Visi jaunie "Motherfuckeri" un Stiflera pēcgājēji sarosās, šis ir variants jums!
Ja ir vēlme iemēģināt svešu Mammu ar zināmām kvalitātes zīmēm un attieksmi šis ir labs variants. Atrašanās vieta "Klusā dārza" apkaime Maskačkā. Skāde 8, 15 vai 20 sarkanie - atkarībā no vēlmēm. Pats gāju tīri noņemt provi šo pavasar uz 0,5 un ar to kopumā arī biju apmierināts.
Atrašanās vieta: 6 - Pavecs, mazs dzīvoklītis, bet viss ir tīrs. Ļoti maza vannas iztaba ar mazu dušaskabīni - siltais ūdens ir, dvielis normāla izmēra tīrs, kā arī tikšanās laikā es pat dabūju divus dvieļus, lai man nav 2. reizē jāsaukās ar mitru. par to +1 "cepums" - tīri personiski, jo patīkami;
Attieksme: 8 - Dāma runīga, adekvāta, ieinteresēta - teiksim tā "uz klientu vērsta attieksme". Ja pret viņu laipni un cilvēcīgi, viņa atdara ar to pašu. Nav augstprātīga, neienteresēta vai arī tāda kura to visu dara "ķeksītim" - ķip, atstāj naudu un ātrāk lasies prom;
Izskats: seja - 7 / augums - 6 - Reālais vecums viņai ir ~45, pati to arī atzīst. Ņemot vērā, ka viņai ir "babyface" arī savā vecumā viņa izskatās krietni jaunāka. Augums gan ir paplūdis - ir vēderiņš, celolīts u.c. bet krūtis ir dabīgas, patīkamas, gana pilnīgas ar normāliem, lietojamiem krūšu galiem;
Minets: 8 Sūkā entuziastiski, siekalas pa gaisu! Var redzēt, ka viņai tas pasākums pašai patīk. Acu kontakts, laiza, sūkā - zelē olas. Es nebrīnīšos, ja par nelielu piemaksu viņa var iet arī vēl dziļāk un izlaizīs arī izskūtu un sakoptu aci. Sūkājot izmanto roku, bet ir jūtama tehnika, zināšanas - nav mehāniski un jā, ņem drusku dziļāk nekā vairums gados jaunākās;
Sex: 8 Tur bija kompresija! "Es padodos" - nesaprotu, kā tas strādā, kāpēc dažkārt sievietei pēc viena bērna tur kompresijas teju nav, savukārt citai pēc 3-4 bērniem viss ar kompresiju tur ir kārtībā. Šinī gadījumā runājot pati minēja, ka viņai ir 3 bērni, bet atgriežoties pie sexa kompresija tur bija laba. Patīkams drāžams caurums. Var vālēt, pati sexa laikā kustās, lai sanāktu stingrāk. Kādreiz par tādām dāmām teica "piselīga"!;
Vērtējumi: Iesaku! uz 0,5 100% var aiziet. Kā arī, kā jau minēju iepriekš šis būs labs variants jaunajiem censoņiem kuri grib pamēģināt svešu Mammu!
Šinī kategorijā neviens tādas izsmeļošas jēgpilnas atsauksmes nav licis, līdz ar ko ielikšu savu pieredzi.
Jau senāk iesaistoties diskusijā par kvalitatīvām "high class" dāmām - vai atmaksājas pārmaksāt, vai ir to vērts u.c. Tika norādīts uz augstāk minēto Sashu, ka tas ir labs variants - "ej nenožēlosi". Pēc ilgāka laika "saldēšanās" ziņkārība ņēma virsroku un aizdevos ievērtēt tieši šo dāmu. "Spoileris" - sajūtas nav vienozīmīgas par pieredzēto!
Izmaksas - 5 orandžie. Atrašānās vieta - lidostas apkaime (starp Rīgu un Mārupi);
Dzīvoklis-atrašanās vieta: 2 Sanmezgla vērtētāji un dvieļu izmēra kritikanti šobrīd var šķirt tālāk - pataupiet savus nervus!!! Pofig, ka atrodas "ellē ratā" - par šo nav komentārs šinī gadījumā. Piebraukt var, auto ir kur nolikt. Pati vieta - nu es pieļauju, ka tas ir kaut kāds 90. gadu bordelis - atpūtas kompleks vai kaut kas tāds. Pati ēka tik ļoti nolaista, ka tuvu grausta statusam. 2. stāvā ir iekārtota BDSM studija. Ok, ir daudz kas redzēts, pieļauju, ka ir cilvēki kuriem viss tas patīk, bet man ļoti traucēja netīrība - liela netīrība! Dāma pati atzina, ka uz šo "izstabu" viņa un kolēģe piebrauc reti (kad vajag). Izskatās, ka tur tīrīts nekas netiek. Uzmetu aci BDSM atribūtikai - tas viss ir sviedros, spermā un putekļos.. Dvieli iedeva tīru un sausu - normāla izmēra, bet pati vannasistaba - nu teiksim tā, dušaskabīnē varu saderīt, ka "sēnīte" jūs jau gaida! Nu tur var dabūt ko nelāgu ādā un nagos 100%. Nu tas ir pipec! Silto ūdeni es tā arī nesagaidīju, bet teica, ka tam ir jābūt. Izmantojām kušeti, kas bija ok, bet kopumā vieta nu "tuvu dramatiskai"!;
Attieksme: 9 Saziņa konstruktīva, draudzīga. Tiekoties flirts, komunikācija ok - attieksme-atdeve - viss normas robežās, lai neteiktu vairāk, ka paliek iespaids, ka viņai pašai tas viss patīk un procesu cenšas izbaudīt. Sajūta kā tikties ar mīļāko vai pazīstamu meiteni;
Izskats: 8 Reālais vecums 35-36. Kopta, slāvu caciņa norietā. Var redzēt, ka jaunības gados ir investēts izskatā. Pati simpātiska, palielas, labas, šķiet, ka dabīgas krūtis. (3-4 izmērs) Ir neliela riepiņa pēc dzemdībām, bet tas totāli nav kritiski. Sieviete ir ar sportu uz "jūs", bet kopumā izskats ir ļoti ok;
Minets: 7 Jā, sūkā ar entuziasmu, siekalas pa gaisu, ir acu kontakts, bet vienveidīgi un ļoti sekli. Nespēj dziļāk paņemt - vemšanas refleks sākas. Tā nav gluži kritika, bet nu fakts. Sajūtu ziņā ir ok, bet nu nav "vou, vou, vou" variants galīgi..;
Sex: 8 Labs drāziens ar entuziasmu un forši attieksmi! Neko sliktu pateikt nevaru;
Vērtējumi: Iespējams, ka BDSM kontekstā tā vieta pat ir kā "efekts" - "uzdzen asinis" - grūti spriest, bet nu jebkurā gadījumā higiena, tīrība tas taču ir būtiski arī tad - ne tā? Lai kā arī tur nebūt, es teiktu tā - pašai dāmai nav ne vainas - es uz viesnīcu vai citām telpām viņu pasauktu labprāt. Simpātiska ar foršu augumu, attieksmi, smukā veļā - nu "gardi", bet ir liels "bet" - ieguldījums-kvalitāte-ieguvums - gribētos, lai tas ir samērīgi. Šinī gadījumā maksāt 200-250 eur par 1h +taksis ~20 - nu par 300eur es nezinu - ir jādomā. Kā jau es minēju sākumā - sajūtas nav vienozīmīgas par pieredzēto!
Vai iesaku, vai ietu vēl? Teiksim tā - ja vari atļauties un pēc apmeklējuma nebūs atlikušo mēnesi jādzīvo uz roltoniem - tad iesaku!!! ..bet noteikti izsaucot viņu uz apartamentiem vai mājām.
5dien gribēju nobraukt garām - ļoti izdevīga lokācija man. Sarunājām laiku. 40min. pirms viņa raksta man, ka nepaspēs vai nevaru 30 min. vēlāk. Es pieklājīgi, bez stresa atbildu - "Viss chill, ja nesanāk šoreiz - sanāks nākamreiz, aiziešu pie citas - viss kārtībā, 0 negatīva!" Gala rezultātā viņa sāka rakstīt - "nu tad tu būsi, kādēļ nebūsi, nu labi varbūt varam tad tajā laikā kurā sākotnēji sarunājām" - un pati to "zupu" - dialogu turpina malt... Man tas likās kā - "red flag", bet ņemot vērā, ka biju izvēlējies jau citu, likās pofik - dīvaina-nu dīvaina labi. P.s. papildus bildes ko atsūta - piekrītu ļoti simpātiska, jauna Latviešu "lauku dāma".
Ja viņa nebūtu "slinka", tiešām labu apgrozījumu viņa varētu izveidot ar šādu miesasbūvi un sādā vecumu..
@mazaislielais par Sashu varu teikt tikai to labāko. Jā, pieņem pilnīgākajā čuhņā, netālu no lidostas, duša nav kā viesnīcā, gulta tāda so so, bet viss pārējais ir ideāli. Esmu bijis pie viņas vismaz 5x un visas reizes paliku apmierināts. Ļoti labas sarunas un interesanta personība. Krūtis ir silikona, vecums tuvu pie 40.
Darbināt var visās pozās un pati procesu izbauda. No LV sievietēm viens no labākajiem variantiem uz doto brīdi.
Precizējoš jautājums - strikti skatās uz laiku, liek "modinātāju" (pēdējā laikā dāmām izteikta prakse) vai arī +/- saprāta robežās nepievērš tam uzmanību..?
Biju! 9sarkanie vai 130 - atkarībā pilna stunda vai pusīte. Atrašānās vieta Barona ielas slavenā lokācija centrā.
Vērtējumi: Kopvērtējums - labs petit "ātrais" variants! Meitene diži neslēpj, ka strādā uz apjomu.
Dzīvoklis: 8 Viss labi..
Attieksme: 9 Meitene ir ar raksturu! mazliet lecīga, iespējams mazliet pārlieku pašpārliecināta, 100% var pasūtīt dirst, bet kopumā pozitīva. Var gan parunāt, gan paflirtētm, kan ierēkt.
Izskats: 10 Gaimīgs, samērīgs silikons, pati simpātiska, kopta, miniatūra - Petit - 10/ 10
Minets: 8 Ir labas prasmes, centīga - nu katrā ziņā pirmās 3-5 minūtes , tālāk jau cenšas pieslēgt roku. Ņem vidēji dziļi, kas noteikti ir uzteicami.
Sex: 7 Loci kā gribi, var drāst spēcīgāk vai vājāk, kopumā labi. Mīnus 2-3 balles par to, ka strādā uz kvantitāti, pati to atzīst. Ar tādu augumu un prasmēm pamainot attieksmi viņa mierīgi varētu iekasēt 200-250 sarkanos par stundu. Ir viņai savi "tarakāni" - nebučojas, kategoriski baidās no partnera siekalām. Saka, ka veselība ir pirmajā vietā, ko es respektēju, bet nu tas kaut kādā brīdī izbesi un sāk traucēt.
Būs vēl ~nedēļu līdz 20mitajiem datumiem. Ja patīk Petit - tas ir labs variants (uz ātro) par adekvātu ciparu! Iesaku!
Смотрю есть люди, которые не отдупляют, что есть разного уровня и разных цен эскорт.
Есть постоянные феи за 300 в час и они реально стоят этих бабок.
Кто не пробовал ещё - советую!!! Внимание, отношение и конечно внешность, как они выглядят😍 - это другой уровень.
У кого с финансами беда - ну хуёво. Чё тут сказать. Кто на что учился как говорится✌
Vprincipe panimaju tvajo mnene, i skareje vsivo tak i jest - cina eta tolka cifra, jest raznii pridlazene na rinke dlja raznava segmenta klientav.
Vapros ktibe, ok, mozis pazalsta pasavetvat (skinut silki na anketi) 1-3 devusek katorii vhodat sigment "феи за 300 в час и они реально стоят этих бабок." - katorii ti probval? Hacu paprobvat - praverit tioriju..!
Ierakstīts
Visi jaunie "Motherfuckeri" un Stiflera pēcgājēji sarosās, šis ir variants jums!
Ja ir vēlme iemēģināt svešu Mammu ar zināmām kvalitātes zīmēm un attieksmi šis ir labs variants. Atrašanās vieta "Klusā dārza" apkaime Maskačkā. Skāde 8, 15 vai 20 sarkanie - atkarībā no vēlmēm. Pats gāju tīri noņemt provi šo pavasar uz 0,5 un ar to kopumā arī biju apmierināts.
Atrašanās vieta: 6 - Pavecs, mazs dzīvoklītis, bet viss ir tīrs. Ļoti maza vannas iztaba ar mazu dušaskabīni - siltais ūdens ir, dvielis normāla izmēra tīrs, kā arī tikšanās laikā es pat dabūju divus dvieļus, lai man nav 2. reizē jāsaukās ar mitru. par to +1 "cepums" - tīri personiski, jo patīkami;
Attieksme: 8 - Dāma runīga, adekvāta, ieinteresēta - teiksim tā "uz klientu vērsta attieksme". Ja pret viņu laipni un cilvēcīgi, viņa atdara ar to pašu. Nav augstprātīga, neienteresēta vai arī tāda kura to visu dara "ķeksītim" - ķip, atstāj naudu un ātrāk lasies prom;
Izskats: seja - 7 / augums - 6 - Reālais vecums viņai ir ~45, pati to arī atzīst. Ņemot vērā, ka viņai ir "babyface" arī savā vecumā viņa izskatās krietni jaunāka. Augums gan ir paplūdis - ir vēderiņš, celolīts u.c. bet krūtis ir dabīgas, patīkamas, gana pilnīgas ar normāliem, lietojamiem krūšu galiem;
Minets: 8 Sūkā entuziastiski, siekalas pa gaisu! Var redzēt, ka viņai tas pasākums pašai patīk. Acu kontakts, laiza, sūkā - zelē olas. Es nebrīnīšos, ja par nelielu piemaksu viņa var iet arī vēl dziļāk un izlaizīs arī izskūtu un sakoptu aci. Sūkājot izmanto roku, bet ir jūtama tehnika, zināšanas - nav mehāniski un jā, ņem drusku dziļāk nekā vairums gados jaunākās;
Sex: 8 Tur bija kompresija! "Es padodos" - nesaprotu, kā tas strādā, kāpēc dažkārt sievietei pēc viena bērna tur kompresijas teju nav, savukārt citai pēc 3-4 bērniem viss ar kompresiju tur ir kārtībā. Šinī gadījumā runājot pati minēja, ka viņai ir 3 bērni, bet atgriežoties pie sexa kompresija tur bija laba. Patīkams drāžams caurums. Var vālēt, pati sexa laikā kustās, lai sanāktu stingrāk. Kādreiz par tādām dāmām teica "piselīga"!;
Vērtējumi: Iesaku! uz 0,5 100% var aiziet. Kā arī, kā jau minēju iepriekš šis būs labs variants jaunajiem censoņiem kuri grib pamēģināt svešu Mammu!