Ar to, ka viņas GFE ir nesamākslots, brīvs, atvērts. Viņa patiesi iedziļinājās manās neparastajās seksuālajās vēlmēs un ļoti labi tās realizēja. Kā ar viņai bija vajadzīgās rotaļlietas tam.
Sevišķi negribas sīkāk komentēt, viņa ir tāda sieviete, kuru gribas paturēt "zemāk par radaru".
Es gribētu atturēties no bildēm un maksas. Mana atsauksme vairāk būtu adresēta tiem, kas ir ar Zanīti sazinājušies. Viņa izsūtīja bildes personīgi uz e-pastu (vismaz manā gadījumā), tā ka negribu būt tas, kurš tās te liek. Ja kāds tās ir redzējis publiski - uz priekšu.
Par šo meiteni bija pieprasījumi, bet komentāri neuzpeldēja, tā ka nolēmu apmeklēt pats.
Kā jau citi foruma biedri ironiski izteicās, šī meitene daudz raksta par to, ka viņa nav konveijers. Man beigās neradās iespaids par konveijeru, bet varbūt trāpīju klusā periodā.
Pirmais nepatīkamais secinājums - meitene bieži uzmet. Es mēģināju kādas 3-4 reizes tikt pie viņas. Tad viņai plāni mainās, tad viņa nevar, tad kaut kādas darīšanas. Vienīgais jāatzīst, ka Zanīte neuzmeta pēdējā brīdī. NAV tā, ka stāvēju pie durvīm uzmests. Parasti pāris stundas iepriekš atteica vizīti. Vienalga nepatīkami.
Otrs nepatīkamais secinājums - Zanīte ir trauslā būtne. Pozu skaits - ierobežots! Augšā nav ērti... tā nepatīk... darbināt no visas sirds un no visām pusēm Zanīti nesanāks. Pasīva meitene, dari visu pats. Iniciatīvas nekādas.
Patīkamie secinājumi - ļoti jauks dzīvoklis (kas uz Stabu), vienīgais vanna varēja būt lielāka. Pati Zanīte ļoti jauna un gana glīta (manai gaumei), jauks ķermenis, krūtis dabīgas, vidējas, bet krūšturi lieto vairākus izmērus par lielu. Tā ka ja redzat bildes ar tumši sarkano krūšturi, tad zinat - saturs ir mazāks par šķietamo.
Attieksme neitrāli-pozitīva. Vieglas sarunas pirms un pēc, prom nedzen, nesteidzina, bet sevišķu ieinteresētību sarunās neizrāda.
Nolēmu iegriezties, atrodas pie Slāvu pārvada, Rītupes ielā, daudzstāvenē.
Nevaru komentēt sniegto piedāvājumu, jo dzīvoklī nemaz neiegāju. Apskatīju Dajanu no sliekšņa otras puses un cik nu iespējams pieklājīgi nolēmu doties prom.
Izskatās, ka bildēs tā ir viņa, bet pirms daudziem gadiem. Pati protams neaprakstāmi smaidīga un laipna, bet pēc sejas viņai jau tālu aiz 30.
Mani atgrūda viņas nelielais vēderiņš, kas dīvaini izskatījās uz viņas mazā auguma, un šaurās, mazās krūtis (viņa bija apģērbta, kas paliktu pēc noģērbšanās - nezinu).
Ierakstīts
Ar to, ka viņas GFE ir nesamākslots, brīvs, atvērts. Viņa patiesi iedziļinājās manās neparastajās seksuālajās vēlmēs un ļoti labi tās realizēja. Kā ar viņai bija vajadzīgās rotaļlietas tam.
Sevišķi negribas sīkāk komentēt, viņa ir tāda sieviete, kuru gribas paturēt "zemāk par radaru".