Viņa uzvedās neadekvāti arī tad kad strādāja, 2 reizes mēģināju pie viņas tikt ,bet tur konveijers pēc pieraksta. Toč' elsodama atbildēja ka tūlīt tas aiz muguras beigs un pēc 15min varot zvanīt pie durvīm.
Tiem kas vēl nav paspējuši, story īsumā - aizbrauc uz adresi bet kodu nesaka, pēc zvana atskrien "sutenere", tipa "naudu man, kods xxx, meitene 3stāvā 123.dzīvoklī". Kamēr tu ej spaidīt kodu, sutenere notinas, kods neder, telefoni vairs neceļ, zvani kaut bateriju tukšu. Zvanu no cita nr., uzreiz paceļ, kā saprot par ko runa, tā nomet klausuli un vairs neceļ.
Story bija sen, gadus 5-6 atpakaļ. Vaina skaidra - atbildības disbalanss starp abām galvām
Parasti šādus kidalas bizness tiek ātri nolikti pie vietas un miers, bet es skatos, tie reklamējas jau gadiem, pie tam ar 6-8 sludekļiem katrā no saitiem.
Vot i vopros - tur kas mainījies (kādam gadījies tikt pie reālas muklas nedodot naudu uz priekšu), vai joprojām bizness netraucēti rullē?
Bezceris viņu sazvanīt, esmu zvanījis pat līdz 8 vakarā, vai nu neceļ vai izslēgts. Pat ziņu telefonā atstāju, nekā. Uz e-mailiem ar neatbild. Točna viņa vēl strādā?
Fake pasākums, jāatzīst iekritu jau kādus 3 gadus iepakaļ. Tā sadomājos par to 180cm melno ka atdevu 80Ls tai narkomānei sarkanā kabrioletā un ar galiem. Kods protams nederēja, tāds dzīvoklis vispār tai mājā nav un telefoni ne meitenes, ne suteneres vairs neatbildēja 2h.
Variants atstrādāts, kaut kur iepriekš te viens bija smalki aprakstījis kā tur viss notiek ar novērošanām u.t.t. Loģiski, ka neviens pie mentiem ar iesniegumu par šo tēmu neies, tā kā veči neļaujiet p!mpim sist sev pa pieri!
Šie kadri strādā vēl šodien, kā ieraugi superbeibi pa supercenu 80-150Ls, teksti tur aptuveni vienādi, tā zini - uzmetiens 100%.
Ierakstīts
Atvainojos, taa bija Stabu iela. 105. numurs, ja nemaldos. Seetas maajaa.