tu kaut ko labāku vari pateikt kas nav sviests? jautājums kas tev nepatīk? ka es neeju pie anonīmās prostitūtas un nemaksaju ilelu naudu tev? nu jā pareizi gribās dAUDZ SEV NAUDIŅU.
Jā, jā, man tak kā reiz tavi pēdējie 5 lati trūkst 😂
Smieklīgi lasīt, ka cilvēki sūdzas par pārāk lielu taksi. Tas, ka tu esi nabags, ir tava problēma, ne viņu 😄 - neviens taču nespiež iet. Es pats neietu pisties ar man nesaistošu sievieti pat par 10x lielāku naudu, un neesmu nekāds miljonārs, tākā man liekas ka cipari vēl ir mazi.
Tieši tā! Un tas būtu jasaprot ik vienam, ka meiteņu pakalpojumi nav pirmās nepieciešamības lieta!
Ja nav naudas, nu tad roka tev palīdzībā.
Ciest nevaru šitos kapeikpisejus
Lai kā daudzām un daudziem nepatīk, tā ir izvēle kļūt par pērkamu cilvēku (sievieti vai vīrieti).
Un tajā visā apakšā ir viņu pašu izvēles pirms tam. Ja skuķim(izskatu šo variantu) nav sakarīga izglītība, kā arī darbs, skaidrs ka tādas pavelkas uz "noslauksim bagāto tētiņu".
Tieši tādēļ arī neatbalstu visas tās kosmonautes pa 200€ stundā vai 150€ pusstundā.
No manas puses šeit nav pat runa par maniem ienākumiem, bet par to vai tas manā skatījumā ir to vērts.
Protams ka tā ir katra paša izvēle, neviens jau to nemaz nenoliedz!
Katram jau ir savs viedoklis par šo visu, es arī neuzskatu, ka man būtu japieņem kāds pa 50€/h, bet kādam tā liekās tīri ok summa
ja ir tik grūti moš tad labak tomēr maxims atvieglinās ikdienu? ko tu sūdzēties par eskortnieču smagumu. pašas izvēlās neviens ar varu nespiež. un tad teikt ka viņām samgi. kur ir viegli? kam ir viegli? domā tiem vīriem kas celtniecībā strāda ir viegli? domā pārējiem visiem ir viegli? ne nu ja pa feju ""strādat"" ir samgi nu es piedavaju ejiet uz maximu tur būs vieglāk tad. arī negrib? grib tik dzīvot spļaut griestos un gaidīt "mīļākā: vai ""vīra"" naudu?
Oi atkal mūsu mīļajam aletrnativam širmi aizspieda 😂
Pirmkārt kurā vietā es sūdzos? Es tikai stāstu reālo situāciju. Es nemaucu pa nāsīm lai 24/7 strādātu. Mani pilnībā apmierina viss.
Varbūt tev jāmeklē kāds labāks darbs par maximu vai celtniecību vai kur nu tu tur strādā? Gribi iedošu numuru laba psihologa? Varbūt vieglāk paliks 😇 oi, bet psihologi tak arī prasa naudu un ne 5€ stundā, laikam tiem arī jaiet strādāt maximā, kā tu mīli teikt 😆
Очень много девушек приезжают на дней 3-5 и работают 24/7 тупо забывая себе ноздрю, потом отсыпаются сутками. Такие к сожалению грустные реальности у многих фей. Думаю и вы многие у таких бывали, но даже не знаете об этом, так как по виду красивые, нормальные девушки, вообще не похожие на наркоманки
Kāpēc Jūs visus te tik ļoti biedē zilumi ? Daudzām jaunām, tievām meitenēm ir piemēram anemija dēļ kuras ļoti vienkārši dabūt zilumus. Man pašai cik sevi atceros vienmēr ir kaut kādi mistiski zilumi uz kājām!
Okey zilumi uz elkoņa locītavas, sagraizītas un rētainas vēl saprotu, bet parasti zilumi tak ir normāla lieta, tas reti kad nozīmē, ka kāds viņu dauza
вообще касательно сосу только в резине иногда вопрос спорный
приходишь к фее,а она не очень,чтобы член стоял-надо чтобы сосала
без резины она не сосет
а чтобы резину натянуть,надо чтобы стоял
как этот ребус решить? подскажите
Рукой подрочить хотя бы минуту чтобы член привстал так чтобы было возможно одеть резинку.
А если даже чутка не привстал, то ну лучше реально ищи себе пару постоянных фей, так проще)
ukraiņu mēsliem ir vēl viens triks azotē, atnākot pie meitenes, sagaida begemots ar feik bildēm, loģiski, ka apgriežos un dodos prom, pēc pāris dienām numbusterī parādās ieraksti zem mana nr. "izbivaet devocek", "plohoj klient, nebratj", utt. nācās nopirkt jaunu zelta zivtiņu, bet nu kropļi končennie
Krīt uz nerviem jau tās Ukraiņu meičas, saraksta bezsakaru normāliem klientiem un tad tos neviens negrib pieņemt. Arī jauna sim karte nevienmēr glābj, jo es piemēram nepieņemu “tukšos” numurus 😕
Ierakstīts
Ja, jā, tieši TU kas ne pie vienas adekvātas neej, man maksāsi x2 price 😂😂😆
Neadekvātus nemaz nepieņemu
ej labāk pastaigāties, galvu izvēdināt