Esmu bijis ļoti nervoza bet bija gatava arī pa vienu zilo tāpēc piekritu
PS otrreiz nebrauktu
Vai nav gadījumā tā pati Flora, tikai ar feiku bildēm un jauno telefona numuru?
Анна (26) 29325327 Pirmais ziņojums tēmā:
"Привет, красавчик! Меня зовут Анна. Я красивая эскорт-модель, полная похоти и страсти. Прикоснись к моему телу, поцелуй мои губы и насладись всем моим горячим телом так, как ты хочешь! Пожалуйста, свяжитесь со мной по WhatsApp!"
Pieņem Stabu ielā piektā stāvā, parkings pie mājas pagalmā , veramie vārti ar kodu. Gaitenī kad ver vaļā durvis uzreiz nevar saprast kur jāiet tālāk, izskatās kā viens dzīvoklis pārtaisīts par 2. Tad viņa pati ver vaļā tas otras durvis un esī dzīvokli. Dzīvoklis normāls, vannasistaba zolīda, remonts, sauss dvielis. Vienīgais tāda sajūta kā vēl kāds no blakus dzīvokļa vero.
Takse divi nulle nulle, komunikācija normāla.
Process-sākumā uz gultas, kaila pagramsta riekstus, tad paslidinās pa priekšpusi un hj. Klasisks un no aizmugures, dupsis paliels - formigs. Kopumā kādi 60 min.
Man likās normāli, nav sliktākais variants. Galvenais kā nav kašķīga, bet diezgan mīļa. Uz pulksteni skatās, bet nav tā kā uzreiz dzen ārā. Teica kā daudz braukā uz ārzemēm piepelnīties un nezin kād nākošreiz būs pieejamā Latvijā.
Attieksme: 8/10, var runāt par dažādām tēmām. Sekss: 7/10, diez gan pasīvā. Jādarbina pašām. Minets: 7/10, par riekstiem neaizmirsa, nekas īpašs . Acu kontakts bija.
Atrašanas vieta. 8/10. Apartamenti: 8/10. Izskats: 7/10 .
dažas darbones domā, ka viņu laimes rievas apmeklējums ir tāds dārgums, ka pret klientu var izturēties kā pret suni
nē, nu gan jau tur koks ar diviem galiem- noteikti ir arī rupji un neadekvāti klienti, bet tomēr- ja es komunicēju pieklājīgi, tad sagaidu arī cieņu pretī
Nekur nebija pazudusi. Apciemoju pagājušā nedēļā. Man vairs uz turieni nevelk, itkā sagaida tērpā un uzkrāsojusies, bet palikusi tāda mazliet skinny fat. Gribētos to ķermeni tomēr savāktāku.
Nomainīja Vārdu uz Keksiņš un telefona numuru. Interesētu reālas atsauksmēs, no tiem kās reāli bijis pie šīs darbones. Šobrīd izskatās kā viņu ir apciemojis vienīgi Lielmeistars , kaut gan arī maz ticams spriežot pēc topika.
Man priekšapmaksu neprasīja, atrakstīja 140 par stundu un 75 par pusstundu +piedāvā video zvanu par 40. Fotogrāfijas= fake. Sludinājuma minēts kā uzturas Daugavpilī. Izrādās kā Rīgā it kā arī pieņem. Gribēju sarunāt tikšanos, bet diemžēl neatbild.
Ierakstīts