jūs veči nomierināties needat meiteni "dzīvu" laukā kā saka. Tāpēc es pasen vairs neizmantoju nevienas eskortnieces pakalpojumus kura sludinās jo ir šāda situācija Latvijā. Un negrasos to darīt arī turpmāk.
Klausies tu sutener apklust d..a tāds.
pirms 12 stundām, alternatiive teica:
jūs veči nomierināties needat meiteni "dzīvu" laukā kā saka. Tāpēc es pasen vairs neizmantoju nevienas eskortnieces pakalpojumus kura sludinās jo ir šāda situācija Latvijā. Un negrasos to darīt arī turpmāk.
Klausies tu sutener apklust d..a tāds. Tas ir veltīts yundra.
Prece, pakalpojums- nu vai tam ir būtiska nozīme. Ok, sajaucu. Bet kā jau pats saki, neviens nav aizliedzis apspriest pakalpojuma kvalitāti/rezultātu.
Nevis pērk pa naudu meiteni bet viņas sniegto piedāvājumu šajā gājienā sexu. Nejauc divas
dažādas lietas un tam ir būtisks nozīmē. Nav iespējams nopirkt neko vairāk kā tikai sniegto sex pakalpojumu uz 30-1h pamatā kas vispār ir kaut kāda mirkļa bauda un nekas principā nav.
Man grūti iedomāties, ka manā dzīvē varētu būt šāda situācija. Bet, spriežot pēc Tava komentāra, ja Tev tā ir gadījies, nu ko, jūtu līdzi.
Man taa nav gadījies. Es tik kā piemēru. Redz tad jau nevienam tas nepatīk. Tad kāpēc eskortnieču gadījumā baigi patīk ka porzingodi u.c. ko atstāsta par to kā bij un tā tālāk.
pirms 12 minūtēm, Roberto teica:
Ja tava sieva/draudzene tiekas ar porzingbodiem tad problēma laikam ir tevī nevis tajā, ka atstāsta kā un kur drāza 😁
Protams visur vainīgi ir vīrieši. Tavs komentārs izklausās apmēram tā ja piem. tava draudzene sāk nodarboties ar eskortu tad tā ir tā vīrieša vaina nevis viņas. Bet ja iet ar citu un vairs ne ar tevi tad jau arī pats Roberto ir pie tā vainojams. Bet visdrīzāk nu nee nee pats nav.
Visu cieņu Porzingod. Manā skatījumā viņš ir visvērtīgākais foruma dalībnieks. Lai kāds būtu viņa atskaišu stils, pati nozīmīgākā informācija tur ir, kontakti, cenas, fakts, ka aiz sludinājuma ir reāla meitene utt. Kā kurš šo informāciju izmantos jau ir gaumes un budžeta iespēju jautājums, kas katrā gadījumā ir individuāls. Mums te īstenībā vajadzētu visiem samesties kaut kādiem vīriešu vitamīniem priekš viņa, lai tik Porzingod turpina savu labo darbu...
Vai tev patiktu ja tev būtu sieva kura iet ar porzibgodiem un vēl veselu baru un tad par tikšanos ar viņas atstāsta kā dr**a un cik patīk ko kā un anālo nedeva tā tik labi nebij.
Kas tev nepatīk? Taa visur ir reāli ierastā prakse ka ka reiz sniedz pakalpojumu tad maksā pēc padarītā. Tikai šitajā netīrajw pagrīdes Žaņķa "biznesā' tā jūs suteneri ar eskortniecēm gribat.
Kas tev nepatīk? Taa visur ir reāli ierastā prakse ka ka reiz sniedz pakalpojumu tad maksā pēc padarītā. Tikai šitajā netīrajw pagrīdes Žaņķa "biznesā' tā jūs suteneri ar eskortniecēm gribat.
Nee nu besamemučo es saprotu tev ir apbrīnojami laba erekcija un drāz visu kas kustas bez izņēmuma un naudu ar nav kur likt. Galvenais ka ir labākā gadījumā sievišķās dzimumpazīmes uzreiz nauda galdā tā teikt un pēc iespējas vairāk.
Nee nu besamemučo es saprotu tev ir apbrīnojami laba erekcija un drāz visu kas kustas bez izņēmuma un naudu ar nav kur likt. Galvenais ka ir labākā gadījumā sievišķās dzimumpazīmes uzreiz nauda galdā tā teikt un pēc iespējas vairāk.
Ierakstīts
Kur varbūt tāds izmisums ka visai armija jātešaa pie Kristīnes u.c. regulāri? Naudu nav kur grūst jeb roku nav?