Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 3 stundām, Blondy teica:

Tāda gadījumā ir jautājums , kāpēc ir jāpaliek ar piedzērušu , neadekvātu vīrieti ( kā Tu saki, varbūt bijušais cietumnieks , vai zem narkotikām - to uzreiz var rerzet , ) nolaistā viesnīcā  , smirdīga numuriņa , piedevām virietis  jau no sākuma čakareja ar naudu . 
Es negribēju pacelt šo jautājumu, jo katra meitene izvēlas , ar ko tiekas . Bet es neredzu jegu - tā riskēt, apkalpot alkohola reibumā  vīrieti, redzat, ka nav adekvāts ,  un pēc tam baidīties par savu drošību un veselību. 
Mīļās meitenes , vai tiešām tā nauda ir vērta ? Sargājiet sevi, redzat , ka klients alkohola reibuma  , esat viņa teritorijā,  apgriezties un ejat prom .

Es ļoti ceru, ka šis gadījums,  liks aizdomāties un izvērtēsiet ar ko jūs tiekaties . 

Par to nav šaubu, ka nevajadzēja palikt, bet šeit mēs runājam par to, ko darīt, ja tāda situācija tomēr gadās. 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 19 stundām, Blondy teica:

Tur jau tā lieta, ka šie pretekļi izvēlas parasti jaunas , naivas meitenes un iebaida viņas.  Pieaugusi sievieti tik vienkārši  neapčakares . Tāpēc arī iesaku meitenēm , nebaidīties, jūs esat publiska vieta, ne mežā, ar jums nekas nenotiks. Psiholoģiskais spiediens ar draudiem, ka sitis, nositīs , nelaidīšu ara  utt, vnm vajag atcerēties, ka vins to nedarīs. Lai nelaiž , pasaki, ka mani tūlīt meklēs , jo ir cilvēks, kurš zin, kurā  numuriņa esmu, pacels augšā admistraciju un policiju . Un cik ilgi nelaidis , tāpat būs jāatbrīvo numuriņu agri vai velu . Un tālāk ? Vins ir ņēmis numuriņu uz sava vārda , visi dati administrācijai ir, kameras viesnīca ir ,viņam problēmas tādas nevajag, jo sevišķi, ja vins ir ģimenes cilvēks . Šie cilvēki , kas ir tendenci uz vardarbību ir ļoti bailīgi cilvēki . 

Ja godīgi, man nebūtu pārliecības, ka vīrietis tikai draud un neko man neizdarīs, tāpēc es arī rīkotos tāpat.. 

Ir pārāk daudz situāciju, kurās varmākas rīkojas tā, it kā viņiem nebūtu, ko zaudēt. Vēl pie tam, tiekoties ar nezināmu cilvēku, nevar zināt - varbūt viņam arī nav ģimenes un nav ko zaudēt, varbūt tikko no cietuma iznācis vai zem narkotikām. Man šķiet, ka sabiedrībā ir pietiekami daudz tādu personāžu, kuriem vai nu nav ko zaudēt vai arī, ja kaut kas tomēr ir, tad ir pie pakaļas, ka to zaudēs

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.