Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Nimfa, 26968420
Ierakstīts

Kādu laiku lietoju forumu read only, bet tā kā te ir maz atsauksmes, izdomāju uzrakstīt. Laikam tieši kautkas nezināms tur aizvilka. Mana pieredze gan beigās izvērtās slikta, bet par to vēlāk. Komunicēju krieviski, nezinu pat vai LV saprot. Par izskatu, ķermenis tiešām tievs, bez liekā svara, palielas silikona krūtis. Dupsis mazs, tvirts. Sejai gan ir kur piekasīties un tieši tā arī nodod, ka tur ir milfa, 40+. Lūpas piekačātas, blonda. Iespējams seja taisīta, bet tur tad vairāk jāieskatās.

Dzīvoklis un vanna ļoti laba, kā autors rakstīja. 30min 90, 1h 180. Par procesu - sākumā pamīlēties ir ok, bet skūpsti pat uz lūpām (ne franču) viņai iet dopos. 20e lkm. Minets - izmantoja muti un roku, super dziļi neņēma, bet ir ok. Seksā, kā teica var grozīt kā grib un pēc sajūtām tur viss ir ļoti šaurs, daudziem patiks. Pati mēģina darboties. No vagīnas sliktas smakas nav.

Bet tagad lielākais prikols - es viņai pirms procesa saku, lietosim manus prezervatīvus, jo man ir alerģija pret lateksu. Viņa tur kautko sāk stāstīt, ka viņai tādi ir un izvelk arī durex prezi. Atver, bet es saku, ka tas mošk ir latex, tā kā ņem manējo. Ok, process iet kādas 10min un es saprotu, ka tā duračka ir paņēmusi ne to prezi un man momentā nomainās noskaņojums, jo man tā alerģija izpaužās pēc tam tā diezgan normāli. Vēl pēc kāda laika viņa paziņo, ka 2min palikušas un ka ja gribu ilgāk, vajadzēs aiziet pēc naudas. Es ceļā no gultas vispār sāku domāt vai es viņai gribu maksāt vēl 90 un izdomāju, ka nē. + Man tās "taisītās" ne visai patīk. Tā kā no viņas es aizgāju nemaz nebeidzis un varēšu monitorēt savus plankumus uz locekļa pāris dienas, ahahaha.

Ja kas, cenā ietilpst minets, klasika, kuni, 69, laikam arī masāža. Ja kāds grib padarbināt taisītu krievu milfeni, tad būs labs variants. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.