Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Laura 38 g.v.
Ierakstīts
pirms 1 minūtes, Matiasmils teica:

Ja viņa raksta, ka piedāvā juteklisku masāžu, tad arī gaidītu masāžu, nevis 10-15 min paglaudīt un aizsūtīt uz dušu. Nebija jau arī tā, ka aizgāju gulēt kā baļķis 😀 Un nesaku, ka nav jauka. Ir forša, bet pirmais priekštats mazliet sabojājās pēc tikšanās. 

Jā, par masāžu varu tev piekrist, nekas baigi juteklisks tur nav, tik vien kā krūšu gali gar muguru. 😅 Bet sexytime ar viņu diezgan jestrs, ja pats esi atvērts. Esmu bijis pie viņam reizes trīs, tik diezgan sen. Tad man ļoti patika, pat īsti neprasijās citu variantu meklēt. Jo cenas un snieguma attiecība bija ļoti apmierinoša. Bet var jau būt, ka pa šo laiku ir kas mainijies. 

NaturalDDDcups (Мая), (20) 26052245
Ierakstīts
On 19.12.2025. at 17:21, mango_ teica:

Bļe, ko tu te stāsti?

Bildes ir viņas - seja, tattoo krūšu forma sakrīt..! Komunicējot WhatsAppa pati atsūta gan bildi gan divus aktuālus īsus video, ko pati ir filmējusi. Ar bildēm viss ir kārtībā.

Lasot tevis rakstīto sanāk, ka meitene bija "pārāk laba" - tu biji redz gaidījis kaut ko mīkstāku un ļurīgāku? Ok, gaumes lieta - pieņemsim..    

Kam tagad lai tic? 😅

Laura 38 g.v.
Ierakstīts
pirms 9 stundām, Matiasmils teica:

Sveiciens. 
Tā kā visu laiku sludinās, tad izdomaju, ka vajag pamēģināt. Gribēju tikai masāžu. Ar ko lai sāk. 😀 sagaida skaistā veļā, dušā paklājiņš slapjš, dvielis sauss. Uzreiz lika iet dušā. No dušas ārā un uz dīvāna, kurš man bija krietni pa īsu. Uzreiz sāka ar masāžu, ko grūti bija nosaukt par masāžu. 15 min masāža un lika griezties otrādāk. Saeļļoja locekli, pamasēja, diezgan negribīgi. Ļāva pieskārties visur, bet tā kā man uzbudinājums bija sākapis, tad līdz beigšanai bija ātri. Cerēju, ka tā būs varbūt viena no reizēm, bet nē. Beidzu un pateica, ka duša ir manā rīcībā. 
Augums labs, krūtis kā bildēs, bet nu vienaldzīgā attieksme lika ļoti vilties. 25 min kopā ar dušu. Varbūt tāpēc prasīja naudu uzreiz. Ja būtu pēc tam, tad nez vai maksātu tik cik viņa prasa. 

Pie viņas, manuprāt, viss ir vairāk no paša atkarīgs. Ja gulēsi uz muguras un gaidīs brīnumu, tad diži nekas arī nenotiks. Bet meitēns jauks, ar raksturu, bet forša. 😅

Sanita, 18, Rīga 22004755
Ierakstīts
On 18.09.2025. at 08:25, njā teica:

Ceru, ka nedabūšu banānu diētu par offtopic šeit. 

Kārtējo reizi- ja tev nepiekrīt, tātad suteners... alternatiive arvien vairāk šķiet "alternatīvi apdāvināts". :D

Tici vai nē, bet es neeju pie tādām, kas prasa 150einārus par 40 min. Es vienkārši "balsoju" ar savu maku, t.i.- neeju pie tām, kas liekas par dārgu, kas škiet kā konveijers, kas prasa noteiktu summu, bet pēc tam jāpiemaksā klāt par katru pozu, pieskārienu, utt.

Dāmu apmeklējums nav ne pirmās nepieciešanības "prece"/ pakalpojumus, ne arī cilvēktiesības, kas valdībai būtu jāregulē un jānodrošina pēc iespējas zemākas cenas. Ja nevari (vai negribi) atļauties tādas cenas- neizmanto pakalpojumu. Viss ir tik vienkārši. Čīkstēšana šeit forumā visās tēmās pec kārtas neko neizmainīs

Kā naglai uz galvas. 👍😅

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.