Tās bildes ko viņa nosūta, atbilst realitātei? Biju ar viņu sarakstijies, aizbraucis, bet tad sekoja norunātā laika pārcelšana un protams, ka es negaidīju. Biju nodomājis, ka fake. Komunicē laikam tikai ru, kad rakstiju savā valodā, tad neatbildēja. Man arī nosauca motoru ielu, biju sarunājis, ka viss notiek auto.
Bildes viņas atbilst
14 часов назад, hei сказал:
Ja telefons nav uzrādīts,tad drīzāk fufelis.
Telefons norādīts sludinājumā laikam nav apmaksāts sludinājums tāpēc nerāda pilnu nummuru
Стеснительная, скромная 20-летняя стройная девушка не против встречи на часик или два с приятным человеком за подарочек 100€ 💛
Фотографии предпочитаю показывать лично, по почте или телефону ❤️
Местечка нет, но буду рада встрече 💙
Atsauksmes par šo meiteni nebija manītas
Atskats par vakardienas tikšanos .uzrakstīju atbilde bija ātra bildes atsūtija privāti
lokācija iļģuciems motoru iela
Takse 10 sarkanie 2 stundas vietas pašai nav.
vizuāli jauna gara meitene ap 1.7m palielas krūtis apm 3 izmērs āda gluda liekais svars vēdera rajonā
Process atnākot uz viesnīcu izģērbäs un izpildīja vissu ko lielu no sākuma mutiskie prieki tiem veltiju apmēram 40minūtes izpildīja ļoti aizrautīgi ar entuziasmu dziļi un ar siekalām tas viņai ļoti patika tad pievērsās riekstiem tālāk kad stienis riktīgi uzsila noliku misionāra pozā sakairināju viņai minci berzējot klitoru un gāju iekšā tomêr pamanīju ka viņai ir vēl mēnešreizes kas man nepatīk un man vēlme pārgāja kas viņai arī tika pateikts un darbone tika aizvesta atpakaļ
Vērtējums izmaksas 10sarkanie 2 stundas dzīvoklis -viesnīca tas ir paša ziņā
Attieksme pozitīva lietišķa
Izskats 5 no 10 liekais svars ir vēders seja laba
Minēts 10 no 10
Sekss līdz tam netikām
Kopumā par apmeklējumu nēsmu vīlies laba cena darbone centīga vai vēl iešu? laikam nē! Vai ieteiktu? Ir vērts paņemt uz minetu noteikti
Ierakstīts
Bildes viņas atbilst
Telefons norādīts sludinājumā laikam nav apmaksāts sludinājums tāpēc nerāda pilnu nummuru