Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Analais
Ierakstīts
16 minutes ago, gasperini said:

Kas par Nastju? Vari linku uz sludinājumu iedot?

meklē čūskadā tērptu dāmu sludinājumos

Analais
Ierakstīts

Njā nu man arī tāda sājūta rodas, tā kā būs jāātstāj šīs "vismīlīgās" telpas, lai varat turpināt vārīties savā sulā, tfū, zupā, ķīļķēns + klimpa

bet jā - es nespēju noķert fīlingu ko te vispār tauta dara, ok, viens ērglis lielās, ka izpisis visu kas kustas, bet kas nekurstas. to iekustina, tas kulminē u.t.t., bet tās jau tikai kopto opcijas.

importa feiki - tur pat google images / tineye u.c. pēdējā laikā nevajag, lai pateiktu, ka viss ir feiks mega sens, t.i., appisiens jau pašā sākumā, līdz ar ko testēt bezjēdzīgi. Nuuu cik ir reālu ne-feiku? Nu toč ne vairāk par 10%

tukšdirsēju klubiņš? nu jā, delfos u.c. komentēt sen jau kļuvis bezjēdzīgi, tad kaut vai te var izpausties 😁

Analais
Ierakstīts
1 minute ago, xtris said:

Pareizi,vēlāk izvālē to veci,kamēr bāba ies pēc polša vīriem....būs sūds ne tikai uz vecenēm...

katram savi fetiši, te nu man jūsu BB vakariņu biedrību nesaprast 😃

Analais
Ierakstīts
4 hours ago, alternatiive said:

Kā tik ņemties ka tik pisties. Un vēl maksāt par 3 variantu sievai kurai viirs aizsūtīts pēc aliņiem

Kur Rīgā ir tāda čuhņa, ka pēc aliem ilgāk par kādām 10-15 min. aiziet? 😁

Bet pērle ir šī -  "smuka viņa noteikti nav". Varbūt tad vajadzēja viņu sūtīt pēc aliņiem un ar veci tos izdzert? Un sūds ar visām vecenēm? 😁

Freija 36 / Pļavnieki / ‪28756300‬ 🤢
Ierakstīts
3 hours ago, gasperini said:

Bļe, pēc tāda stāsta jānomazgājas, jāsadedzina drēbes 

drēbes tur nav vainīgas, pimpis jādedzina 😁

15 hours ago, hei said:

To īsti stāsta varonis arī laikam nezin,vai saņēma labsajūtas pakalpojumu vai traumu.

ar sitienu pa muguru?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.