Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Киса (25 gadi) 28127098
Ierakstīts

Biju kad tikko parādijās - varbūt man nepaveicās, bet 
1) kavēja, nāca no veikala vai kaut kurienes un lika 10/15 pagaidīt
2) vai nu dēļ 1) vai dēļ vispārēja dzīves saguruma bija super neieinteresēta
3) bildēs lielākoties ir solārijs, bet vismaz tajā'reizē pati bija bāla un bez kosmētikas tā kā pamatīga vilšanās pret bildēm
4) tālāk par bj pat negāju, jo tas bija tik nemotivēts, ka vnk padomāju aj nu nafig un aizgāju :D

On 7/4/2023 at 1:04 PM, juicycock said:

Sanāk, ka 250 par meiču. Itkā jau nekas daudz, bet no viņu bisex tāds meh vien bija. Viena centīga un sūkā uz 7nieku. Otra zelē ļoti garlaicīgi. Rāmīši abām ir ok, feiss arī. Bet pati piša uz 5nieku. Tapēc pa 250 var dabūt entuziastīgākas meičas. Vienreiz pamēģināt var, bet tā lai ietu vēlreiz... moč tikai ar to tumšmataino, to varētu izcirst vēlreiz

Tas ir par šīm vai citām?

image.thumb.png.b13dff332d40a8549cf7a73f3dd2dfc7.png

18-20 Gadīgas
Ierakstīts

Come on Cap, taas visas ko meti ir shausmas, kas puh.lv jau labu laiku izmisiigi sludinas:D "maiga resniite"?:D pievienojos nekaa nav lozungam, normaalu simpaatisku meitenju tieshaam nav, jaadziivo tikai uz privaatiem kraajumiem.

Laura 25341277
Ierakstīts

Noleemu, ka jaaiecheko, tagad sludinaajaas kaa 24985327, iedeva adresi Brivibas 133, piezvaniiju,kad biju klaat, piegaaju pie durviim, lai uzspiestu zvana kodu, nometa un vairs neceela. Ok, aciimredzot man ir kaadi man pasham nezinaami defekti, bet nu paliku ljoti neapmierinaats.

Luize Puh.lv
Ierakstīts

Jaa nu shis mans posts tieshaam ir radiijis vielu paardomaam. Taa kaa eventuaali meitene nr no fb ir iznjeemusi - kas vareeja notikt ja:

1) kaads bija tik apdaliits, lai pa taisno fb rakstiitu

2) kaads vinjai vnk uz sho faktu noraadiija (ieguvums - spalvas celshana meitenes aciis?:D)

Attieciigi ir skaidrs, ka lai arii liela dalja foruma lietotaaju liekas normaali cilveeki, gadiijumaa ja ir izpildiijies pirmais scenaarijs, lietotaaju starpaa ir taadi, kam pietiekami spiezhot lejaa aizmirstas logjika. Man personiigi pajaat, nebiju interesentu skaitaa lai pie shiis jaunkundzes dotos, bet taa kaa esmu gana reviewus postojis, naakotnee noteikti buus jaapdomaa ko un cik daudz rakstiit.

Luize Puh.lv
Ierakstīts

Njemot veeraa spama apjomu peec mana posta, saprotu, ka taadus veikt nav jeegas. Vieniigais meerkjis bija tos kas jau kko sarunaajushi apgaismot, ka var noveerteet kakji maisaa. Bet es vismaz esmu to foruma lietotaaju pusee, kas uzskata, ka ja nr netiek publiceeti tos daliit taalaak nav cool. Paldies par uzmaniibu.

Laura 25341277
Ierakstīts

privet bil u nejo na masaze.  ona bezformenaja s ibitocjnijm  vesom . grudi estj a cto tolku. v obsheniee 0 vneshnostj 0 otnashenie 0 karoce ocenj obidno bilo cto popal k nej. pri vide ejo dumal nju cjort s nim kakaja estj no i masaza ne bilo 5 minut i hj i vsjo. ignor polnij

Jeslji tak ploho vsje, to spasibo shto predupregjil:)

Laura 25341277
Ierakstīts

Es kkad arii piefikseeju, ka sludinaajumu ar sho epastu daudz, bet te neviens no tel. nr. nefiguree. Paldies par apkoposhanu:) Bija doma apciemot bet pagaajushonedeelj pat neizdevaas sazvaniit. Vieniigi Briiviibas 133 asocieejas ar to dredaino duudu (arii Laura, bet cits epasts), so tad iespeejams tur vairaakas darbojas. Vai arii vnk sakritiiba.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.