Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Laura (Evita,Kristīne) 24953929
Ierakstīts

Šodien man prasīja par šo, lūgums nejaukt ar mani, mani sludinājumi ir citi:

Sveiki, Rīgas centrs, 4.izmērs, milfa, seksuāli maiga būtne aicina uz jauku satikšanos, klasika, minets, kuni, 120 uz h / 80 uz 30min, zvanīt vai whatsapp 27 viens četri 65 trīs viens, saki, ka no portāla, lai ātrāk saņemtu atbildi

Amanda 22503285
Ierakstīts
On 1/31/2024 at 9:36 PM, monstercock said:

hvz, līdz 3.klasei kopā mācījāmies, tad vinja palika uz otru gadu :D vēlāk rajona vidusskolā vinjai bija iesauka seksmašīna 😎 

Neatceros tādu iesauku 😅

On 5/9/2025 at 8:01 PM, RenarRenar said:

Sulīga milfa, misionārā foršs skats uz pupiem, labs variants, kad pa dienu centrā kaut kur gribas nolaist.

https://www.go4sex.eu/?do=lv,Users,Profile,,336755

image.thumb.png.094ace7a2fae1c0bff93c8f5f6426208.png

Paldies ☺️

On 4/25/2025 at 3:06 AM, augusts23 said:

Pieņem uz Bruņinieku ielas, ieeja no pagalma. Auto ir kur nolikt.
Norādes nodod, komunikācija latviski. Dzīvoklis īrēts vai viņas, bet viņa tur dzīvo.
Sagaida smuki, veļa, papēži etc. Vizuāli tāda dabīga milfene šķiet, sūkā labi(ar vai bez), palūdzu nedaudz arī rimmingu, darīja. Tomēr pietrūkst tā odziņa, tas GFE.
Takse 7 rozes par 30min, pēc satikšanās šķita, ka labprāt dotos ar mani uz randiņu kaut arī neko tādu nepiedāvāju.

Bez randiņiem, cenšos radīt patīkamu un mājīgu atmosfēru 🤭

On 2/4/2025 at 9:05 AM, Puss_magn said:

Pats neesmu fitnesa čalis bet piedod Tu man kādreiz noteikti tur viss bija stīgā par ko liecina jaunības bilde pie sienas. Šobrīd tiešām dāma lielāka un krūtis milzīgas ir jā bet grūti teikt kas ir spaniela ausis. Itkā bija apjomīgas taču visu apetīti nosit zivju cehs. 

Atvainojos, nezinu, kas tur tad bija, ar klientiem tiekos pēc dušas, man citreiz klienti ir teikuši, ka kaķa klātbūtne nedaudz maisa

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
10 hours ago, Deina Lana said:

Šedevrāls čalis. Pateicu ka nepieņemšu,jo pa viņu sliktas atsauksmes. Un uzreiz reakcija 🤣

Ar reputācijas samaitāšanu vecu mauku biedē ,un regulē likt vai nelikt man sludekļus par savu naudu 🤣🤣🤣🤣

IMG-20250519-WA0038.jpg

Varu apstiprināt, komunikācija savāda un aizdomīga. Man arī bij rakstījis, uzreiz likās kaut kas nav labi, teicu, ka aizņemta un lika mieru.

On 5/17/2025 at 10:40 AM, davis9800 said:

Nu kur tev problēma nobloķēt pec 2 reizes vai pat pirmas ja fignu raksta? Ja maina nr. Tad tolka tapat nekāda 

Tu nevari iedomāties, cik zemiski daži vīrieši var būt, vajag maksimāli pabrīdināt

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.