Face fuck
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2024. gada 15. oktobris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2024. gada 15. oktobris - Iemesls nav norādīts
pirms 50 minūtēm, sidlav55 teica:
nevar ieslēgt to kā nav! apskati , kādu savas apakšpuses foto viņa ielika apskatei un secini , kā izskatās šis radījums. it kā Ummis par vinas izskatu te ieminējās. esot kopā ar bomāru baru autostacijā dzērusi odti , piepampis sarkans bezzobains vieplis un lamājusies krieviski. stādies priekšā?
Tev nepatika "bubļiks"?Tavs agregāts nesacēlās?
pirms 1 minūtes, sidlav55 teica:
par patiesības etalonu nesaukšu viņu , bet viņā nav nekā ļauna un naidīga! parsts putras strēbējs. klukste cenšas savārīt naida dziru , lai visus sanaidotu
Mhm..Klukste būtu tā īstā,kurus visus sanaidotu.Tu esi apbrīnojams!😂
Face fuck
Ierakstīts
pirms 10 minūtēm, sidlav55 teica:
es nepiedalos , ja nav jautrība , Karlsons tā teica. jautrības te ir visu veidu . jautri ir Ummi palasīt, lāga zēns , labdabigs , bez niknuma un naida izklāsta savu domu par apkārt notiekošo. vista ir drūma, pretiga naida pilna. izgāžot savu žulti. pamatīgi sagājusi sviestā . vai vispār stādās priekšā , ko ar saviem uzbraucieniem grib panākt ?
Tu vēl neesi mani redzējis ne drūmu,ne naidu pārņemtu.Un labāk neredzēt!Tad viss šis,ko es sarakstīju Tev liksies kā rožu dārzs.
Face fuck
Ierakstīts
pirms 9 minūtēm, xtris teica:
Tikai ne pārāk apdāvinātie mētājas ar vispārinājumiem tālāk izzīžot no tiem secinājumus.
Realitātē katrs dzīvo kā sevi nostāda - gribi būt resna,lēta,neglīta mauka - lūdzu! Kāpēc lai mēs cienītu katru narkomāni,vai alkāni dēļ tā,ka viņa bomžatņikā tirgo savu pīzdu komplektā ar sts buķeti?Vienkārši ieslēdz smadzenes,ja vari,nevis tikai kluksti 😄
Starp citu - labs niks!
Perfekts 🤐
Es varu visu saprast un saprotu,bet vienu gan nesaprotu.Ja neesi drāzis to resno,neglīto,lēto mauku,tad kāda velna pēc Tu viņu noniecini un nodirs?Un te parādās kārtējā diskriminācija.Nedod Dies',ja es,Jums,pa spalviņai nepaglaudīšu,apriesiet kā suni.Bet paši kaut neesat to mauku drāzuši,varat nodirst vienā setā.
P.s. Citam tā lētā,neglītā un resnā mauka tieši iet pie sirds!
Face fuck
Ierakstīts
pirms 10 minūtēm, xtris teica:
Nē,šo lasies darīt citur,ja nepieleks - ātri atrausi banu un tāpat būs miers. Te cilvēki dalās savā pieredzē ar maukām. Bezjēdzīgi tērē savu laiku,jo nevienu neinteresē tavs īpašais viedoklis par šo visu.
Izrādās,ka interesē,ja jau tik asi reaģējat uz manām ziņām.
Un Tu domā,ka es uztraucos par kaut kādu sūda banu?Un bans par to,ka izsaku savu viedokli?Tad jums te daudziem derētu banu atraut,ja nemākat zolīdi izteikties par "maukām".
pirms 12 minūtēm, xtris teica:
Nē,šo lasies darīt citur,ja nepieleks - ātri atrausi banu un tāpat būs miers. Te cilvēki dalās savā pieredzē ar maukām. Bezjēdzīgi tērē savu laiku,jo nevienu neinteresē tavs īpašais viedoklis par šo visu.
Izskatās,ka "maukas",pēc Jūsu domāšanas, nav sievietes pret kurām jāizturās cienīgi.A,paši pērkat..Da jebal!!Vēmiens nāk no tādiem suņiem,kuri neciena sievietes vienalga,kāda viņa būtu!!!!
Face fuck
Ierakstīts
pirms 1 stundas, sidlav55 teica:
Tev paveicās ! pašas klukstes uzmanību pievērsi. žēl ka trakās mājas sanitāri vēl kož un ir atstājuši pacienti bez uzmanības. visu Jēkabpili piegānīja , tagad atlīda vēl te nemties. pēc rupjibām , ko te sarakstīja ir skaidri redzams , ka tantuks ilgu laiku ir uzkopis publiskās tualetes centāltirgū zivju pāviljonā.
Man tik atliek iesmiet par Tavu tuparillo tizlumu.😁
pirms 7 minūtēm, stock125 teica:
es domaju ka tev vnk vajag iet nahuj, te cilveki maukas apspriez, tev nav ko darit katra tema rakstit savu viedokli, kurs nevienam nav interisants? visu labu, ludzu vairs neatbildi ne uz maniem postiem, ne man- mani tavs viedoklis vispar neinterese
100%
A,man po**j,kas Tevi interesē vai neinteresē!Es varu apspriest tos,kuri necienīgi attiecas pret "maukām".Jo tādi lopeļi ir pelnījuši,ka viņiem dirš virsū!
Face fuck
Ierakstīts
On 2.09.2024. at 07:33, stock125 teica:
tu atsatji vinai 100? vina tak pizdec izskatas, ja jus esat gatavi tadiem begemotiem pie 100 maksat, tad tas ir slimi, tagad ir skaidrs kapec cenas ir tik neadekvatas.
ar apalumiem? vina ir resna ka cuka, vinai pat celulits vedera ir, par ko tu vispar runa?
Da jebal!Atradies princis baltā zirgā..Tā sievieti nodirst var tikai tie,kam pašiem mazvērtības kompleksi..Laikam Tev tur, starp Tavām slaidajām kājiņām, mazs,līks un sačokurojies krāns..Tu lupu ņem līdzi,kad apciemo slaidās sievietes?
Es laikam sāku iebraukt tajā € padarīšanā.Tādam kā Tev,lopiņam,par velti neviena nedod,a olas tak iztukšot gribās.Tad nekas cits neatliek,ka tik maciņu vērt vaļā.Nožēlojami!!!
Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts
pirms 15 minūtēm, sidlav55 teica:
nesanāks tur nekāds pasākums . pat svētajos rakstos ir teikts ,ka gārā vājajiem pieder tā Kunga valstība. klukste slims cilvēciņš. piecietisim viņas ņemšanos. varbūt ar laiku norimsies .
Paskat tik kā ,Klukste, Tavās smadzenēs ir iesēdusies.Jūtos pagodināta!Cerams,ka sapnī jau arī rādos..
Ierakstīts
pirms 48 minūtēm, sidlav55 teica:
atklāj noslēpumu! kur var dzirdēt tādu informāciju? kādus zanķus apmeklē?
profesionālis ir tas , kas par nodarbību saņem samaksu. es entuziasts amatieris. no kā baidīties? ja kāds to spēj labāk , tad tikai jāņem vērā un jācel kvalifikācija. vectētinš taču novēlēja,, mācīties , mācīties un vēlreiz mācītie!,,
Satiekoties ne to vien var atklāt, izjust un izbaudīt..
Ierakstīts
pirms 5 stundām, Leosexual teica:
Kā kuram definīcija, bet tipiski tas ir ilgs entuziastisks BJ.
Man piemēram svarīga intensīva stipra tehniska un max dziļi.
Citam šovs ar acu skatieniem un darbs ar zvaniem var likties svarīgāk.
Cik ir nācies dzirdēt,tad vīrieši stāvā sajūsmā,ja sieviete līdz galam paņem.Un,ja vēl kāda asariņa nobirst..Kaifo no tā..
pirms 39 minūtēm, sidlav55 teica:
ne tikai tas. variantu un dažādiba ir loti plaša. varu arī praktisko daļu izvērst! ja interesē.... ne vienai vien nācies aiz vaiga dot.nepalaid garām iespēju! samaksu par nodarbību neņemšu.
Tu gribi mani apmācīt kā pareizi sūkāt?Uzskati sevi par profesionālu skolotāju?Nav bail izblamēties?
Klara (24) 29585630
Ierakstīts
pirms 12 stundām, ABC12345 teica:
Biju pa dienu, nevis naktī, tā kā šaubos, ka bija nogurusi no daudz darba. Bet tas nemaina faktu, ka svars un bildes neatbilst (bildes viņas, bet vai nu taisītas pirms kāda laika vai no ļooooti veiksmīga rakursa) attieksme vienkārši 0, lai gan nē, zemāk par nulli 😃
Vienvārd sakot attieksme un paskats šausmīgs, pat par brīvu laikam neietu, domāju, ka viņai galīgi nav vieta jebkādā klientu apkalpošanas sfērā
Izmēģini vēlreiz aiziet.Varbūt kaut kas pamainīsies.😁
Klara (24) 29585630
Ierakstīts
pirms 7 minūtēm, ABC12345 teica:
Man tik tiešām bija sajūta, ka viņai ir dziļi vienalga par to, ka es vispār tur esmu..
Varbūt tas,ka jau bija nogurusi,bet naudu vajag.Bet respektīvi,tas nav piedodami.Ja jau iziet uz to,tad vajag pacensties,lai klients kaut cik paliek apmierināts.
Klara (24) 29585630
Ierakstīts
It kā pie vienas piestaigājiet,bet pēc jūsu kopsavilkuma/apraksta-divas dažādas jeb ne veselas trīs..Tad vai nu no,Jums,melo un nesaka kā ir jeb sievietei ir dziļi vienalga kā sagaidīt savu klientu.
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2024. gada 15. oktobris - Iemesls nav norādīts
Tev pohuj,man pohuj,visiem par visiem pohuj!Viens,liels pohujims!