Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
ANETE
Ierakstīts

Ja sludinajumā ir kāds no šiem vārdiem-bildes, video,priekšapmaksa, lēti utt, tad šie sludinajumi tālāk netiek lasīti vispār un nemaz!

Link to post
Bunnyxoxo 20gadi,Mežciems
Ierakstīts
pirms 9 stundām, frendons teica:

@sioux1Kapēc@sioux1Kapēc Tu esi tik negatīvi un agresīvi noskaņots? :D Papētot Tavu profilu, pārsvarā Tu to tik vien dari, kā komentāros kaut ko lecies citiem virsū.. No psiholoģijas augstkolā atceros līdzīgu analīzi-ir divi varianti, vai nu Tev nav naudas un nevari atļauties fejas, tapēc šeit sēdi un apskaud citus, vai arī pašam ir problēmas ar potenci, visticamāk abi varianti, impotents bez kapeikas😂 Bet nebēdā, zinātne Tev var palīdzēt, sakrāj naudu viagrai, nebūs vismaz vienam mājās mīkstu jārausta, beidzot stojaku rokās sajutīsi.

Jauku Tev vakaru, un lai izdodas iecerētais! Droši vari airēt dirst no šejienes🙏

Šis indivīds tiešām lasīt nemāk! Par ko pārliecinajos prvātajā sarakstē!

Link to post
BJsexygirl (18) G-Chat
Ierakstīts
On 14.03.2024. at 00:46, nuinafig teica:

Man ir diezgan lielas aizdomas ka šī ir tā pati Juglas darbone ar miljons profiliem gribu.lv. Profili bija liela daļa (ne visi) ar nikā ..bunny jo tiekās zaķa maskā. Ja kļūdos, palabojiet.

Visādā gadījumā ja ir tā pati, tad, nekas īpašs. Nu nejau 100 vērts visādā gadījumā. Vsp nevienas maukas minets nav 100 vērts by default 😅

Ir, ir tā pati. Atradu arī feisbukā.

Link to post
Skarleta 22
Ierakstīts
pirms 37 minūtēm, griivs teica:

Vēlamais bonusa apjoms atslepenots! Bet biedri, wtf, uztaisīju profilu tajā gribu.lv,  rakstu viņai, rakstu, klusums…vieni zilie piedāvājas:) varbūt var kāds viņas nr. Iemest, mēģinātu pabombīt pa watsap, avosj, atbild:)!

IMG_2995.jpeg

Slikti esi lasijis kas šeit augstāk rakstīts!

Link to post
Skarleta 22
Ierakstīts
pirms 16 stundām, Misterx teica:

Pamanīju šo meiteni gribu.lv un likās kad varētu būt kaut kas interesants ,uzrunāju čatā un iedeva numuru saziņai uz whatapp, vienojāmies par tikšanos, pieņem pie sevīm Juglā daudzstāvenē ,atvēra durvis meitene seksīgā melnā kleitiņā, pirmais iespaids ļoti patīkams, meitene vidēja auguma ļoti slaida ar mazām krūtīm un jauneklīgu sejiņu, nu tāda diezgan kautrīga nepieredzējusi likās ,norunātā cena divi oranžie par apmēram stundu, nu dzīvoklis tā bet nu teica kad pati nesen īrē to bet nu priekš lietas ok, duša un uz dīvāna, kleitiņu nost un man patika ko redzēju, orālais centīgs ar atdevi, meitenei peža patīkama bez kādām liekām smakām, ar higiēnu viss ļoti labi, sekss nu super var just kad meitene pati procesu bauda, diezgan ātri izšāvu, parunājāmies tā jauki par dzīvi un viskautko līdz protams gatavs vēl vienam, viss līdzīgi filings baigais jo tiešām meitene mani apbūra un vēl piekrita finišam mutē, piedzīvojums patīkams, skupstījās arī kaifīgi, emocijas vismaz priekš manis super, nav gluži viņa modeles tips bet man viss kopums ļoti patika, vai iešu pie viņas vēl, kad pašam būs tāda iespēja noteikti 

manā skatījumā Unavailable

meitene 10/10Unavailable

dzīvoklis 6/10Unavailable

izmaksas 9/10Unavailable

kopums 10/10Screenshot_20231012_161935_Chrome.thumb.jpg.2dad0f47e03865b592c8da190accc6fb.jpg

Gribu.lv jau 2gadus.

Link to post
Kat ❤️ (24 gadi) 28245425
Ierakstīts
pirms 12 stundām, daredevil85 teica:

Rets gadījums, kad karjerai attīstoties, gan izskats gan serviss paliek labāks (ja atmiņa neviļ, ir nometusi pārdesmit kg). Bildes, vecums (25) atbilst, moderatoram derētu atjaunot topika nosaukumā.

Kopumā, biedram @bearboots līdzīga pieredze, patiešām īpaši izceļas attieksme, komunikācija nāk dabīgi un ļoti ātri pazūd tā sajūta, ka esi samaksājis par pakalpojumu. Procesā, respektīvi, arī nekas nelikās samākslots vai sasteigts. Kopā nobiju ~1h40min, skāde 3x oranži papīri.

Sejas ziņā atļaušos nepiekrist, es dotu cietu 8nieku, ja noņemtu lieko. Pat izbrīnījos, ka nav ielikusi lūpu fillerus u.c. plastiku. Gaume, protams, katram savādāka - man personīgi nepatīk plastmasa. 

Vai iešu vēl? Jā.

PS. Dīvaini, bet atmiņā iekrita mūzikas izvēle 😂 Pierasts ka pie UA skan RusskijTOP40 vai MTV un jāvālē deju mūzikas tempā, šeit gan bija Led Zeppelin un RHCP😂

 

Interesanta piebilde!  Par mūziku!😅

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.