Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Agnija Berzina
Ierakstīts

Es ar šo meiteni sarunāju, ka atbrauks uz Rigu pie manis uz nakti, kad paprasija par paypal bija doma, ka krāpniece, bet tad palasiju vairāk par šo sūtijuma veidu - noriskēju. Tik tiešām atbrauca, lai gan nokavēja 30 minūtes. Visā visumā varu teikt, ka ir samaksātās naudas vērta, lai gan radās iespaids, ka bildes ko sūta epastā vai nu ir vecas vai arī ne viņas, bet augums tik tiešām viņai super

Nezinu, nezinu. Man čomu uzmeta. Pēc pašreklāmas izskatās.;)

Cenas; Meiteņu Iedalījums.
Ierakstīts

Сами же сделали рекламу :D про девочек,которых,как я понимаю-не существует :D 2 девочки сказки-за 100 евро на всю ночь,еще на двоих.....ну ето только если вы снимите для них люкс номер в гостинице и они прийдут,для того,чтоб сладко поспать :D мечтатель, если б такие девушки и были,вы бы не торчали сутками на етом сайте,а занимались бы своими девочками ;) и естественно,вы никому контакты етих девиц дать неможете,т.к их и не существует! :D

Nje tolko lux. Mne dla etogo njechego nje zhalko. Ja zhe napisal, cho iscu nje profesionalok s bagazhom sts. I eto njebila reklama. Jesli prochitajesh, o chom etot forum, to otkrojesh mnogo novih vescei. Eto forum, gde ludi raskazivajut o svojom opite, priklucenijah i deljatsa mnenijami. Dla etih devchonokbeto nje obraz zhizni i nje nuzda deneg dla dozi. No dla tebja eto njeponjatno. Stupai s mirom.:D

Ierakstīts

Tev kā anekdotē par slēpotāju un 2 skaistulēm. Es tev piedāvāju 100 pimpjus mutē un enkuru dirsā apmaiņā pret telefoniem.

Nāc, varoni, un pasaki man to acīs. Un noslauki rokas, pirms ķeries pie raksīšanas. Gan jau tu vari apsēklot sievieti tikai ar rokas pieskārienu.:D

Ierakstīts

Šajā tirgus segmentā, manuprāt, nedarbojas princips cena/ kvalitāte. Esmu no tiem, kam nepatīk konveijers, tāpēc meklēju dažādas amatieres, iesācējas. Un ziniet- ja ir pacietība, var "izcelt" fantastiskus variantus. Pēdējais hīts- divas deviņpadsmigadīgas skuķes, augumi kā no žurnāla vāka, simpatiskas... karoč pasaka. :D Vienīgais mīnuss, ka pirmās pāris reizes nācās daudz ko iemācīt. :D Bet nu to var pieciest, ja no rīta pamnosties blakus divām sakistulēm. :D Jāpiebilst, ka viņas ir stipri līdzīgas izskatā... Un tagad labākais- nakts ar viņām maksā... 100 eur uz abām. :D Bet nu manā pieredzē vairāk par 200 eur par nakti neesmu maksājis. Un ar briesmonīšiem nepinos. ;) Tā kā, kungi, vajag tikai rakt. ;)

Edit: neprasiet man viņu kontaktus. Es jau teicu, ka man neinteresē tādas, kurām pus valsts pāriet pāri. kad apniks- taisīšu izsoli. :D Nu vai iemainīšu pret ko līdzīgu...

Iesācējas
Ierakstīts

Nu nez. Par Felicitu viņa sevi nesauca. :) Elīna, laikam, vai Elita. Bet nutas jau laikam nav svarīgi.

tasneesmues- katram savi uzskati par to, kas labs un kas slikts. Ja jau meitene nāk uz tādu tikšanos, tad es negribu maksāt par pierunāšanu un mācīšanu. Taja diena es vienkārši gribeju paslinkot. Dzert šampi un mēgināt kādu jaunkundzi sakoļīt var dajebkurā barčikā. Es gribeju pakalpojumu bez čakarēšanās. Manuprāt tāpēc jau ta profesija ir vajadzīga... Bet nu jā- ne es jūs visus dzīve pazīstu, na kopa esam meklējuši piedzīvojumus, tāpēc strīdēties par kvalitātes normām nav vērts.

Iesācējas
Ierakstīts

@crazy, nu tupa kas tupa goda vārds. es pa trīs stundām, dzerot šampi, vēl pie tam viesnīcā, kur var tik ļoti izvērsties, būtu tādus brīnumus sadarījusi, ka pašai paliek dīvaini jau vien iedomājoties :D varbūt esmu neesmu nekāda diži jauniņā, bet nekāda rūdītā es arī neesmu...

Pamēginam?;)

Iesācējas
Ierakstīts

Gribēju padalīties ar pieredzi par iesacējām.

Šad un tad sanākt tādas uzrakt. Parasti viss ir ok- satiekamies, viesnīca vai kāda līdzīga iestāde, proces... Viss ok. Nesen atradās viena no Berģiem- 18 gadi, bilde tīri ta nekas, 50 LVL, vieta un šampis no manis. Nu ok- sarunajām, paņēmu viesnīcu, šampi... Atnāca. Ieraudzīju.... Nu... Bilde nebija pirmā svaiguma, pēc tās bildes apēsts ne viens vien burgers un tā, bet ne pārāk krimināli. Cerēju, ka process būšot ļoti ok- viņa nodabojoties ar jogu un tā... Uz to arī nopirkos. :)

Ta nu mēs sēdējām numuriņā- galvā viņāi zāģu skaidas, stulba, ceļ sevi vismaz 4x augstāk nekā ir patiesībā. Pa vidam kādas 3 reizes sazvanījās ar draudzeni, katra saruna vilkās vismaz 10 minūtes... Man jau sāka apnikt un apsvēru domu sūtīt šo bekās. Jāpiebilst, ka visā šajā laikā pat mājiena uz "procesa" pusi nebija. Nu ok. Šai griboties picu, pasūtam? Nodomāju, ka ir piektdienas pēcpusdiena, jāsteidzās man nekur nav, arī pats nebiju pret kauko iekost- pasūtam. Picu solīja piegādāt pusotras stundas laikā. Ak jā- pa to laiku jau kautkā kautrīgi, pēc mana ierosinājuma, tikuši līdz gultai. Un arī mugurā tika apakšveļa jau bija palikusi. No satikšānās brīža pagājušas jau 3 stundas- vareni . :D Ta nu guļam gultā un skatamies "dicovery", man jau sāk apnikt, ari gribēšana pēc procesa jau sāk pāriet un ik pa brīdim iezogas galva doma sūtīt šo ratā... Sāku mēģinājumus kautko darīt lietas labā. Meitēns absolūti neatsaucīgs- ja biju domājis, ka joga cilvēkus atbrīvo, tad šeit nu nebija tas gadījums. :D Mēģinu šā un tā, gaidu kādu aktivitāti no viņas puses- nekā. Klauvē pie durvīm. Pica! Šī no prieka gandrīz līdz griestiem palēcās! :D Ok. Ēdam picu un kautko nesakarīgu runājamies. Jātiec, ka kā sarunu biedrene nekam neder- stulba, atvainojiet. Zvana druška- šīs sarunā, ka pēc stundas tiekās. Nodomaju- oho! Tūlīt būs megaprocess- jāsteidzās, naudiņa kautka jānopelna... Ņefiga. Pabeidz sarunu, aiziet uz dušu, atnāk atpakaļ, saģērbjās un jautā: "Kā tad ar naudiņu paliek?". Es viņai pretī: "A par ko?", šī: "Par manu laiku"... "Nu bļaģnahuj", nodomāju- pēc izskata ne pārāk, seksu nedabūju, parunāt nav iespējams, par ko maksāt? Tā arī viņai saku. Šī abižojās, brīdi mēģināja man kautko iestāstīt par eskortservisu un vēl nez ko, bet, par cik galvā zāģu skaidas, nekas nesanāca. Es viņai parādīju e-pastu, kurā pati bija skaidri un gaiši uzrakstījusi- "Sekss, 1h- Ls50". Lieki piebilst, ka sazvanoties viņa man zilus brīnumus sasolīja- bezmaz neatcerēšoties, ar kādas krāsas mašīnu atbraucu, kur dzīvoju un kā saucot manu mammu- tā viņa, kura nodarbojas ar jogu, protot nodoties mīlas māksalai. Karoče notinās viņa nevienu kapeiku neadbūjusi. Manuprāt godīgi. Ka jums šķiet, cīņubiedri? Ja es viņai būtu samaksājis, pasākums izlidotu 100LVL.

p.s

Atvainojos par pareizrakstības kļūdām.

Meičuki Lielākam Vīru Pulciņam
Ierakstīts

Normāli latvieši te. :D:D:D Kiker- izlesi, kas bija vajadzīgs- vajadzēja meiteni/ meitenes, lai visi var bariņā draudzēties, nevis izklīst. Ja tev liekas, ka tas ir tik vienkārši- saorganizē to nākamreiz. Esmu gatavs Tev par to samaksāt 30% no kopējās summas. Pēc Taviem ierakstiem forumā rodas iespaids, ka Tu pie viņām ej piesakoties 2 nedēļas iepriekš. Manuprāt šī profesija ir domāta tā- sagribējās, sakontaktēju, aizbraucu/ izsaucu. Šis process nedrīkst būt garāks par stundu- pusotru. Vai ne tā? Gudrinieki, joptvai... Esmu jau sen novērojis, ka forumos (jebkādos par jebkādām tēmām) apgrozās tukši dirsēji un botaņiki, kuriem briļļu stikli ir kā šampja pudeles dibens. Viņi zin tikai to, ko var izlasīt internetā. Tā kā muti ciet un būdā iekšā!

Paldies par uzmanību.

Meičuki Lielākam Vīru Pulciņam
Ierakstīts

Sveiki!

Tāds topiks, laikam, šeit nebija, tapēc atļāvos uzcept... Ja nemācēju atrast- nebarieties, taču man šķiet, ka varētu būt visnotaļ noderīgs. Ir taču ik pa laikam gadījumi, kad lielākam vai mazākam vīru pulciņam sagribas kādu sievišķi- tad nu šeit arī varētu apkopot info par metenēm, kuras var uz ko tādu sarunāt...

Tad nu par tēmu- mēs, četri vai varbūt pieci, gribam kādu/ kādas meitenes. Izdomājā, k aja katrs dabūs savu- visi izklīdīs pa kaktiem un pasākums būs mēreni sadirsts... Cik rakos pa netu- nekā prātīga nav. Viens mammīts ap 50 gan bija ar mieru, bet tik daudz mēs neesam spējīgi izdzert. Varbūt kāds no šejieniešiem var ieteikt normālu variantu? Ir kāda pieredze?

Paldies jau iepriekš.

Meičuki Uz Nakti
Ierakstīts

Sveiki!

Varbūt varat padalīties ar info, kur var sameklēt meicukus, nu ta līdz 30 gadiem, kuras būtu ar mieru atbraukt uz visu nakti? Ir dažreiz tādas gadījušās, amatierītes... Bet kaukā pēdējā laikā neķerās... Varat rakastīt privāti- padalīšos- kontakti pret kontaktiem. ;)

Paldies.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.