Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Anna 22 (20357198)
Ierakstīts

Pieņem Avotu ielā, takse 1 orandžajs par 0,5h, 1 orandžais, 1 ziāis un 1 sarkanais par 1h.

"Kvalitāte atbilst cenai!" - tas ir viss ko var pateikt pa lielam... 

 

Attieksme: 5 - Visatbilstošāk būtu teikt - neieinteresēta.. GFE - ne nedomāju, ka viņa zin šīs abriviatūras nozīmi. 

Telpas: 5 - Centra pirmskara noplukusi kocene - kāpņutelpa kā ejot pie "omītes Agates" ciemos. Pats dzīvoklītis maziņš un ciešams - viss daudz maz tīrs, kas patīkami. Aaa, gūltas nav :D Izlaižamais krēsls - sajūta kā bērnībā ciemojoties pie radiem.. :D :D

Izskats: 6 - Vecums atbilst - jauna lauku meitene. Ir liekais svars, nu (+30kg stabili) - chappy tipa.

Minets: 7 - Sūkā dziļi, labi apņem ar lūpām, rokas vispār neizmanto, kas labi, bet tanī pat brīdī neizmanto arī mēli - vispār, nepievēršs uzmanību "zvaniem" - nemaz nerunājot par acu kontaktu u.c. Monotoni vienveidīgi, bet dziļi!  

Sex: 6 - Liekais svars liek par sevi zināt! Viņai ir grūti būt aktīvai. Izteikts sausums vāverē, izmanto daudz lubrikantu. var just, ka dāmai vāvere ir "ēvelēta" pa sauso - bieži izskatijās, ka viss ok un kaut kādā brīdī pēkšņi saviebjas, ka sāp.. (A man nav 20cm krāns..) Kopumā jāatzīst, ka "diezgan slinka" - neieinteresēta. 

Kopējais vērtējums: 10 baļļu skalā: 6 - Par 1 oradžu var aizskriet izšaut olas pie jaunas apalītes, bet nekas vairāk..

Vai iesaku - nē! +1 zilais un var dabūt daudz labāku dāmu no UA uz 0,5h kur nebūs variants pliki izšaut olas, bet varēs izbaudīt visu procesu no un līdz.. 

Link to post
Zoe (20 gadi) (28754747) 
Ierakstīts

Oho, neko sev jūs te tirgu esat uztaisījuši :D 

Es katram kurš piemeta savas "5 kapeikas" neatbildēšu, bet džeki kas šo lasa un uzskata, ka viņi "draudzējas ar savu galvu", kalu - es saprotu, ka šis ir sabiedrisks, atvērts forums un te iegriežas dažāda intelekta līmeņa indivīdi, ar savu atsauksmi es vēlējos padalīties, lai informētu jūs par savu pieredzi tāda kāda tā ir izklāstot, gan labās lietas, gan arī ļoti negatīvās. Katrs pats apstrādā šo informāciju sev tīkamā līmenī, ņem to vērā vai tieši otrādi neņem un uzņemas atbildību, ja gadījumā kas.. 

Lai nu tā būtu "gudrnieki" - izglītojošs moments - ceru, ka +1 karami nopelnīšu. :D 

STS analīžu bloks (vispārējās STS iekaisuma infekcijas), + vēl ir baktērijas kuras var atrast tikai asinsanalīzēs, proti tās dzīvo cilvēka ķermenī un tas ir normāli, bet zināmu baktēriju iespaidā tās var savairoties un radīt lielas problēmas vīrietim. Sieviete daļu no šī visa var pat nejust 1-2 mēnešus un viņai var arī analīzēs šis tas neuzrādīties, bet v;īrietim 3-5 dienu laikā tas radīs akūtas problēmas! 

- Chlamydia Trachomatis 

- Neisseria gonorrhoeae 

- Trichomonas vaginalis 

- Mycoplasma hominis 

- Mycoplasma genitalium 

- Ureaplasma urealyticum 

- Ureaplasma parvum 

 

Kā es zinu, ka problēma radās no šīs dāmas - nu es neguļu katru dienu ar citu, vai arī ar vairākām dienas laikā.. Un ja man nebija problēmu un 3-5 dienu laikā pēc tās rodas, nav tālu jāmeklē - kura bija pēdējā... :D Morāle šim visam ir  - ja "pērkat pakalpojumu" tad visu tikai un vienīgi ar gumiju vienmēr...  

 

 

 

Link to post
Polina, Kamilla 20 (28555966)
Ierakstīts

https://puh.lv/en/cat-girls-looking-for-sex/ad-priglashu-v-gosti-28/7379832.html 

Kamilla (20 years)

Приглашу в гости 🥰🥰🥰🥰28••5559/ / 66••
Только смс🥰 

Vietējā meitene. Vecums atbilst, augums atbilst. Izmaksas - 4zilie 0,5h, 3orandžie 1h. Atrašanās vieta Ķengarags. 

Iespējams mana sliktākā pieredze katigorijā - mazās "Petit" tipa!!!

Komunikācija ātra, viegla, ieinteresēta - nav operators. Atsūta papildus bildes, augums atbilst uz 100% - viss tvirts. Bildē nevarētu teikt, ka neglīta. Gara auguma ap 175cm, tieva, jauna meitene ar dabīgām 2-3 izmēra krūtīm - nu Boomba ne tā?  Vērtējums: 

Dzīvoklis: 3 - Gaģušņiks, pritons - saucat kā gribat. Nolietots, netīrs, smacīgs.   

Labierīcības: - 2 neskatoties uz augstāk minēto, ko 100% ir jāatiecina arī uz labierīcībām, norāda, ka dvielis ir tīrs, bļeee, bet brīdī, kad tu to paņem rokās tu saproti ka nehuja viņš nav tīrs tur ir slaucījušies un ne vienu reizi vien. Dvielis ir vien izžāvēts. 

Attieksme: 4 - Attieksmi varam raksturot nu aptuveni tā - atstāj kāpostu un "atpisies no manis"

Izskats: 6 - Augums super, kā jav minēju atbilst bildēs redzamajam. Bet, piepūstas lūpas, pieaudzētas skropstas, taisītas uzacis, pieaudzēti mati un tas viss tādā "econom class" līmenī. Ja galvu nogriestu būtu perfekti un vērtējumu liktu 8 pēc fakta! :D

Minets: 7 - Diesgan džiļi, labs ritms, bet vienveidīgi. (Es teiktu tā, meitenei vai nu ir dabas dots talants, vai arī viņa tomēr kaut ko šinī dzīvē ir iemācījusies! :D 

Sex: 4 - Kompresija laba, kā jau jaunai petit tipa meitenei. Attieksme - kaut kas līdzīgs kā drāst "Haribo lācīti" - vienīgās skaņas kas rodas tās nāk no čīkstoša veca dīvāna. 0 ieinteresētība procesā.

Vērtējums: 10 baļļu sistēmā - 4 

Netērējiet savu laiku! Viņa sevi pārvērtē 2-3 reizes. Jā augums labs (neskaitot galvu), bet bļee nu tas ir pizdec kopumā...

Link to post
Zoe (20 gadi) (28754747) 
Ierakstīts
pirms 13 minūtēm, Hektors teica:

 

Neatradu šo topiku, tāpēc arī taisiju jaunu. Vajadzētu apvienot, lai paliek pilnvērtīgs info.

pirms 5 minūtēm, juicycock teica:

Čali, ko tu tur nolasīji par STS, man tik tā zināšanai?

2 pozīcijas no STS analīžu bloka un vēl šo to kas uzrādās tikai asinsanalīzē.. (Tos medicīniskos nosaukumus baktērijām no galvas vairs neaceros) ...bet 2 izdzertos antibiotiku kursus ļoti labi atceros.. :D

Link to post
Zoe (20 gadi) (28754747) 
Ierakstīts

Zoe (20 gadi)

Hello babe, I’m Zoe! Very friendly, kind and intelligent! Excellent company for dinners, parties and unforgettable moments!

https://puh.lv/lv/cat-escort-and-massage/ad-hello-babe-im-zoe-v/7397973.html 

 

Vecums atbilst ~18-20 gadu. Jauna un dumja kā pagale! Meitenei ļoti patīk priekš Latvijas reālijām - "liela nauda". Izmaksas 3orandžie par 1h (Tikos pirms kāda laika jau - redzu, ka takse ir kāpusi), jo

"naudas funktieris" viņai strādā - saprot, ka ir jauna "vietējā meitene" - un tādu nav daudz. Toreiz tikāmies viesnīcā. Saziņa notika operatīvi, pati atbrauca ar taksi no mājām ~1h laikā.  

Ņēmu viņu uz vairākām h. toreiz...

 

Mana pieredze: 

Uzreiz saku - NEGATĪVA!!! Kāpēc? Nu spriediet paši..

Meitene atstāja "buķeti ar STS". Iztērēju ~1,5 mēnešus un ap 6orandžajiem, lai tiktu no tā visa vaļā.. (Pats esmu vainīgs! Ņemiet vērā manu pieredzi, lai paši neizbaudītu uz savas ādas.) 

Vērtējumi:

Attieksme: 10 - GFE 100%. Kad atbrauca pie manis, sajūta bija tāda, ka kaut kāda "māsīca" vai "kopmītņu meitene" ir atbraukusi - maza, naiva, draudzīga meitene, kura zināmā mērā vēl neapzināti ir maucīga un pati uzprasās, lai viņu izdrāž. (Ouu -  un tas ļoti uzrunā!) :D 

Izskats: 7 - neprot sevi kopt un nav vēl arī izpratne, ka nopelnīto kāpostu var iegūldīt sevī - savā izskatā. "Jaunība" glābj situāciju - izskatās kā jauna, naiva, nepieredzējusi meitene. Nav "caca", bet nu viņas raksturs atšķaida to visu - pilnīgi noteikti. 

Minets: 9 - labs "putekļusūcējs", kurš pāriet "Facefuck" ar siekalu gar zodu, pļaukām pa seju un maucīgu acu skatienu u.c. aaa un jā - piepūtu viņai vaigus arī vienu reizi tad. P.S. te es arī iekritu, jo meitene neko neteica, ka drāžu viņu rīklē bez breža un pats arī neaizdomājos par to, vai drīzāk nevēlējos aizdomāties - (būšu godīgs)! Jā, STS var noraut vienā mierā no orālā sexa - kas to nezin. (Šo es vairāk attiecinu uz zēniem kuriem daudz, kas vēl dzīvē ir priekšā!)   

Sex: 10 - savos 30ar mazu asti gados sajutos vecs :D tobrīd. Pēc 4. reizes, kad biju viņu "vālējis" kā vien sirds kāro un saņēmis no viņas vien komentārus, "vēl, stiprāk, stiprāk - es gribu vēl" - kaut kādā brīdī es kapitulēju. Jauna, traka - pisama mauka. Tāda sajūta, ka viņa pati to apzinās un pašai viņai tas patīk.  

Kopējais vērtējums: 10 baļļu skalā: 9 - jauna, traka, maucīga. -1punkts par to, ka "parasta latviņas pelēkā lauku pele" - pēc izskata. 

Vai iesaku - NĒ! (Meitene, lai gan pati stāstīja, ka nelieto vielas (rokas bija "tīras" un pati nebija ar raksturīgajām "lietotāja" pazīmēm uz sejas) - atceros, ka tiekoties stāstīja man, ka bieži nonāk "pulverizētās ballītēs" vai arī tiekoties ar klientiem - tie lieto. Es neticu, ka viņai nav piedāvāts un, ka nav lietojusi. Pieminu to, lai uzsvērtu, ka tas tikai veicina risku, ka viņa neapzināti var noraut kaut ko "pati nesaprotot to" un, ja vēl pati ir zaļa un glupa un savai veselībai neseko līdz rezultāts ir pašsaprotams...  

 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.