Ir man arī tāds nejauks tipiņš atnācis.Kaut kad sen ir bijis pie manis.Ir jau pagājis laiks numurs ir nobloķēts zvana no cita numura sarunā randiņu un tad brauc virsū kā nēesmu kaut ko ar viņa draugiem sarunājusi,ka nobloķēju numuru un protams maksāt nesamaksāja.Nummurs zināšanai 29864158.Meitenes esat uzmanīgas Glumš tipiņš
Man arī ir bijusi darīšana ar psihiski nelīcvarotiem klientiem.Tikos jau sen ar viņu,kaut arī bija tāds jocīgs un šis tas pazuda no mājām.Kaut teicu ka viņš ir paņēmis,neatzinās un teica ka nav ņēmis nu labi.Tāds baigais maksātājs nebija,kaut nauda bija.Vienreiz viņš man apnika un pateicu ka viņu vairs neņemšu.Viņš mani vaktēja pie mājas,ķēra aiz rokas teica ka jāparuna.Tad teicu ka nevēlos vairs neko,lai liek mierā.Pēc tās reizes vēl rakstīja vēl piedāvāja lielāku summu jo gribēja satikties.Es viņu nobloķēju.Un viss.Bija arī bez zvanīšanas nācis zvanījis pie durvīm.
Только что, gunars1217 сказал:
Man arī ir bijusi darīšana ar psihiski nelīcvarotiem klientiem.Tikos jau sen ar viņu,kaut arī bija tāds jocīgs un šis tas pazuda no mājām.Kaut teicu ka viņš ir paņēmis,neatzinās un teica ka nav ņēmis nu labi.Tāds baigais maksātājs nebija,kaut nauda bija.Vienreiz viņš man apnika un pateicu ka viņu vairs neņemšu.Viņš mani vaktēja pie mājas,ķēra aiz rokas teica ka jāparuna.Tad teicu ka nevēlos vairs neko,lai liek mierā.Pēc tās reizes vēl rakstīja vēl piedāvāja lielāku summu jo gribēja satikties.Es viņu nobloķēju.Un viss.Bija arī bez zvanīšanas nācis zvanījis pie durvīm.Īsto vārdu šeit negribu likt,ja nu izlasīs
Ierakstīts
Ir man arī tāds nejauks tipiņš atnācis.Kaut kad sen ir bijis pie manis.Ir jau pagājis laiks numurs ir nobloķēts zvana no cita numura sarunā randiņu un tad brauc virsū kā nēesmu kaut ko ar viņa draugiem sarunājusi,ka nobloķēju numuru un protams maksāt nesamaksāja.Nummurs zināšanai 29864158.Meitenes esat uzmanīgas Glumš tipiņš