Kārtējais vai tas pats, par kuru jau iepriekš meitene rakstīja , kurš norēķinās ar FAKE naudu . Tikko mana pazīstama meitene uzķerās. Gribu pabridināt, lai esat uzmanīgas un pārbauda KATRU naudas zīmi❗️Tikšanās bija viesmicā , ienākot numuriņa uzreiz nolicis naudu uzreiz uz galdu, kuru viņa nepārbaudīja uzreiz , tikai ievēroja, kad vins aizbrauca . Viena īsta naudas zīme uzliikta pa virsu . Izskats - ap 37-38 g, vidējās miesasbuves , ap 180, mazliet iesirmis . Runa latviski , bet jūtams krievu valodas akcents
Es domāju, ka viņš to nedarīja pirmo reizi .
Nunurs +371 20 334 116 , numurs kopš 11.03 , ta kā domaju , ka vins maina numurus .epasts jun12@inbox.lv
Esiet lūdzu uzmanīgas .
p.s jau numurs watsapp neradās. Domāju, ka jau nunurs iznīcināts .
Ja laikam ir tas pats. Jo kad man iedevis to fake naudu ari bija wpp uztaisīts 11.03😔
Holy shit! Что за вкусы, что за извращения?? Это существо, никак не похожее на женщину (даже по Рубенсу), хотеть и ещё деньги давать??? Stupid fuck!
Я бы не смог (и не имею желания) залезть на эту непонятную массу (и "красотку") ни за какие деньги с её стороны! Столько водки не бывает! И член тоже не имеет шанса встать!
Ierakstīts
Ja laikam ir tas pats. Jo kad man iedevis to fake naudu ari bija wpp uztaisīts 11.03😔