Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
13 часов назад, Paps2023 сказал:

Ja butu milestiba, romans tad butu pa kreisi!

 

Tāpat ir pa kreisi bez mīlestības. Jo tas fiziskā darbība,ne virtuālā. Nevajag tie stāstīt murgu. Prostitūcija ir pa kreisi,tas ir cilvēks dzīvs,nav lelle vai virtuālais sekss. Ja tu tā domā,tad tev nekad ne būs sieviete mūža. Jebkurā normālā sieviete un vīrietis to teiks. Kuri adekvāti domā. Sekss ar citu personu ir pa kreisi,ja tev ir jau sieviete. Tu guļ ar citu,bet tevi gaida tavā. 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
5 минут назад, Paps2023 сказал:

Neuzskatu ka iešana pie prostitutam ir iešana pa kreisi! Cits iet uz sporta zali, masažam, katram savs!

Tur tak 0 emociju, 0 jūtu, prosta gaļas gabali.

 

Kas tas ir ja nav iešana pa kreisi. Ri taču ar citu sievieti guļ. Ko te murgu stāsti 😁visas darbības ar otru personu ir pa kreisi . Vēl maksā par to😁

Link to post
Tatjana (41)
Ierakstīts
22 минуты назад, xtris сказал:

Jebļas Birojs piešķir gada mēmes statusu šim!

Es nevaru,tik labu bilde atradi 😁😁😁 tiešām viņš ar savu roku apnika😁😁zelta roka laikam. Vajag pajautāt kā viņš to dara 🤣

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
2 часа назад, Lana Deina сказал:

Jūsu gadījumā tas ir absolūti loģiski,jo pie meitenēm līdz 25 gadiem mērķauditorija ir ap 40 gādīgi precējušies vīrieši,kuram viņa vecuma sieva mājās sēž,un viss viņiem ģimenē ir kārtībā,bet gribās kaut ko citu. 

Nu normāls precēts vīrietis ne ies pie prostitūtām. Jo ir citas ģimenes kopējās budžets un visu var redzēt,kur tērēta naudu un plus laiku vēl vajadzētu uz to visu.Ja tev ir darbs komandējumā tad tu vari paņemt kādu dāmu sev. Bet man liekas vairāk vīriešu iet pie prostitūtām kuriem nav ģimenes. Jo tāpat visu uzziņas tava otrā pusīte, ka sākas шило в мешке не утоишь. Piemēram es esmu brīvs un man nevajag attiecības, jebkurai prostitūtai varu pazvanīt un atbraukt. Man ir naudu un es teru viņu kā grību. Vel teikšu tā ar katru seks ir tas pats, vienīgais kas ir cits,katrs sūkā savādāk, izskatās. Piemēram ir tev attiecības un tu aizej pie citas,tevi gaida gandrīz viss tas pats un tu nezini grib tevi vai ne. Bet tavas attiecības tēvi mīl un grib tas ir svarīgi, otrkārt ir tādi kuri nemīl un negrib savus vīriešus tas ir slikti. Sievietes arī iet pie citiem vīriešiem ne tikai vīrieši,un vēl sievietei vieglāk atrast citu. Ja gribās kaut ko citu tad tas nav labi ģimene. Visu var sarunāt ar savu partneri.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
14 часов назад, Lana Deina сказал:

225892 divi nulle ielieku te katram gadijumam,jo NB sliktās atsauksmes par sevīm dzēsa. Mēģināja tikt pagaišo nedēļu,es nepaņēmu,jo par viņu tika rakstīts,ka kļūst agresīvs,draud,atņem naudu pēc processa(tagad tā atsauksme ir dzēsta). Man uzrakstīja ka esot labs klients,bet ņem naudu nost tām"kas slikti strādā" (ir skrinšots). Šinī jomā tāds teiciens ka  labi vai slikti strādā ir ļoti subjektīva lieta,uzskatu. Ja klients paliek ,process notiek, laiks ir pagājis- tas jau nozīmē,ka darbs ir izdarīts. Jo cik daudz tādi gudrinieki te raksta- ataisa durvis ne tas,kas bildē,bet palieku,procesā pamanu kārpu uz pežas, rētu kaut kur, kūsis veselu0,0000001 mm ataudzis un dūrās,manu krānu 25cm(un tas tikai diametrā) pietiekami dziļi nepaņēma, vai atnāk piedzēries,apdolbijies,apdročijes un nevar beigt- nu vsjo ,kujovo nostrādāja mauka. Tās ,kuras lasa- atzīmējiet sev šo kadru.

Piekrītu gan tev. Ir tādi kuriem kaut kas nepatīk un ej prom. Bet par naudas atņemšanu,es šokā 

Link to post
Anastasija (32)
Ierakstīts
1 час назад, njā сказал:

Un kur ir problēma? No vienas viņa abildes iespējams uzzināt dāmas formu/ "svarīgumu", atrašanās vietu (ir dāmai vieta vai jāgādā Tev pašam), cenu, kādā valodā komunicē, kā ar viņu sazināties (epasts, telefons, sarakste).

Par to info, vai dod vai nedod bez gumijas un beigšanām iekšā, ja kopts- par to būšu mazliet skeptiskāks

Ko tu tagad raksti. Plasi lūdzu viņu postus. Viņš visur raksta vienu un to pašu par meičām. Kā ap minci ir mitra un tā tālāk. Tas nav pareiza informācija,tas ir vilšanā. Jau citi arī pamanīja ka par katru meiču raksta visu identiski,kopē visur vienu un to pašu sarakstu par to iet runa un laikam viņš vispār nebija ne pie vienai 

20 часов назад, Porzingod сказал:

Tālāk pamaigošanās un ar roku ap minci, kamēr palika mitra. Pēc tam no aizmugures, kamēr varēja beigt. Procesā stenēja patīkami. Opcijas: ja kopts, skūpstīšanās, viss bez gumijas un beigšana iekšā. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 20min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija patīkama, varētu atkārtoti, īpaši, ja dotu arī dupsi.

Vot šo visiem meičām viņš raksta,kā vispār var tā būt. Viņš ir devs laikam jo visi ir mitrās 😁😁😁

Link to post
Anastasija (32)
Ierakstīts
3 часа назад, sidlav55 сказал:

i ko izdarisi!  iepūt viņam , viņš Tev  nikolaju uzliek!!!!!  es ari jutos šodien pacilāti.  ja kādu varu nokaitināt , jūtos unikāli!!!!!  turpini ņemties , tas mani tieāmš rada prieku.......

Slims galīgi 

Link to post
Anastasija (32)
Ierakstīts
9 часов назад, Porzingod сказал:

Atskats par tikšanos aizpagājušajā mēnesī pēc puh sludinājuma :

Сейчас свободна для встречи с щедрым и ухоженным мужчиной для минета или чего то большего ;)
О себе: брюнетка, 182/ 67
Плявниеки
Пиши, обо всем договоримся;)

Info deva sarakstē. Takse bija divpadsmit.nulle eur. Foto un apraksti atbilst. Vizuāli gara un slaida sieviete ar paīsiem matiem, dupsim no aizmugures ļoti laba forma. Attieksme laipna un draudzīga, latviski nesaprata. Vieta bija Pļavniekos, netālu no Zemes ielas un Ilūkstes ielas krustojuma. Pirms dušas norēķins, pēc dušas pie gultas. Tālāk pamaigošanās un ar roku ap minci, kamēr palika mitra. Pēc tam no aizmugures, kamēr varēja beigt. Procesā stenēja patīkami. Opcijas: ja kopts, skūpstīšanās, viss bez gumijas un beigšana iekšā. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 20min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija patīkama, varētu atkārtoti, īpaši, ja dotu arī dupsi.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 7.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,8.

Cap.JPG

Capt.JPG

Tu visus postus raksti vienu un to pašu 

Link to post
20456599
Ierakstīts
4 минуты назад, Porzingod сказал:

Atskats par tikšanos pirms trīs mēnešiem pēc puh sludinājuma:

ЧАУ !!❤️ кому есть интерес приехать в гости к молодой , симпатичной девушки? ‪20 ❤️456 ❤️599❤️[20456599, 2.0.4.5.6.5.9.9]

Info deva sarakstē. Takse bija viens.divi.nulle eur. Foto un apraksti atbilst. Vizuāli jauna un slaida sieviete. Attieksme laipna un draudzīga. Vieta bija Ķengaragā, netālu no Višķu ielas un Maskavas ielas krustojuma. Pirms dušas norēķins, pēc dušas pie gultas. Tālāk nedaudz pamaigošanās, mutiskais un ar roku ap minci, kamēr palika mitra. Pēc tam pamīšus dažādos leņķos misionārs un no aizmugures, kamēr pietika. Procesā stenēja patīkami un periodiski kulminēja, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem. Opcijas: ja kopts, skūpstīšanās un viss bez gumijas. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 25min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija patīkama, varētu atkārtoti, īpaši, ja dotu arī dupsi.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 7.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,7.

Cap.JPG

Cap2.JPG

Kaut kā dīvaini. Tu visus sarakstus raksti vienu un to pašu 

Link to post
gribu.lv Zane199222
Ierakstīts
1 час назад, Feeling сказал:

Tur viss ir pipec.. šausmīgas rokas,nagi vispār.. 🥺 ar kko slimo..

Pizdec vot tā ej tagad. Bet tāpat var saslimt bez gumijas arī. Tur daudz kas ņem viņus un dažādas ir slimības 

Taču rakstīju ka viņa man nepatīk pēc bildes jau. Visi tur sāka aj hunju stāsti. Nu redzu tagad

Link to post
gribu.lv Zane199222
Ierakstīts
13 часов назад, balovnik сказал:

Вот почему латышка, русская, украинка,молдованка или любая другая национальност имеет значение? Имеет значение только нравится или не нравится девушка, если не нравится, то не ходи и не надо обсирать. Сиди и молчи. 

Ты мне не будешь тут указывать молчать или нет ясно. Не навязывай мне вое мнение. Здесь любой может высказать свою точку зрения. Я лично никому не навязвваю

Link to post
Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 23. maijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 23. maijs - Iemesls nav norādīts
1 минуту назад, tetris сказал:

Может, нам твоя баба сосет? 🤣

Или твоя мне😁что скажешь на это?а что так задело за больное тронул

Link to post
Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 23. maijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 23. maijs - Iemesls nav norādīts
5 минут назад, Alex2020 сказал:

Можем и тебе заплатить, если предложишь хороший сервис 😆

С удовольствием 😁😁

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.