Nu,iesaki tad kādu jaunu,kurai var beigt mutē? Jaunās tagad vispār izlaidušās, pēdējā laikā pat ar Belku nez kas noticis, tur kaut kāds čalis tagad ceļ telefonu...
Ne tur laikam meklē. Es iepazinos ar nerātunu meitēnu, kas varētu būt bez maz meita, slaida, simpātiska. Un biju atklāts par mērķiem un kas man patīk, izrādās viņai arī tas patīk. Daru ar viņu visu, ko gribu un tieši tas viņai patīk, nav arī pretenziju par to, ka esmu precēts.
Problēma jau tājā, ka pārsvarā tās, kas par maukām strādā, viņām vienīgais patīk nauda, nevis process.
Tās, kas bauda procesu, nedara tās lietas par naudu, bet gan sajūtu dēļ.
No pērkamajām vienmēr būs slikta "pēcgarša", jo visss viss visss viss viss viss ir naudas dēļ. Labākajā gadījumā arī padosies tā "dirsā līšana", bet tas tik un tā ir tik ļoti nedabiski, ka tāpat nekāda jēga.
Kāpēc Jūs tādām cūkām vispār dodat, kur nu vēl maksājiet, ja pat neatbilst bildes? Es pateiktu, ka neesmu jau gaļas cehs, lai maksātu viņai par katru KG un aiziet prom.
Nu labi, es nemaz tik tālu nebūtu ticis, ar tuklajām vispār nekad negulēšu savā dzīvē.
Kas tur par labu atsauksmi? Kā var nepamanīt, ka prezis velkās nost vai arī krāns, kā mazais pirkstiņš un vajag prezervatīvus sūtīt no aliexpress,lai mazāks izmērs.
Ierakstīts
Izklausās pēc pašreklāmas
Tikko piereģistrējas, uzreiz prasa par random feju, nevis apciemo kādu pārbaudītu vērtību.