa nebuus nekad kaa juus te iedomaajaas!
Filtrejat bazaru un neviens neko nepublicees,taa resnaa svinomatka pati vijobivajetsja tapeec arii taa notiek,ja juus te gadiem forumaa sezhat tad to sen vajadzeeja saprast!kapeec citu sievieshu fb linkus nemet?tapec ka adekvaati uzvedaas
Viena paklusēs, citas sāks nežēlot jus un pabojās dzīvi-?-Tu arii tur filmas saskatijusies?domaaju jaa jo tas skaidrs bija jau kad man privaati rakstiji prasot informaciju!ko juus tur pabojaat varat?zeki zvaniis un draudees man?😂beidziet tak dziivot 90gados😂policijaa iesniegumu uzrakstiis ka es kautkaadu linku esmu publiceejis?😂ok lai raksta un kas buus?Da nekas nebuus.Cik jums gadi ir ka tik naivi esat,tipiski karinja pakalpinji kuri tic kautkaadaam mulkjiibaam,datu aizsardziiba?da nav nekadas datu aizsardziibas,atslabstat!
Diana 25306872
Ierakstīts
Just now, Vienīgais Gators teica:
Vecīt, būsim godigi , tu uztaisīji šaizi. Izdzēsi .
meiča uzcepās , aizstāvēja māsu.
Pats padoma , ja tavu FB iemestu foruma , kāda tev būtu reakcija .
nahuj dirsties tagad.
Es visu pateicu jau kaa buus,abas buus zvaigznes kaa glorija
Diana 25306872
Ierakstīts
pirms 1 minūtes, snaiper teica:
то что я где-то на других сайтах делаю и зарабатываю это не твоё вонючее дело тебя это не должно касаться там у меня другая жизнь здесь другая жизнь одно к другому не относится...
а вот то что ты выкладываешь информацию то ты pidor конченый который
klausies aizver jebalnjiku ciet ok?es izdzeesu aaraa to linku un nomiernies,savadaak naksies atpkalj ielikt
Diana 25306872
Ierakstīts
pirms 4 minūtēm, Vienīgais Gators teica:
Eu, veči, viens notupija , nahuj otram turpināt . Bik vajag domāt ar galvu
Nomiernies,izdzeesu
pirms 1 minūtes, snaiper teica:
Вообще не думаю потому что Элементарно я могу идти с детьми родственников и какой -нибудь дебил начнёт кричять как я ему сосала... это я прошла на утренниках детских
Nu bet ko juus visas maukas iedomaajas?pizdoi torgavatj i nekto neuznajet?pilns fb,tiktoks ar maukaam
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 25. janvāris - Iemesls nav norādīts
Tur ar pidarasi daudz,vienreiz viens uzrakstija-pec nodrishanas uzreiz saka atmazivatsja ka kjip neesot pidars un kjip vinjam esot vecenes,kjip svinger party taisa utt,pec paris gadiem ieeju un identiski taspats teksts atkal atnaak😂pidaras sakumaa taustaas ka reagjes un ja saac dirst tad uzreiz storijas par kautkadam vecenem😂