Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
pirms 56 minūtēm, trust said:

pirms 16 minūtēm, mv82 said:

ko lai dara, tad man tāds sporta veids, jaukties citu dzīvēs. Ikvienam cilvēkam taču jābūt savam hobijam!

Vēl es plānoju izlīmēt informatīvus plakātus viņas kāpņu telpā (latviešu un krievu valodās). Un uzraksīt vēstuli viņas vecākiem.

P.S. Moder, tas nebija viņas mājas nr., bet veikala nr. pie kura tikāmies. Bet ok

Arī slima rakstura hobiji ir hobiji, to nevar noliegt, bet tas tikai norāda uz tavu slimo fantāziju un izpratni par elementārām lietām...Es pat varu iedomāties, kā tu nosiekalojies, kad pamaniji, ka pēc epasta var izskaitļots facebook kontu un varbuut vel ko, ko arī izdarīji...

pasaki, ko tev ši meitene izdarīja, lai tu viņas vardu un uzvardu no fecebook iepostētu šeit... - vienigais iemesls ir tāds, ka tev kā retas sugas mēslam, neienāca prātā, ka apskatot šis bildes, tu vari saskatīt, ka šī meitene, pirms 2/3 gadiem bija normāls cilvēks...un to, ka pēc 2/3 gadiem viņa atkal varbūt tāds būs, un tavs "sranijais posts ar vadru/uzvardu" var sabojāt vēl vairāk viņas dzīvi...

vairak es tavus debilos komentarus nekomentešu, pieņemšu, ka tev ir 19 gadi un tavs prāts vēl ir attīstības stadijaa...

Ok..savu pieredzi ar viņu tu apraksīji, telelefonu, epatu noradiji - viss visiem skaidrs, kas gribes ies, kas negribēs neies....NAHUJ tev DALBAJOBAM, jalien cita cilvēka dzīvē un publiski viņš jāpspriež - noradot citus datus...Apskatiju šo meiteni un vienigais ko varu secināt ir tas, ka pēdējie gadi viņai jau tā nav izdevušies, lai neteiktu vairāk. Un neviens nevar zināt, kāds šajā gadijumā ir iemesls...

Piedavaju moderatoram izdzest šitā DALBAJOBA postu un iespejams pašu dalbajomu no šejienes..

Meklēju Dāvanu Dzimšanas Dienā
Ierakstīts

osskard....neklausi šai diršanai:)..uzdāvini sev izpriecu (kaut vai ar Adeli - priekš pirmās reizes būs izcils variants). Ja esi spējīgs naudu nopelnīt, tad vari pats izlemt kā to tērēt, vismaz zināsi, kas tas ir:)!

Un galu galā, kad būsi vecs vismaz būs ko atcerēties.....savādāk varēsi atcerēties savu jauno telefonu, kurš jau būs nodots antikvariātā...

man ieteikums....EJ, NOTEIKTI EJ:)

Nav Vīriešu
Ierakstīts

Uztaisīšu reklāmu "Peļukam":) - meitene smuka, interesanta un ar IQ arī viss kārtībā (zinu ir pārbaudīts;), salīdzināt ar Sintiju/Viktoriju utt nav korekti, jo cits tips un nav profesionāle, vārda tiešajā nozīmē, tapēc arī cita pieeja cenai (viens labi uzrakstīja  - apm. 4-8 klienti unvairāk varbūt nevajag:). Klientu maz, drošivien tapēc, ka ir divi mīnusi -

1. Nav vieta un pati viesnīcu neņem (man kaut kā galīgi nav intereses meklēt viesnīcas, ņemt tas uz sava vārda utt)

2. Cena varēja būt zemāka, bet tad apraksatam zustu jēga, jo nav profesionāle;)))...

Peļuk, ieteikums! Nodrošini pati viesnīcu un klinetu būs vairāk, jo ar pārejo ir viss OK:)..

Nebus Gadijuma Jauns Bordelis Riga?
Ierakstīts

Piekritīšu Roberto80! Noteikti priekšŗoku dodu Roberto aprakstītajam tipāžam, plus vēl varu piebilst: man zināmās meitenes ir apmierinātas ar dzīvi, nenogurušas un prakstiski vienmēr sarunājamas, plus nav jūtams konvejers...

es kad izlasīju grumpy grafiku, gandrīz apkritu - 5 klienti dienā????? Izsaku visdziļāko cieņu par tādu režīmu, jo tādā režīmā noturēt kvalitāti, svaigumu utt ir vienkārši neiespējami....

Labākā Līdz 100Eur Jūsuprāt
Ierakstīts

Vecozēn....ja meklē GFE, skaistu veļu, kautrīgas pūdeļa acis, tad aprakstā vajadzēja norādīt nevis (līdz 100), bet (no 100), tad varbūt varētu ko uzrakt. Pie mums Latvijā ir divas cenu kategorijas, līdz 100 (kurā ietilpst raiba meiteņu publika ar dažiem izņemumiem, kur visticamāk, būs ļoti maz variantu) un virs 100, kurā ietilps jau cita meiteņu publika, bet varianti IR.

Tā, kā esmu ieguldijis ilgu darbu un veicis selekciju esmu SKOPS un ar labiem variantiem nedaļos (ar izņemumiem).

Fitness Varianti
Ierakstīts

Bija viena dāma, kas masēja netālu no dzemdību nama, kas tika šeit apspriesta - dāma gados (domāju 40-45), ar silikonu, kura brīvo laiku pavadīja trenažieru zālē. Pats vienreiz biju - kaut kā neaizķēra, bet tas nenozīmē, ka bija slikti. Man slinkums meklēt pa forumu, bet noteikti varēs atrast, sludinājumi bija iekš ss.

Top2014
Ierakstīts

Piekritīšu "Zibenim" mans TOPs pa lielam arī ir tāds (varbūt drusku vietas mainītas un kāda ir aizvietojama ar citu), bet vienīgi jāsecina, ka nekas jauns klāt nenāk, bet projām iet.:)..

Ja runā par lauku pelēm, tad tām ir vajadzīgs laiks un vēlēšanās (jo var nākties ilgi meklēt, labu "lauku peli:)". Ja laika nav, tad lietojam parbaudītas vērtības...

Leila 24
Ierakstīts

Kādreiz Lāčplēša ielas galā bija veselas trīs - Evija bija neliela blondīnīte un bildes viņai bija tās, kas linkā.Ar šitām bildēm reklamējās viena cita - apaļāka ar tumšiem matiem, bet arī foršākā no visām. Ja šitā ir tā pati, tad var aizstaigāt, jo toreiz bja OK, pats biju kādas 2-3 reizes.  Nummurs toreiz bija cits.

Viktorija/adele, Yasmine, Sindija
Ierakstīts

Neesi kaads izsalcis jaunietis, kas "šņauc" un grib meitenes pa 300 Eur..es arii agrāk domāju, ka dārgās ir labākās - "huju":)....Uzraksti PM kaut ko ieteikšu:)..

P.S Adele tagad pieņem uz tās pašas eksporta ielas, tikai blakus mājā, kur dz;ivoklis ir nesalīdzināmi sūdīgāks...

Viktorija/adele, Yasmine, Sindija
Ierakstīts

Nepatīk man daudz kritizēt, bet!!!Kaut kad biju pie Viktorijas/Adeles, limenis krities, nomainits dzivoklis -  maigi sakot tāds bomzisks (lai gan iepriekšējais arī nekāds BERGS nebija), duša , dvieļi un viss iekartojums - sūds. Pati meiča arī tāda nesauļota un drusku stresaina kļuvusi, isak sakot "savi laiki atstrādāti"..

P.S Ceņiks arī vairs nav vecais , bet lielaaks:)

Natasha
Ierakstīts

Padalīšos es arī savā piedzīvojumā pirms dažiem gadiem:  Sagribējās, kaut ko skaistu un svaigu (nu es vismaz tā padomāju un sāku meklēt variantus virs 100). Atradu caur kaut kaadu portalu smuku sievieti, kas bija gatava pa 100 ls...Bildes atsutija, smuka stalta krievene ap gadiem 30....Sarunāju tikšano vienā no Statoiliem, jo viņa teica, ka viņai ir dzīvokllis. Piebrauca mammīte, nu tā uz 35-40 ar Porche kajaku un labi paēdusi pa šiem gadiem:), parejais izskataa bija puslidz OK...Kā jau cilvēkam, kas jau bija nobriedis pasākumam, nodomāju, pohuj, pameģināšu , kas notiks talak:)....

Aizbraucām uz dzīvokli, kas bija visnotaļ oK, jo bija kaut kaadas draudzenes...iedzeram sampoi, viņa saaka ģerbties laukā un tad paveras labakā aina - meitene pa šiem gadiem bija paedusi, kadus 10-20 kg, plus apakšveļa pat nebija no Cubusa, tā bija no hujviņ zin kāda veikala un hujviņzin cik veca....Tajaa bridi es pateicos par sagadatajaam neertiibam, atstaju 20 ls, par degvielu un aizgaaju...

Rezumee - "ziniet savu cenu un viss bus OK"... :)

Slēgtais Klubs
Ierakstīts

jebaķ kapaķ :)....re kaa Varners ar CUBUS, Dresman un vel visadiem sudiem aiziet no Rīgas, tā mums pašiem savs VIP džentelmeņu klubiņš uzreiz uzrodas...

Meiteni, cik jau iestāšanās anketas esi saņēmis?

Palīgā :)
Ierakstīts

Varbūt sūdīgi meklē...Viktorija (Adele) par 90% ir sazvanāma (pat ja neceļ, pieklājīgi atzvana:), slaida, smuka, tīra - atbilst 60 ls summai:)...Sindija ari bildēs izskatās tieva, bet dzīvē ir nedaudz druknāka (bet ne resna)...arii ir sazvanāma...

Taa, ka tikai vajag rakt ar vēlēšanos sirdī ;)..

P.S Kungi, kas ir bijis pie šīs dāmas - Nelly (289-25-184)...?

P.P.S Johnyc!pēc tava norādītā telefona ssā var nopirkt vienīgi Renault mascot mikroautobusu;)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.