Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Samanta (43 gadi)
Ierakstīts

Ad:
https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-simpatiska-slaida-k/8657986.html
Ad text:
Simpātiska slaida, kopta seksuāla MILFa uzaicina uz kafiju ar karstu turpinājumu. Piedāvājums daudzpusīgs, ieskaitot anal. Rakstīt tikai Watsapp. Uz zvaniem/sms/epastiem neatbildu. Privāti, pats Rīgas centrs. Bildes manas un aktuālas. . LV/ENG
8657986(9378687)-simpatiska-slaida-k.jpg8657986(9378691)-simpatiska-slaida-k.jpg8657986(9378692)-simpatiska-slaida-k.jpg
Text sent on whatsapp:

Sveiks, prieks, ka uzrakstiji🫦 Esmu pieejama Šodien 15.04 un rīt 16.04 ‼️UZ CITĀM DIENĀM TIKŠANOS NERUNĀJU ‼️
Esmu Samanta, esmu Rīgā, un piedāvāju jauki un nebēdnīgi pavadīt laiku. 
Esmu 43/165/60/1 
Piedāvāju jauki pavadīt laiku:
• 30min- 70€ 1h-100€ iekļauta masāža, orālais (var bez) klasika (strikti AR gumiju) kuni utt🍑.. 
• 150€  Anal, strapon, 69, prostatas masāža, rimmings utt.🫦
• tikai orālais 50€ ar 60€bez. 
Ir iespējams kautko miksēt un sarunāt, bet tas NEattiecas uz Anālo- strikti 150€ 

Sekss notiek TIKAI un vienīgi AR gumiju‼️

Pieņemu tikai skaidru naudu 💰

Dievinu ziedus, dāvanas, šokolādes un uzmanības apliecinājumus. 🌺

Atrodos es Centrā, Birznieka Upīša ielā, privātos apartamentos, un NĒ es neizbraucu pie nepazīstamiem cilvēkiem. 

Gaidu ciemos, Samanta. 💝

Ko es NEdaru:
Nekaulējos, nesūtu fotogalerijas, neeju uz randiņiem "vienkārši tāpat", nenodarbojos ar SM un WC tēmām, gari nečatoju, ja pēc čata TU pazūdi- es arī pazūdu.
(also sends video with picture collage, where you can see the face, but even better looking in person)

My review: visited her just now, April 15th. Very very good. Agreed on 70 EUR, for oral sex, no condom, finished in her mouth, did it very well, deep, diligent, did it for a while and did not leave the testicles unnoticed, gave a lot of attention to them as well. Very happy with the visit

Ad says 43 years, which she confirms in person, but I don't think I ever seen a 43 year old looking that good - very soft skin, breasts look a little aged but not saggy at all. If I didn't know age I would say she is not a day past 35. Very good looking and pleasant. Told me she will be working until Tuesday, 21st

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.