Biju pie Sindijas nesen, bet pirmo reizi, pirms tam neesmu pie viņas bijis tā kā nemācēšu pateikt kāda bija pirms diviem gadiem un vai ir mainījusies, meitene komunikabla, ļoti pļāpīga, augums sportisks, kopskats labs, krūtis gan fantastiš, ļoti patika. es liktu kopējo vērtējumu 8/10.
Jā tas būtu aktuāli...aziātes un afroamerikānietes.....kur mūsu biznesmeņi ašie, davaj sadomājiet kādu biznesiņu. Ato pieprasījums milzīgs bet absolūti nav piedāvājuma. Kas ir ko...davai saņemās.... :angry:
Tas noteikti ir pašvaldības inkasātoru busiņš Par suteneriem gluži nevar nosaukt, jo no meitenēm naudu nesavāc, bet no tiem klientiem gan iekasē par konfidencialitātes pakalpojumu sniegšanu :D
Slikta reklāma arī ir reklāma. Bet poličiem gan vajadzētu nosūtīt pakalpojumu sarakstu, lai viņiem laiks un bendža nav jātērē un var jau startā uzreiz to eiforiju aizklopēt ciet. B) B) Bet nu galvenais lai nesanāk tā ka mēs te visi vienlaicīgi esam aizgājuši uz testdraivu un pepsīgalvas vēl sabrauc. B) B) Savādāk vēl sanāks kā tiem krāsotāju ielas klientiem.
mašīnā kaut kā mani nepiedur un bija vajadzīga vieta. Kaut kad biju braucis garām tai viesnīcai un šodien izdomāju aizbraukt un pārbaudīt pēc fakta. Respektīvi no teorijas pie prakses. B)
Vai ir kāds bijis viesnīcā ''Bi 121'' var noīrēt numuriņu pa 5Ls/h vai arī 10 Ls/diena. Viesnīca atrodas Mežciemā siltumnīcu teritorijā. Esmu guvis jaunus iespaidus. B)
Es te vienu dienu atdevu savu servisā un viņi nepaspēja visu līdz galam sataisīt un paziņoja ka jāatstāj vēl uz vienu dienu. Lūk tad es arī sapratu ko nozīmē apokalipse un pasaules gals. B)
Ar kautko taču vajag šad tad pamētāties, lai nav garlaicīgi. Bet šito topiku var taisīt ciet, jo viņu uztaisīja cilvēks kuram nav pirkstu un viņš vevar paskatīties iepriekšējos topikus un Topu, Un noteikti ka beigās vēl paprasītu vai nevar meiču vēl atgādāt pie viņa, jo pats ir arī par slinku , lai aizbrauktu.
Ierakstīts
Biju pie Sindijas nesen, bet pirmo reizi, pirms tam neesmu pie viņas bijis tā kā nemācēšu pateikt kāda bija pirms diviem gadiem un vai ir mainījusies, meitene komunikabla, ļoti pļāpīga, augums sportisks, kopskats labs, krūtis gan fantastiš, ļoti patika. es liktu kopējo vērtējumu 8/10.