Biju. Bildes sludinājumā neatbilst. Uz 160-165 cm virzās 70 kg. Man patīk formīgas sievietes, bet Sofijai ķermeņa tips nav lai tādi apaļumi izskatītos labi, respektīvi viss aizgāja vēderā un ciskās, apejot gurnus un dibenu :(. Vecums arī man šķiet neatbilst, drīzāk 25-27. Seja gan ļoti simpātiska!
Process labs, ar mērenu entuziasmu kas nešķiet pārāk mākslīgs. Nav slinka. Parunāties arī var, kad muti atver kauns nepaliek.
Ceru, ka ar laiku notievēs uz 5-8kg un nebojās sevi ar filleriem. Tad moš atgriezīšos.
Papētot statistiku, uzvedību publiskās vietās, pāršķirstot komentārus,visādus rakstus, tādu atvainojos "dalbajobu" paliek arvien vairāk, un fejām klūst arvien bīstamāk darboties. Vismaz paldies tām nedaudzajām sakarīgajām vietējam fejām, "bez putniem" un dažādām atkarībām smagā formā, kuras vēl ir pieejamas, sniedz tik dažreiz vīrietim svarīgo pakalpojumu, un nebrauc prom neskatoties uz daudzu klientu neadekvātumu agresivitāti, utt. Šādai tendencei turpinoties cerams nenāksies speciali braukt uz arzemēm, lai satiktu sakarīgu feju.
Turās meitenes.👍
Man pāris vietējās latvietes ir teikušas ka tieši ar krievvalodīgiem iebraucējiem ir problēmas, ka nemaksā, draud, rupji uzvedas utml. Ka bieži jau telefona sarunas laikā var saprast ka nav visi mājās. Par to, ka aizvien mazāk un mazāk vietējo paliek, tev ir taisnība. Un par to ka % idiotu ir palielinājies (un sabiedrībā vispār).
Pēdējo 2 gadu laikā 3 meičas zināmas aizbraukušas DE/NL pelnīt, pašām sakot ka bordeļos drošāk. Kopš karš sācies, nācēju kontingents esot pamanījies, latvieši vairāk iet pie UA meičām un otrādi. Es kā regulāri piestaigāju un neesmu uz mutes kritis šo to interesantu padzirdu.
Paslēpa Moderator, 29. aprīlis - Iemesls nav norādīts
pirms 32 minūtēm, RenarRenar teica:
Vispār tomēr joki mazi. Satiku šoreiz hotelī. Sviedru un vecu zeķu smaka, viena kāja pietūkusi un klibo. Vairāk nekā 2h pavadīja vannas istabā. Pa to laiku pasnaudu. Kad iznāca, pēc iekāpšanas gultā nolūza. Par to vēl pasmējos un domāju, lai jau nedaudz paguļ, jo bija arī vēls un pašam nedaudz miegs nāca arī. Kamēr gulēja, tapa skaidrs, ka vienkārši bija salietojusies un arī mēģinājusi apzagt, izņēmusi no jakas un bikšu kabatām kartes, skaidro naudu un mašīnas atslēgas, vēl tualetē bija atstājusi nenoskalotu 💩 , ko tikai ar 3 skalošanām un birsti izdevās dabūt prom. Kad meklēju savas kartes, atradu pie viņas mantām šļirces, karoti un pārējos piederumus, soma pilna arī visādiem saldumiem un uzkodām. Pamodās, sāka lamāties un teica, ka visi jau tāpat visu zinot, ka ir parasta lietotāja, viņai esot poh par visu un ļoti vajagot naudu. Žēl, protams, ka tā. Ieteicu vērsties pie kāda palīdzības centra un gāju prom. Ilūziju kāršu namiņš vairs neturas kopā, tur vairāk vajag krīzes intervenci. Viņas pakalpojumu izmantošana tikai dzen dziļāk bedrē. Cerēsim, lai izdodas visu sakārtot.
Aģentūras meiča, tā aģentūra kur operators mūždien lažo un sūta kur pagadās. Šī pie mums ir otro vai trešo reizi, agrāk fake bildes lika un sūtīja Whatsup īstās. Man nesimpatizē sievietes ar šādu imidžu tāpēc par pakalpojumu neko nevaru teikt. Cena gan nokritusies no 160-140.
Pārskrēju ar acīm diskusijai pāri, vienīgais verdikts šai zupai ir tāds, ka pidari, kas ir skaļā mazākumā, bojā normāliem pisējiem pišanās apstākļus.
Ja ir šaubas, ej prom vai ņem uz pusstundu. Savukārt, ja 60-80 eiro ir baigie zaudējumi, tev nevis maukās jāiet, bet normālu darbu meklēt
Man viena feja vienreiz pateica ka tie, kuriem kabatā ir divarpus kapeikas parasti ir tie prasīgākie un beigās var arī nesamaksāt kā norunāts, jo to kapeiku ir grabinājuši ilgi un cer uz debesu brīnumiem. Itkā negribētos ticēt ka veči uzvedas kā omkas centrāltirgū. Kauns par tautiešiem paliek
psc, bija puh.lv sludeklis, uzrakstīju viņai, šī gatava tikties, tikai esot 15gadi, palūdzu, lai atgriežas skolā un atā. likās, ka kaut kādi wannabe pedo ķērāji sēž zem feikā profila, bet nu izlasot šito, jebal
Tieši tā, atspārdīs, nofilmēs un purnu tiktokā izliks kā mūsdienās populāri
Это какой то полный пиздец, похоже у нашего бога отзывов протекла кукуха
Tu to tikai tagad saprati?
Ir jābūt stipri tekošam jumtam lai mērķtiecīgi ietu tikai pie zemākā plaukta ekonomklases variantiem kurām bomži iet klāt nokaunētos. Un viņš to vēl publiski atzīst un liek vērtējumus 7 no 10 Tas ir kaut kāds klīnisks mazohisma paveids
Es dodu miljons procentu, ka šī ir tā pati Liza, kas kādreiz pieņēma Baznīcas ielā un pēc tam ilgus gadus Stabu ielā netālu no Avotu ielas. Ir ļoti jauka meitene, par to nav šaubu. Interesanti cik ir cipars šobrīd?
250 rozes, viņa ir tā pati Lisa. Detaļās neieslīgšu, feja nevēlas lieku uzmanību. Vienīgais ko pateikšu - viss ir līmenī, klientu ziņā ļoti izvēlīga un ir tiesības.
Es taa ari neesmu ticis pie Kat sludinajumus liek tacu uz zvaniem neatbild .
Nu negrib tevi satikt Šito čīkstēšanu nesaprotu, uzmet vai neatbild - ej pie nākošās. Nebrīnos arī ka neņem, neviens normāls čalis nezvanīs prostitūtai biežāk kā savai sievai joptv
Neticu viņa atsauksmēm . Man viena sieviete stāstīja , ka ir tādi - (bet łoti maz ), kas pazvana tikai , lai uzzinātu adresi un pazūd, bet sievietes nekad nedot precīzas adreses, bet tuvāko ielu 😅 tapēc visos viña topikos meitenes dzīvo uz krustojuma😅
Tas ka viņš ir reāls kadrs ir apstiprinājušas meičas, tiesām nāk. Kāda jēga no šīm copypaste atsauksmēm gan hz Visas viņas izdveš patīkamas skaņas pie dziļākiem grūdieniem
Visi šie copy paste sludinājumi ar +/- identisku tekstu un emoji ir no viena kantora. Meičas nodrāztas, strādā uz atpisies. Bildes liek līdzīgas bieži, bet figūra un % filleru sejā atbilst.
Ja pohuj ka meiča guļ blenžot griestos un gribas iespraust skaistai (subjektīvi, man tās pseidoinfluenceres visas uz viena purna) gumijas lellei, var aiziet. Uz nekādu gfe var necerēt. Vannas istabā mitru dvieļu kaudze uz grīdas, traffiks liels
500 rozes stundā. Fejai vizuāli 40+ un nekāda plastika to nenoslēpj. Veči, vai tiešām esat tik izsalkuši? Es saprotu ka gaumes ir dažādas, bet ne jau par tādu naudu 😆
Man feja demonstrēja numuru, kuram reitings šķiet 2.1 bija, 15 komentāri un 55 saglabājumi ne tajos labākajos vārdos 😂 uz fejas numuru 2 mēnešu laikā zvanījis 88 reizes. Bet par pašu varoni atrodams info Google sākot no feisbuka, instagrama, līdz linkedinam un kāzu bildēm 😂 drosminieks ibio
Jebaķ 😂 Pat parādu piedziņas kantoriem ir 3+ vismaz 😂
Forums dara līdzīgi ar fejām un viņu privāto info. 😂 vaitad kāds konsultējās ar feju, pirms ielikt savu atskaiti par vizīti?
Ja tu esi idiots - ierij sūdainu ierakstu. Ja feja ir trula - ierij šeit sūdainu komentāru.
Arī te daudzas ir nepamatoti nodirstas, ir izplatītas privātās bildes un sensitīvie dati. Biedri parasti rēca par tām, kas sūdzējās un centās iesaistīties diskusijā. Fejas tagad dara to pašu, bet iekš NB 🤷♂️
It kā taisnīgi
Sāksim ar to ka neviens normāls vecis privāto numuru nelietos lai zvanītu pārdesmit naktstauriņiem mēnesī. Ja pis visu pēc kārtas mūsu mazajā Rīgā, 100% jārēķinās ka agri vai vēlu ejot uz randiņu pa ceļam patrāpīsies kaimiņš 😂
Šitie dalbajobi kauc jo normāli ar sievieti sarakstīties nevar. Vistiešākajā vārda nozīmē urlas, un poh kurā valodā runā. Man viena meiča radīja kur tanī appā vienam nr 5+ komentāri ka čalis ienākot uzreiz filmē dzīvokli, seju, nesaprotamiem mērķiem. Vlogeris, joptvai. Tāpēc arī rodas tādas aplikācijas. Paši vainīgi ka pidari un nemāk normāli uzvesties.
Desmitgadi maukojos, neviena sūdīga ieraksta nekur nav bijis. Padomājiet ar galvu to kas augšā.
Ierakstīts
Pa tēmai:
Biju. Bildes sludinājumā neatbilst. Uz 160-165 cm virzās 70 kg. Man patīk formīgas sievietes, bet Sofijai ķermeņa tips nav lai tādi apaļumi izskatītos labi, respektīvi viss aizgāja vēderā un ciskās, apejot gurnus un dibenu :(. Vecums arī man šķiet neatbilst, drīzāk 25-27. Seja gan ļoti simpātiska!
Process labs, ar mērenu entuziasmu kas nešķiet pārāk mākslīgs. Nav slinka. Parunāties arī var, kad muti atver kauns nepaliek.
Ceru, ka ar laiku notievēs uz 5-8kg un nebojās sevi ar filleriem. Tad moš atgriezīšos.