Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
On 17.05.2025. at 10:40, davis9800 teica:

Nu kur tev problēma nobloķēt pec 2 reizes vai pat pirmas ja fignu raksta? Ja maina nr. Tad tolka tapat nekāda 

Es taču Tev jau atbildeju , tāpēc ir domata šī grupa džekiņ!! 🙃🙃 nav kur piedurties? Ej sievai pasaki ka zupa pa sāļu

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
Just now, davis9800 teica:

Nepatīk ka raksta ir bloķis WhatsAppā kur problēma 

Šeit ir arī klientu melnais saraksts,  gribēju ielikt šeit 🙃🙃 tāpēc jau viņš seit ir lai šādus indivīdus seit liktu 🙃🙃 

Mazak meitenem varēs uzrakstit jo daudzas viņu jau noblokes , un varbut Cilvēks naks mazliet pie prāta...

Nelieku jau visus tos 1000 kuri raksta figņu vai piecakarē 1x , katram ir iespēja gut otro iespēju,  mazums kas atgadās ka nevar atcelt savu rezervāciju... bet kad speciali raksta nez cik reizes , kaulejas un rezervē laikus un nav nu tad es uzskatu ka tāds Cilvēks ir jaieraksta klientu melnaja saraksta... )) 

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 33 minūtēm, davis9800 teica:

Pa 60e ir 30min pats zinu agrak viena bija Kristīne jugla pa 50, ta ka nekaa nereals te nav, nezinam ka tu izskaties moš velk ar uz 50 agrak bija pa 25lati stunda normālas meičas, čalis sailgojas pec tiem laikiem man labākais bija 15 lati pusstunda normāls meičuks bija, tas tā sentimentālas atmiņas par labiem laikiem,  attieksme ar bija cita. Ja tev pec katra šitāda jāskrien raudāt uz xtra tad kaut kāda diagnoze jau ir

Neviens neraud , nav pirma reize ka viņš raksta , un ne man vienai ! 

Es zinu ka izskatos un zinu ka varu Parasit pat vairāk... )) jauku Tev vakaru 😘

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 23 minūtēm, Donlucky teica:

No manas puses nebija nekāds pārmetumus, tikai pārdomas, jo diemžēl lv fejas kuras nosacīti darbojas "neatkarīgi" ir bīstamā situācijā diemžēl, gribi negribi kaut kas drošībai jādomā. 

Pareizi darāt, kā visos iespējamos veidos brīdinat citas fejas. 

Šeit es Tev piekritīšu,  tāpēc arī iesaku es meitenēm vienmēr lai visadai drošībai tur blakus piparu baloniņu vai ko tādu , jo soreiz ar naudu apčakarēja nakosreiz atnaks vairaki un izvaros pa vairakiem un ko tad Tu izdarīsi?! Arī neko ? 

Tāda ir tā skarbā patiesība , ka mums seit netrūkst "idioti" atvainojos par tādu leksiku bet savadak nevar šàdus indivīdus nosaukt 

pirms 27 minūtēm, Donlucky teica:

No manas puses nebija nekāds pārmetumus, tikai pārdomas, jo diemžēl lv fejas kuras nosacīti darbojas "neatkarīgi" ir bīstamā situācijā diemžēl, gribi negribi kaut kas drošībai jādomā. 

Pareizi darāt, kā visos iespējamos veidos brīdinat citas fejas. 

Man ir bijis gadijums ka atnak es jau redzu ka aizdomigs Tips,, staiga paskatas istaba , otra istaba durvis ciet . 

Viņš grib ieiet tur es saku ka to istabu mēs neizmantosim,  palika nervozs atvera vannasistabas durvis , tualetes bet tas istabas durvis nelavu atvert , tad prasija vai esmu viena , jautaju kāpēc tāds jautājums.

Palika vēl nervozaks , prasiju naudu , piedāvāju dušu viņš velejas vēl iet uz aizverto istabu , pateicu ka tur stav manas personigas mantas tad viņš dusmiga balsi takā uzbļāva ej tad pisies ar savu sutineru kas Tev tur sez , bet istaba reāli neviens nebija,  aizcirta durvis un aizgaja ...

Bet ļoti ļoti aizdomigs , arī tāds gara auguma ar gaisi bruniem Matiem vairak takā uz rižu Toni...

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 39 minūtēm, Deina Lana teica:

Jā,mūsu menti sāks CSI spēlēt, kā tad🤣 .To meiteni vēl pa viltotu naudu liks atbildēt.Vai tad numuros arī ir kameras,kur var redzēt kā klients to naudu liek uz galda?Tā pat reti kura mauka sāks lieku reizi policiju traucēt. Viņiem vēl tagad plāns UK darbones izdeportēt, cik dzirdēts. 

pirms 3 minūtēm, monstercock teica:

jaja, pirkstu nospiedumi :D man reiz svaigi nomazgātai mašīnai nopizğīja spoguļu stikliņus, izsaucu mentus, teicu, ka lai ņem pirkstu nospiedumus no spoguļu korpusiem. ments paskatījās un sāka ņirgt, ar piebildi: tu ko, v skazku popal, mazāk filmas skaties 😎 

Nu katrā gadījumā es sauktu policiju,  kaut gan es nebutu tik stulba ka nepaskatitos naudu ,, it seviski ka šis nav pirmais gadijums 

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 23 minūtēm, Blondy teica:

Kārtējais  vai tas pats, par kuru jau iepriekš meitene rakstīja , kurš norēķinās ar FAKE naudu . Tikko mana pazīstama meitene uzķerās. Gribu pabridināt, lai esat uzmanīgas un pārbauda KATRU naudas zīmi️Tikšanās bija viesmicā , ienākot numuriņa uzreiz nolicis naudu uzreiz uz galdu, kuru viņa nepārbaudīja uzreiz  , tikai ievēroja, kad vins aizbrauca . Viena īsta naudas zīme uzliikta pa virsu . Izskats - ap 37-38 g, vidējās miesasbuves , ap 180, mazliet iesirmis . Runa latviski , bet jūtams krievu valodas  akcents 
Es domāju, ka viņš to nedarīja pirmo reizi .
Nunurs  +371 20 334 116 , numurs kopš 11.03 , ta kā domaju  , ka vins maina numurus . 
Esiet lūdzu uzmanīgas .

p.s jau numurs watsapp neradās. Domāju, ka jau nunurs iznīcināts .

5695acad-f441-4c5c-8255-9596641afb16.jpeg

Nesaprotu meitenes kuras neparbauda naudu ! 

Ja tiksanas viesnica vēl labāk! Kameras ir lai sauc policiju! Ir bijis gadijums kad saucu.

Bet tad jabut ka pasnodatbinatajai. Jamaksa nodokli un jabut visam arsta zimem par Veselību,, tad mierigi var rakstit iesniegumu

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Vēlviens dārgais eksponāts 🥹‼️ 

Sarakste ir gara visu neliksu bet te skaidri saprotams 🥹

Bēdīgs variants džekam galvā,  ja grib lētāk tad lai mājās sievu piss ... tas tā meitenes lai zinat ka kaulesies un negrib maksat , vēl visu ko tur prasija lai iekļauj cena pa 50e 

Screenshot_20250514_180638_WhatsApp.jpg

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.