Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Kristīne. +371 26997678.
Ierakstīts
1 minute ago, RenarRenar said:

Tev tie cirvja komentāri tik dabīgi sanāk, ka nav pat jēga mēģināt izglītot. Pamēģini paskatīties uz sevi no malas, kaut kādu introspekciju uztaisi un nepiedrazo foruma publisko daļu ar privātām ziņām. Neesi viņai vajadzīgs, biji kārtējais klients, runā pa tiešo, nevis raksti šeit publiski fejām "gribi mani atpakaļ?" debīlismus. 

Es caur chatgpt rakstu.😂😂Tev gan Laikam nāk dabīgi viņi ārā.

Kristīne. +371 26997678.
Ierakstīts

Neliels updates par šo meiteni. Dažas dienas biju atkal apciemot un ļoti mani iepriecināja fakts, ka viņa tiešām pastrādāja labāk nekā biju gaidijis. Smuki nosēdās uz ceļiem un nodrāza tā locekli, kā vēl nekad. Bez rokām un siehalas smuki tecināja sev uz krūtīm. Un facefuck laikā siehalas sprāga ārā no mutes, bet meitene neapstājās un turpināja agresīvi un kaislīgi ņemt līdz galam. Super

Kristīne. +371 26997678.
Ierakstīts
On 5/6/2025 at 12:39 PM, pussylover said:

pirmoreiz gadās tāds uzmetiens- sarunāju konkrētu laiku, pirms braukšanas pārprasu vai viss spēkā- apstiprina

uz vietas rakstu- vairs neatbild

ļoti nesmuki

Kāds uzmetiens? Esmu bijis vairākkārt pie šīs jaukās meitenes un nekad neuzmet. Jā, ir jāpagaida parasti 20-30min ilgāk par norunāto laiku, bet tas jau nav nekas traks. Celt kaut kādu neslavu, jo redz nav pieejama precīzi minūti minūtē tevis norunātajā laikā ir pilnīgs absurds. Labs nāk ar gaidīšanu. Gan jau sāki sūtīt 100 ziņas un zvaniji nepārtraukt un meitenei apnika un tevi noignorēja. Pacietība ir tikums kā nekā. Pēc taviem lētajiem tekstiem šeit izskatās, ka labi vien ir, ka tev neatbildēja. Tu esi tas, kurš uzvedas nesmuki un necienīgi pret meitenes darbu rakstot šeit savu NE-PIEREDZI!!!

Anna 22 (20357198)
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 4. maijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 4. maijs - Iemesls nav norādīts

Čau visiem. Vakar biju pie šīs meitenes un gribēju padalīties ar viņas spējām. Aizbraucu diezgan saguris pēc negulētas nakts, tapēc meitenei vajadzēja diezgan nopūlēties, lai piespiestu mani beigt. To viņa paveica godam. Rezervēju uz vienu stundu un lielāko daļu laika izbaudiju viņas muti un rīkli. no sākuma lēnām un kaislīgi, bet jo ilgāk darbojās, jo sāka agresīvāk ņemt un beigās jau tīrs FaceFuck aizgāja vaļā. Kas iepriecināja, jo grūti Rīgā atrast meiteni, kurai patīk pašai kārtīgi izdrāst locekli ar muti. Patika, ka meitene nepadodas, bet vienmēr cenšas ņemt līdz galam un var kļūt agresīva, bez robežām. Pozitīvais arī tas, ka neizmanto rokas procesa laikā, bet turas pie kājām, vai ar vienu roku turas pie olām un jo vairāk un agrsīvāk darbojas, jo vairāk tās saspiež. Ta kā ir lielas krūtis, vienīgais, kas vel prasītos būtu lai nerij nost siehalas, bet ļauj tecēt ārā uz krūtīm. Bet uzskatu, ka viņa ir labākā pašlai, priekš čaļiem, kuriem patīk meitenes, kuras zin kā kārtīgi nodrāzt locekli ar muti.

P.S. Par laimi aizmirsu pie viņas savu rokas pulksteni un rīt aizbraukšu pakaļ. Gribas vel šo meiteni iztrennēt:)

On 9/9/2024 at 2:18 PM, concan said:

Kāds viņai face fuck mēģināja uztaisīt? :D

Rīt pie tā piestrādāšu ar viņu.

Aizmirsu piebilst, ka piekrītu tiem, kuri saka, ka meitene arī pati ir diezgan pozitīva un jauka kā persona. Pilnīgi piekrītu.

Kristīne. +371 26997678.
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 4. maijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 4. maijs - Iemesls nav norādīts

Čau visiem. Vakar biju pie šīs meitenes un gribēju padalīties ar pieredzi. Aizbraucu diezgan saguris pēc negulētas nakts, tapēc meitenei vajadzēja diezgan nopūlēties, lai piespiestu mani beigt. To viņa paveica godam. Rezervēju uz vienu stundu un lielāko daļu laika izbaudiju viņas muti un rīkli. No sākuma lēnām un kaislīgi, bet jo ilgāk darbojās, jo sāka agresīvāk ņemt un beigās jau tīrs FaceFuck aizgāja vaļā. Kas iepriecināja, jo grūti Rīgā atrast meiteni, kurai patīk pašai kārtīgi izdrāst locekli ar muti. Patika, ka meitene nepadodas, bet vienmēr cenšas ņemt līdz galam un var kļūt agresīva, bez robežām. Pozitīvais arī tas, ka neizmanto rokas procesa laikā, bet turas pie kājām, vai ar vienu roku turas pie olām un jo vairāk un agrsīvāk darbojas, jo vairāk tās saspiež. Ta kā ir lielas krūtis, vienīgais, kas vel prasītos būtu lai nerij nost siehalas, bet ļauj tecēt ārā uz krūtīm. Bet uzskatu, ka viņa ir labākā pašlaik, priekš čaļiem, kuriem patīk meitenes, kuras zin kā kārtīgi nodrāzt locekli ar muti.

P.S. Par laimi aizmirsu pie viņas savu rokas pulksteni un rīt aizbraukšu pakaļ. Gribas vel šo meiteni iztrennēt:)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.