Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
1 hour ago, Estetiste said:

Успокойся уже пупсик , делай сколько хочешь тут аккаунтов davis9800 , кому надо меня услышали … фото твои тоже есть, так для информации 

Kas tu esi tad vecis vai tjotja ta ar nevar saprast pec profila info, tu pat par sevi korektu infu nevari uzrakstīt,  smiekli nenāk 🤣🤣🤣 atradusies te citus nozākāt rokas nez  no kurienes aug.

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
55 minutes ago, Estetiste said:

Успокойся уже пупсик , делай сколько хочешь тут аккаунтов davis9800 , кому надо меня услышали … фото твои тоже есть, так для информации 

Kam vajadzēs ar par tevi izlasīs tas tik laika jautājums, pie šitādas tjotkas neviens nepaliks un bus daudz atsauksmes ar laiku :) no citiem es domāju, man te nekadi konti nav es šodien reģistrejos kad meklēju atsauksmes par masieri,  es te nevienu neaizstāvu, tik  lai citi aizdomājas ka ne viss ir balts un melns kā liekas pirmajā acu uzmetienā. Pat ja tev ir fotka nu i tālāk? Vards pret vārdu man vienkārši interesanti, cerams es uz tevis neuzraušos. Smuka un forša neesi, pat ja uzraušos tīšos prom maksimāli ātri. Smukām meitenēm ar normalu attieksmi tādu problēmu vienkārši nav:)

Viņām ar nevajag uz priekšu prasīt,  jo tadas ir zelts un to visi novērtē un maksā bez izņēmuma un neviens trobeli netaisa 

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
11 minutes ago, Estetiste said:

davis9800, мне ТЫкать  тут не нужно, и обобщать меня с тетками, как вы выражаетесь, которые оказывают плохой некачественный сервис тоже не нужно. 
Не нравится tante разворачиваетесь и уходите. Насчет коллег- их несколько, кто пострадал, конкретно 3 человека . 
Сообщение написано на для вас, а для массажисток, чтобы предупредить об неадекватном человеке, поэтому проходите мимо в темы, где такие как вы любят поносить женщин. 

Kamer tu sludinajumu skaties nepatīk aizver pofig jā, a kad tu laiku tērē brauc un cita tjotja vai 30g vecāka un kad to iebāž acīs tad sāk droši vien nodirst,  un tad brīnās par neadekvātu attieksmi. Es pieņemu ka apmēram tā tas ir no pieredzes.  Jā es apgriežos mazliet ierēcu pie sevis un maucu prom, bet ja tad sāk braukt virsū tad es pretī. Nu pirms mēneša ta bija sludinājumā jauns skuķis cena 80eur kas ir ta ka premium kategorija,  aizbrauc a tur 90kg 60g tante, nu pag nebus ka es prosta apgriežos, nu man rēciens nāk ka tik tupi var darīt.

Droši vien tā bija. Ja kads fake naudu iedeva tad liec sava sarakstā a te ir acīmredzama man patīk nepatīk tēma kur viss uzpūsts gan jau pa virsu. Jautājums bija kas tev tā kolega tante par māti draudzeni vai vēl kas ka tici uz vārda? 

Te forums un diskutējam patīk vai ne.

A ja tev klients nepatika tad atvadies un nepīksti te.

Ja nepatik strannijs nafig ielaisties un vel naudu prasīt? Tev vel problemas vajag? tas ka naudu paņēmi domā visas problēmas kas tevi skar atrisina. Ja man butu nepatīkams klients es vispar naudu neprasītu teiktu sorry nevaru. Te viena bija kas bildes prasija pirms tikšanās 

Nu ok .

Ja bija tipa no serijas tu man nepatic tagad maksā loģiski jebkurš var uzvilkties un Jautājums cik tu te un tava kolega pielikušas klāt. Domā patīkami palikt uz masāžu kur tu jau nepatīc un maksāt???

Jums tik naudu nokāst un pārējais pofig

Nu tipa tu man zb naudu davaj tagd - gulies...

Tagad visi gara auguma ar adas jakam bus aizdomas turamie smiekligi...  

Te forums ta ka vel padiskutēsum kas te neadekvāts jūs vai klienti. 

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
21 hours ago, Estetiste said:

Девушки, женщины, хочу предупредить о ментально нездоровом и возможно опасном человеке! Несколько лет назад был у моих двух коллег- массажисток, напугал, сделал стресс, кричал угрожал, истерил, обвинял и угрожал, естественно не платил за услугу. Приходит с сайта SS, часто меняет номер телефона. 
На вид худощавый, высокий около 190 см рост, короткая стрижка, волосы русые, глаза немного косят, одет в короткую кожаную светло- коричневую куртку, джинсы в обтяжку, кожаные коричневые туфли, глаза светлые. 
Сегодня пришел и ко мне на массаж. Как только открыла дверь, сразу показался мне подозрительным, очень неприятно и оценивающе смотрел на меня , в таких случаях всегда прошу заплатить вперед если чувствую что-то неладное. На мою просьбу  заплатить отказался, стал грубить, спорить, повышать голос. Я попросила уйти, на что он стал требовать с меня 10 евро за потраченное время. Настоятельно попросила уйти- стал материться и угрожать. Сегодня он тут писал отзыв с оскорблениями и клеветой, спасибо модераторам, что удалили. На него уже тут были неоднократные жалобы , его ник roberto990099, возможно имеет несколько аккаунтов, сегодняшний номер телефона 25202370. Одной из пострадавшей девушке сам говорил, что меняет номера и что она ничего ему не сможет сделать. 
Будте осторожны! Желательно его фото, вдруг получится сделать или у кого-то из вас есть уже фото, свяжитесь со мной, хотим подать коллективное заявление в полицию. 
Берегите себя! 

Nu ja sludinās bāba un atnāk un te esi vecis

Protams ka histērija 🤣🤣🤣

Profila info : dzimums: vīrietis

Kaut ka relax masazas neviens vecis nepiedāvā:)

Screenshot_20250505-185537_Opera.jpg

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
20 hours ago, Estetiste said:

Девушки, женщины, хочу предупредить о ментально нездоровом и возможно опасном человеке! Несколько лет назад был у моих двух коллег- массажисток, напугал, сделал стресс, кричал угрожал, истерил, обвинял и угрожал, естественно не платил за услугу. Приходит с сайта SS, часто меняет номер телефона. 
На вид худощавый, высокий около 190 см рост, короткая стрижка, волосы русые, глаза немного косят, одет в короткую кожаную светло- коричневую куртку, джинсы в обтяжку, кожаные коричневые туфли, глаза светлые. 
Сегодня пришел и ко мне на массаж. Как только открыла дверь, сразу показался мне подозрительным, очень неприятно и оценивающе смотрел на меня , в таких случаях всегда прошу заплатить вперед если чувствую что-то неладное. На мою просьбу  заплатить отказался, стал грубить, спорить, повышать голос. Я попросила уйти, на что он стал требовать с меня 10 евро за потраченное время. Настоятельно попросила уйти- стал материться и угрожать. Сегодня он тут писал отзыв с оскорблениями и клеветой, спасибо модераторам, что удалили. На него уже тут были неоднократные жалобы , его ник roberto990099, возможно имеет несколько аккаунтов, сегодняшний номер телефона 25202370. Одной из пострадавшей девушке сам говорил, что меняет номера и что она ничего ему не сможет сделать. 
Будте осторожны! Желательно его фото, вдруг получится сделать или у кого-то из вас есть уже фото, свяжитесь со мной, хотим подать коллективное заявление в полицию. 
Берегите себя! 

Cik daudz sitie saraksti ir fuflo es varu derēt vismaz puse, pats esu bijis pie daudzām un puse gadījumos aizeju jo tas kas sludinas un realitate ir 2 dazadas lietas un ja mani no muguras sak nodirst atvainojos tad ir bijis ka ko skarbāku pasaku pretī, 10eur gan neesmu prasijis 🤣

Bet ja čalis brauca visai rigai pari un tev sagaida veca ome var pat saprast,  un tad šitādas te sūdzas visai pasaulei. Par to naudas došanu vispirms man nav problēmu samaksāt,  bet vienreiz bija ta, ienaku viss ok ieeju dušā naku ara gulos jau a šī davaj maksā,  es jau tada raslabona jau gandriz un reali zb apgriezos un aizgāju.  Būtu prasījusi kaut pirms dušas butu vel iedevis. 

A tu pie savas kolegas esi bijusi vai kas tev viņa? Ir klienti lohi tas skaidrs un tikpat daudz meitenes duras. Tas ka puse reklamejas ar feik foto stundas vieta ir labakaja gadījumā 40 minūtes tas ir fakts un tad brīnās par attieksmi, a naudu grib ka par nez kadu uber luksusu.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.