MK32. Prostitūcija atļauta ja persona ir sasniegusi 25 vecumu. Varbūt ne to izlasīju šajos noteikumos. Man tur smiekliņu izraisīja, ka MK ielicis ieteikumu par prezervatīvu pielietošanu. Vai tiešām šīm meičām ir 18 , jeb tikai izskatās? Neesmu spec šajos jautājumos un zinu , ka tūliņ nobirs pārgudri komentāri. Es arī rakstīju šai meičai un kad pateicu , ka tādu summu nemasāšu , uzreiz nolaida cenu, pat piedāja vēl papildus opcijas. Nebraucu , jo kaut kā neuzrunāja tie 18 gadi. lnteresē sievietes nevis bērni!
Drīkst no 18 gadu vecuma nodarboties ar prostitūciju. Bija tur likumprojekts par 25 gadiem, bet tā arī palicis - likumprojekts.
Šī varētu pretendēt uz “sniega karalienes statusu”,bildes īstas pieņem Elizabetes iela dzīvoklis normālas liela vannasistaba.Dvielis ar normāla izmēra.Bet ja kāds grib labu attieksmi un papļāpāt tad šī nebūs īstā vieta.Pats process nekas īpašs,bet pupeļi gan labi Ukrainā tur labs meistars.Notestēju otrreiz neiešu ir labāki varianti šis bija experimenta variants,tāka domājiet paši kurš grib apmeklēt šo daiļavu būs vēl dažas dienas 😉
Ierakstīts
Pēdējā laikā arī manījis neesmu, bet kad bija siltāks, dažas ganījās. Varbūt tagad ar atkusni atkal izlīdīs ārā.
Mani gan izbrīna kolēģu intereses - tagad taču tik plašas iespējas arī grēkot civilizētos apstākļos. Bet nu katram savs.