Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Nimfomane
Ierakstīts

nimfomāne ir sieviete, kurai ir vienalga, ar ko, kur un kā, galvenais, lai būtu seksuāls akts.

 
UA-sirds-hederim-01.svg
 
Ieiet
 
 
 
 
 
  •  
     
 
 
 
 

Kas esi, nimfomānija? Vai mūžīgās līgavas būšana?

 
2015. gada 23. maijs 00:04
 
 
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
 
9677008t1h65d0.jpg
Foto: Shutterstock

Vēl nebija pagaisusi jaunā drauga – vīrieša - smarža no viņas matiem, kad viņa jau sniedzās pēc telefona, lai zvanītu vakardien klubā satiktajam vīrietim. Viņa vēlas satikties ar jauno paziņu... Nē, viņa vēlas ar viņu pārgulēt. Skatoties spogulī, viņa nekad sevi nenosauks par nimfomāni. Vismaz pašreiz vēl ne, jo jaunais draugs jau ir piebraucis pie mājas un gaida viņu... Vēl tikai jāuzkrāso lūpas, jāsavelk mežģīņu zeķes maliņa, jāatlaiž mati, jāsasmaržojas ar kāda cita vīrieša dāvātajām smaržām un aiziet!

 
 

Nimfomānija – vienalga, ar ko un kur...

Vārds nimfomānija tulkojumā no grieķu vārda «nymphe» un «mania» nozīmē līgavas māniju. Skan jau skaisti, tomēr īstenībā tas bieži vien ir ne tikai dzīvesveids, jo nereti šī mānija ir patoloģiska sievietes dzimumtieksme. Sieviete kļūst par savu seksuālo sakaru vergu, viņa sāk pakārtot dzīvi tam visam. Šai gadījumā

 
nimfomāne ir sieviete, kurai ir vienalga, ar ko, kur un kā, galvenais, lai būtu seksuāls akts.

Grūti ir spriest, vai šī tieksme ir fizioloģiska vai tomēr psiholoģiska. Tomēr, kā apgalvo seksologi, visa cēloņa sakne ir psiholoģisko un bioloģisko faktoru disonansē. Nimfomāniju visspilgtāk var raksturot kā haosu, nesakārtotību sevī, kas rada pārspīlētu tieksmi pēc seksa. Nimfomāniju nekādā gadījumā nevajadzētu sajaukt ar hiperseksualitāti, kas ir vienkārši veselīga un aktīva vēlme pēc seksa. Varbūt tā ir pastiprināta, bet tā neizpaužas psihiskas slimības formā. Hiperseksualitāte sevī nes partneru izvēli pēc kādiem kritērijiem, arī apmierinājums ir beigās. Bet nimfomānijā būtiskākais ir fiziskā saskare.

Pat orgasms nav svarīgs, tas netiek sasniegts, bet vēlme ir atkal un atkal no jauna krist kāda apskāvienos.
Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.