Tu aizgāji ciemos un dabūji par viņu analīzes!? Nu, cilvēki, kur šitādu sviestu var dzīt. Ja ir pierādījumi, liec galdā. Citādi man par tevi ir zināms, ka esi sūkājis bomzim aiz Origo. Man pats bomzis pateica, ka čist tas biji tu. Cilvēki, uzmanās, šis ir bomžu sūkātājs, pabrīdinu, neuzķerās. Pats palēnām saproti kaut ko?
Tieši tā saprotu ko rakstu... lai foto ir te pieejams, google kāds iemetot atradīs un sapratīs kas pa lietām. Izskatās, ka zini bomžy atrašanās vietas, tā, ka dodies atpakaļ...
Moderatori jau nobloķēja no sarunas,čata, neizturēju šo gudrinieku - suteneru - komentārus aizstāvot. Ieliku uzmanaties, tātad pamats ir un atšujās. Kas te liek,ka nevaru kautko uzrādīt, kāpēc netiecies real life? Kāpēc pati princese nepierāda ka ir vesela? Jā, apzinos kur biju, ko darīju, drošību ar ievēroju, bet ja sūda tabletīti nav lietojusu risks pastāv, imunitāte nofeiloja un reku rezultāts. Tā,ka visos portālos, dzīvē, jebkur redzot šo personību skataties virsū un neticat fake smaidiņam, kāre viņai pēc naudas ir liela. No sludinājumiem online ātri aiztinās kā pacēly tēmu, saprata ko dara, pabrīdinu neuzkerās.
On 28.06.2025. at 16:26, RenarRenar teica:
Tu pēc kā to zini? Tādus apgalvojumus jāspēj pamatot.
Pēc apmeklējuma!!!
On 28.06.2025. at 16:26, RenarRenar teica:
Tu pēc kā to zini? Tādus apgalvojumus jāspēj pamatot.
Ja brīdina ir pamats, pamats sākās jau pasen tik vēljoprojām ir gudreļi kas grib pierādījumus ar atrunām konkurence utt... pati neko nevarēja pamatot ka vesela, ātri pazuda no portāliem... man ir ārstu izraksti, analīzes utt... privāta lieta, ja pabridina nemat pa labu...
Ierakstīts
?