Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
7 часов назад, Blondy сказал:

Kārtējais  vai tas pats, par kuru jau iepriekš meitene rakstīja , kurš norēķinās ar FAKE naudu . Tikko mana pazīstama meitene uzķerās. Gribu pabridināt, lai esat uzmanīgas un pārbauda KATRU naudas zīmi️Tikšanās bija viesmicā , ienākot numuriņa uzreiz nolicis naudu uzreiz uz galdu, kuru viņa nepārbaudīja uzreiz  , tikai ievēroja, kad vins aizbrauca . Viena īsta naudas zīme uzliikta pa virsu . Izskats - ap 37-38 g, vidējās miesasbuves , ap 180, mazliet iesirmis . Runa latviski , bet jūtams krievu valodas  akcents 
Es domāju, ka viņš to nedarīja pirmo reizi .
Nunurs  +371 20 334 116 , numurs kopš 11.03 , ta kā domaju  , ka vins maina numurus .epasts jun12@inbox.lv 
Esiet lūdzu uzmanīgas .

p.s jau numurs watsapp neradās. Domāju, ka jau nunurs iznīcināts .

5695acad-f441-4c5c-8255-9596641afb16.jpeg

Ja laikam ir tas pats. Jo kad man iedevis to fake naudu ari bija wpp uztaisīts 11.03😔

Amelia (25) 28168790
Ierakstīts
1 час назад, Renegade9 сказал:

Holy shit! Что за вкусы, что за извращения?? Это существо, никак не похожее на женщину (даже по Рубенсу), хотеть и ещё деньги давать??? Stupid fuck!

Я бы не смог (и не имею желания) залезть на эту непонятную массу (и "красотку") ни за какие деньги с её стороны! Столько водки не бывает! И член тоже не имеет шанса встать!

Фуй какой злой.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.